@Dumouriez εντελώς τυχαία είδα το ποστ σου, επειδή ήθελα να γράψω εδώ.
λοιπόν, σχετικά με το NX75, το έχω μέχρι σήμερα σαν εφεδρικό μέσα στο σπίτι. από τότε που το αγόρασα μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες και λειτουργεί απροβλημάτιστα. το θέμα με το ξέφτισμα των wrap των μπαταριών ισχύει, υπάρχει μέχρι και σήμερα (ανά μήνα αλλάζω την μπαταρία για φόρτιση refresh σε εξωτερικό φορτιστή, κάνω φόρτιση με usb καλώδιο κάθε 2η μέρα) και από όσο διάβασα στο νήμα εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα και το Therion (μοντ που δεν κάνει 25€) αλλά και από σελίδες στο Facebook υπάρχουν και άλλα μοντάκια που έχουν το ίδιο θέμα. είτε κοιτάς κάποιο άλλο μονομπάταρο (πχ Pico 25) μιας και το NX75 δεν είναι φθηνό στην Ελλάδα, είτε το Aspire Speeder (διμπάταρο με πολύ καλές κριτικές και χωρίς προβλήματα για την ώρα)
λοιπόν, ερώτηση... 2 ερωτήσεις για την ακρίβεια.
το ΣΚ ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για την έκθεση. μια φίλη μου και το αγόρι της θέλουν να δοκιμάσουν το άτμισμα επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά με το τσιγάρο. (τους εξήγησα ότι τον πρώτο καιρό θα τους φύγει μπόλικο χρήμα μέχρι να βρουν υγρά και να πιάσουν το νόημα για αλλαγή αντίστασης κτλ)
τι προτείνετε για αρχικό Η.Τ. ; εγώ σκεφτόμουν για κανένα joyetech aio. εναλλακτικές προτάσεις; κοιτάω για ενσωματωμένη μπαταρία και MTL ατμοποιητή.
επειδή όπως είπα τα οικονομικά τους δεν είναι καλά, ήδη θα τους κάνω δώρο τα πρώτο τους υγρά, και ψάχνω για κάτι σίγουρο αλλά και φθηνό ΗΤ να αγοράσουν.
τέλος, δεν ξέρω αν είναι εναντίον των όρων, θα ήθελα κάποιος από Θεσσαλονίκη να μου πει κάποιο κατάστημα που έχει το AIO (ή κάποιο εναλλακτικό) σε καλή τιμή. θα κινηθώ Τσιμισκή, Εγνατίας, ΧΑΝΘ, πύργο του ΟΤΕ και βασιλίσσης Όλγας / βασιλέως Γεωργίου.
αν δεν επιτρέπεται η δημοσίευση καταστήματος, ένα pm παρακαλώ.
ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.