Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

361 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, Mimhsdr, thanos1071, trabaman, petr@n, nightdream, manoslykos, Milarepa, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια στην επιλογή ηλεκτρονικού mod, συγκρίσεις  (Αναγνώστηκε 218826 φορές)

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
  • Φύλο: Άντρας
θα περιμενα λιγες μερες να δω για το d3s...................και εγω θελω ενα δευτερο και περιμενω :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Δεν γινετε να περιμενω.Μου το πουλαει φιλος με 45euro + μπαταρια+θηκη.Αξιζει να το παρω γιατι θα το δωσει.Το δουλευει 2-3μηνες μονο.

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις φιλε μου......................την σκεψη μου μοιραστικα μαζι σου

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Εγινε φιλος,σε ευχαριστω παντος.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Από πλευράς αξιοπιστίας
και σε σχέση τιμής/απόδοσης
και σε αυτήν τη τιμή με αυτά τα εξτρά
και αν είναι σε άψογη κατάσταση
να το πάρεις.

(όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά κυρίως επειδή το λέω εγώ)  ;D

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos7

• e-non ατμιστής
  • *
Καλησπέρα! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας! Η προηγούμενη εμπειρία μου με το ΗΤ δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είχα το elips-c της Ovale. Σκέφτομαι να ξανακάνω μια προσπάθεια και είμαι ανάμεσα σε ΑΙΟ και iStick (20-40w ή Pico). Θα προτείνατε κάποιο από αυτά ή να κοιτάξω και κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κύπρος
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Απ'αυτά που διάβασα και είδα σου προτείνω το AIO. Πολύ εύκολο στη χρήση, δίνει γεύση απ'ότι γράφουν οι κάτοχοι του και σε πολύ χαμηλή τιμή (αποφεύγεις το ρίσκο του μεγάλου κόστους).

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
    • 99designs
Ακριβώς! Πάρε το ΑΙΟ.
99% θα σε καλύψει. Κι αν δεν σε καλύπτει μετά από ένα διάστημα (που δεν το νομίζω) θα έχεις ήδη ενημερωθεί και για πολλά άλλα που βγαίνουν συνεχώς και το ξανασκέφτεσαι. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει καθόλου το ΑΙΟ (πράγμα απίθανο) τα χρήματα που θα δώσεις είναι πολύ λιγότερα από όσα θα έδινες για οποιοδήποτε σετ.

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos7

• e-non ατμιστής
  • *
Οπότε να μην κοιτάξω κάτι σε Piko, 30w ή VTC mini; Θεωρείτε τον AIO ως καλύτερη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων (budget γύρω στα 85 ευρώ);

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Γιώργος
Το AIO είναι απλά οικονομικότερη αλλά και μια καλή επιλογή. Συσκευές όμως σαν το pico ή το vtc mini, θα σε πάνε πιο μακριά. Εννοώ ότι δεν θα αναζητήσεις καθόλου γρήγορα (μη σου πω και καθόλου) μια νέα συσκευή. Ξαναλέω πως το ΑΙΟ είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό compact ΗΤ, αλλά είναι πιθανόν στο μέλλον να αναζητήσεις κάτι καλύτερο/δυνατότερο. Ζυγίζεις τις προθέσεις σου και βλέπεις... ;)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
    • 99designs
Φίλε Γιώργο, μπορείς να κοιτάξεις ότι θέλεις.
Οι λόγοι που εγώ προσωπικά σου πρότεινα το ΑΙΟ είναι:
  • Πολύ ποιοτική επιλογή για τα χρήματά του.
  • Πολύ απροβλημάτιστη επιλογή (για αρχή)
  • Πολύ διακριτική συσκευή
  • Έχω 10 μοντς και 10 ατμοποιητές και μόλις έπεσε το ΑΙΟ στα χέρια μου δεν το ξανάφησα.
Εάν θέλεις να κοιτάξεις οποιοδήποτε άλλο μοντ, φυσικά και μπορείς να το κάνεις,
αλλά αμέσως μετά θα μπούμε σε συζήτηση και για ατμοποιητή, όπου εκεί τα πράγματα
γίνονται λίγο πιο περίπλοκα, και είναι μεγάλη συζήτηση.
Φυσικά αν θέλεις μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Αν το budget σου είναι γύρω στα 85€ μπορώ να σου συστήσω και μερικά άλλα kits
τα οποία όμως δεν τα έχω δοκιμάσει όλα.
  • VTC Mini + Cubis
  • VTC Mini + Tron
  • iStick Pico + Melo III
  • Kanger KBOX Mini TC 75W + TopTank Mini ή Nano
  • SMOKTech R80 TC + TFV4 Micro
  • MINI VOLT 40W BOX MOD KIT

(έχω τα δύο πρώτα από αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένος)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας! Η προηγούμενη εμπειρία μου με το ΗΤ δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είχα το elips-c της Ovale. Σκέφτομαι να ξανακάνω μια προσπάθεια και είμαι ανάμεσα σε ΑΙΟ και iStick (20-40w ή Pico). Θα προτείνατε κάποιο από αυτά ή να κοιτάξω και κάτι άλλο;

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα istick 30 ή ένα vtc mini σε συνδυασμό με έναν cubis (δε θυμάμαι τιμές από Ελλάδα, αλλά δε νομίζω να ξεπερνας το όριο που έχεις θέσει). Ο cubis χρησιμοποιεί της ίδιες αντιστάσεις με το aio, αλλά όταν τον βαρεθείς, θα σου μείνει τουλάχιστον η μπαταρία για βάλεις κάτι πάνω, δε θα ψάχνεις ξανά απτην αρχή.
Καλό το aio, αλλά δεν είναι για πολλά πολλά, μετά από λίγο καιρό πιστεύω θα ψάξεις κάτι παραπάνω.  

Αν και το καλύτερο για μένα θα ήταν να πας σε 2-3 μαγαζί της περιοχής σου, να δοκιμάσεις τα τσιγάρα για τα οποία συζητάμε και να αποφασίσεις μόνος σου ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Με τη σειρά μου θα πρότεινα ένα από τα iStick Pico και vtc mini.

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• e-lights ατμιστής
  • *
Δοκιμασμένες αξιόπιστες επιλογές(έχω κ τα 2) το evic vtc mini ή το ipv d3,
το καθένα με τα συν κ τα πλην στη μεταξύ τους σύγκριση.
Το μεν evic πιο ελαφρύ σε βάρος,με μέτρια ni-ti-ss λειτουργία,με άψογη mech λειτουργία,
το δε ipv με απροβλημάτιστη λειτουργία σε ti,ni
και σε power άριστα αμφότερα
Το ένα ή το άλλο μοντάκι με έναν kayfun είναι πολύ καλές επιλογές

Αποσυνδεδεμένος skoulikios13

• e-lights ατμιστής
  • *
παιδια τι διαφορετικο καταλαβαινει ενας ατμιστης σε tc σε σχεση με power mode>? θελω να ξερω γτ θελω να παρω ενα μοντ. η το ipv d3 η το vtc mini.  Πιο πολυ με κοβω για αντιστασεις 1-1,8 οημ. Για γευση δλδ. Προβληματιζομαι εντονα. help

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 766 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 257964 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715530 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372923 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387979 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262472 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678642 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1272 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22213 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2325 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886600 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.