Ας πηγαινα και εγω στο London School of Economics αντι του παπειου και δεν θα'χα θεμα νομιζω....
Αρα το κλουπορακι ειναι σεβαστη και αξιοπιστη επιλογη;; βεβαια με τρωει η τσεπη μου και για το xpro m50 αλλα δεν ξερω αν αξιζει....εχετε αποψη ή γνωμη;
Μαλλον εκει θα κινηθω γιατι το συζητησα και με ενα παιδι-φιλο απο το vapeland και μου ειπε οτι ειναι πολυ αηιοπιστο για τα λεφτα του....
Νομιζω με πεισατε...ειναι και ομορφο το μικρουλι
Με συγχωρείτε που θα ταράξω την ηρεμία σας, αλλά προχτές είδα για πρώτη φορά clouporάκι το οποίο παρουσίασε το γνωστό θέμα για το οποίο έχει βουήξει ο τόπος. Θεωρώ τον εαυτό μου ψύχραιμο άτομο, με μικρή αίσθηση κινδύνου και γενικά δεν πολυκολλάω σε γεγονότα τα οποία μπορεί είτε να είναι αληθινά είτε να είναι για να τρομάξουν κόσμο. Λοιπόν, αυτή η μυρωδιά που βγήκε όταν άνοιξε το κουτί, θα κάνω καιρό να την ξεχάσω.
Έχω κλούπορ? Όχι.
Το έχω δει να καίγεται? Όχι.
Ξέρω αν έγινε από κακή χρήση ή κατασκευαστικό λάθος? Όχι.
100 στα 100.000 κομμάτια οκ, να το δεχτώ ως φύρα. Αλλά μετά από αυτό που αντίκρυσα, δεν θα το συνιστούσα σε κανένα.
Η πρότασή μου, είναι το 50ρι. Ή ένα δεύτερο σαν αυτό που έχεις.
Συγχωρέστε την παρομοίωση που θα κάνω, αλλά μετά από αρκετό καιρό που το κλούπορ κυκλοφορεί, αρχίζω να θεωρώ ότι το να το προτείνει κάποιος για αγορά, είναι εφάμιλλο με το να προτείνει κάποιος τη χρήση 100ρας pg για DIY σε αρχάριο (ή και προχωρημένο ακόμα!): επικίνδυνο.