Όσο έγραφα το παρακάτω, πρόσθεσε ο ενδιαφερόμενος νέα στοιχεία. Θα το αφήσω όμως όπως το έγραψα γιατί αφορά σημεία πριν το ποστ του
1) Η αυτονομία έχει να κάνει ουσιαστικά με τα μλ που ατμίστηκαν, τον ατμοποιητή, αντίσταση κλπ.
Άτμισε λοιπόν 2 τανκ του Kayfun lite plus v2, με αντίσταση 1,9Ω και 3v επιλεγμένα
Κατα τη γνώμη μου λοιπόν τα 8-9 μλ για μια 2200 είναι μια χαρά.
Στον cruiser79 που ρώτησε για βλάβη δεν απάντησα γιατί γνωριζόμαστε και μιλήσαμε τηλεφωνικά. Επίσης δεν τίθεται θέμα βλάβης διότι και τα μλ που ατμίστηκαν δείχνουν πολύ καλή διάρκεια, αλλά και οι 18650 που χρησιμοποιώ εγώ, έχουν αντίστοιχη και ίσως λίγο χειρότερη διάρκεια...
2) Γενικά σαν αυτονομία θα συφωνήσω "ως σύνολο και κάτω από συνθήκες". Δηλαδή ναι, διότι εκτός της ικανοποιητικής διάρκειας (2200) μπαταρίας, διαθέτει πασθρού και γρήγορη σχετικά φόρτιση.
Όμως στο ερώτημα που έκανε ο συνατμιστής και δεν γνωρίζουμε ούτε πόσα μλ ατμίζει, ούτε με ποιόν άτμο, αντίσταση κλπ, που το χρησιμοποιεί, αν έχει διαθέσιμη πρίζα όλες τις ώρες ή PC, τι ασφαλέστερο από το να του προτείνω ένα μοντ με πασθρού και αντικαταστάσιμη μπαταρία?
Εγώ που ατμίζω 3 χρόνια και υποτίθεται κάτι γνωρίζω, το επέλεξα για την γυναίκα μου που άτμιζε με ego και DCT 1 τανκ με 6άρα νικοτίνη και με τον Kayfun και 2άρα νικοτίνη κατέβασε 2 τανκ λες και τα ήπιε....

μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά για την περίπτωσή της και αφού δεν έχει πρόσβαση στη δουλεια της σε πρίζα ή pc, το μοντάκι δεν κάνει. Άρα αφού θέλει κάτι μικρό θα πρέπει να της πάρω κάποιο που να μπορεί να αλλάζει μπαταρία. Επίσης επειδή δοκίμασε σε άλλα μοντ που διαθέτω, κατέληξε οτι θέλει ~3,5~ πραγματικά βολτ (με βάση την συγκεκριμένη αντίσταση βέβαια). Το istick όταν λέει 3 δίνει 4v γι' αυτό της φαίνεται κάπως δυνατό και δεν το πολυγουστάρει. Άρα το επόμενο όταν λέει 3v τόσα θα πρέπει και να δίνει για να την ικανοποιήσει.
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητός