Το μικρόβιο όσο πάει και θεριεύει τελικά
Είμαι κάτοχος ενός Provari Mini.
Κοιτάω για αγορά ενός μοντ κουτιού το οποίο το θέλω πιο πολύ για να υπάρχει δεύτερο (backup) στην τσάντα μου, μιας και τελευταία το έχω ξεχάσει 2-3 φορές το Provari στη δουλειά, αλλά (ας μην κρύβομαι, ο πραγματικός λόγος λοιπόν) και γιατί όχι, να δοκιμάσω πλέον και λίγο άτμισμα κάτω από το 1 Ω οπού το Provari έχει σαν περιορισμό. Να φτιάξω καμιά διπλή αντίσταση (έχω κάνει βέβαια αλλά πάντα πάνω από 1Ω

)
και γενικά να "παίξω" λίγο παραπάνω με τους ατμοποιητές μου. Με τους οποίους όμως για να πω την αλήθεια δεν τους πάω πάνω από 8 Watt
Μιας και έχω λοιπόν σαν βασικό το Provari δεν με ενδιαφέρει αν θα φέρει το μοντ δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας, μιας και αυτό θα με οδηγούσε σε αγορά 1-2 μπαταριών, μιας και από ότι διαβάζω οι μπαταρίες του προβάτου δεν είναι συμβατές (εκτός και αν κάνω λάθος). Φορτιστής βέβαια υπάρχει.
Για να πω την αλήθεια η πλάστιγγα γέρνει προς το iStick της eleaf 30W.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι αν θα έχω διαφορά στην άτμιση μιας και το στικάκι είναι παλμικό. Διαβάζω βέβαια οτι το 30W έχει πιο "μαλακά" ρεύματα.
Διαβάζοντας πάντως τα νήματα, μπλέχτηκα... Άλλος κλουποράκι, άλλος IPV mini, έχω μπερδευτεί...
Θα κρίνατε την αγορά ενός ISTICK 30W σαν τίμια αγορά για εφεδρική συσκευή?
Σας ευχαριστώ