vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

793 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β

Αποσυνδεδεμένος chris1983

• **
  • 163
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 11, 2011, 13:55 »
Μετά από ούτε 1 ημέρα χρήσης και όντας σχεδόν στην μέση της 2ης αμπούλας,
εμφανίστηκε διαροή από την πλευρά της μπαταρίας...

Ευτυχώς το είχα παρκαρισμένο σε σημείο που δεν λερώθηκε κάτι...

Καλή η αυτονομία, αλλά αν είναι να φεύγουν τα υγρά τζάμπα, δουλειά δεν γίνεται...

« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 16, 2011, 20:37 »
καλησπερα και χρονια πολλα

εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με κανεναν ατμοποιητη....εδω γραφετε για την λεγωμενη βουβουζελα αλλα σε εμενα 4-5 που αγορασα μονο την πρωτη-δευτερη μερα δουλευαν καλα...μετα μπουκωμα βαριες ασκησεις στα ρουφιγματα :)) και οταν η σταθμη της αμπουλας επεφτε μισο ποντο αρχιζε το παιχνιδι με τις χαρτοπετσετες και την  :tongue_smilie:...ελεος δλδ και πεταμενα λεφτα κ Πετροπουλε

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 17, 2011, 00:47 »
παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει φιτίλι στον typeB ?
Βγαίνει εύκολα η μεταλική βάση του ατμο ? Βλέπω μια μεταλλική στεφάνη κάτω από την πλάκα που φαίνεται να την σφηνώνει μια πλαστική βάση. Βγαίνει η πλάκα μαζί με αυτή τη βάση ?

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 17, 2011, 01:31 »
το εχω κανει εγω βγενει ανετα οπωσ με τουσ αλους απλα οδικος μου δεν ηθελε φιτιλι αρπαξε η αντισταση :wall:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 17, 2011, 11:15 »
οκ , την έκανα την αλλαγή και έγινε σαν καινούργιος (με λίγο dryburn με οξυζενέ πριν το τελικό δέσιμο και μετά από 15 μέρες χρήσης, ωστε να μην έχει κορεστεί η αντίσταση)
Δεν ξέρω αν είναι η εμπειρία μου μετά από όσες αλλαγές σε typeA, αλλά στον TypeB βγήκε με την μία και μπήκε με την μία η μεταλλική πλάκα για την αλλαγή. Πάρα πολύ εύκολη η αλλαγή που δε πρέπει να μου πήρε πάνω από ένα λεπτό.  Είναι στα υπερ του σε σχέση με τον typeA αν κάποιος ασχολείται με αλλαγές

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 21, 2011, 17:16 »
Από χθές το βράδυ ξεκίνησα και γώ να δοκιμάσω τον ατμοποιητή eGo-T Type B και μπορώ να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
1. Η αμπούλα κουμπώνει σφικτά, είναι πιό στιβαρή από τις απλές και όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πιό αργά το υγρό. μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε από χθές το βράδυ να την γεμίσω ξανά και ατμίζω ασταμάτητα.
2. Έχει ικανοποιητικό ατμό αν και μου φαίνεται ορισμένες φορές ότι η τζούρα είναι πιό σφικτή, χωρίς αυτό να μειώνει την ποιότητα  και την ποσότητα του ατμού.
Πάντως είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από τους απλούς και θα παραμείνω σ΄αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 21, 2011, 18:19 »
Από χθές το βράδυ ξεκίνησα και γώ να δοκιμάσω τον ατμοποιητή eGo-T Type B και μπορώ να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
1. Η αμπούλα κουμπώνει σφικτά, είναι πιό στιβαρή από τις απλές και όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πιό αργά το υγρό. μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε από χθές το βράδυ να την γεμίσω ξανά και ατμίζω ασταμάτητα.
2. Έχει ικανοποιητικό ατμό αν και μου φαίνεται ορισμένες φορές ότι η τζούρα είναι πιό σφικτή, χωρίς αυτό να μειώνει την ποιότητα  και την ποσότητα του ατμού.
Πάντως είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από τους απλούς και θα παραμείνω σ΄αυτούς.
διαβασε και τις προτασις του vagos λιτουργουν αψογα;)

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 16:37 »
Κάνω δοκιμές με τον απλό (όχι lr) πάνω σε προβάρι. Πάω στα 4V και ανεβάζω να δω τι θα γίνει. Στα 4,1 ωραία γύγη και καλούτσικος ατμός, λιγότερος όμως από τον απλό ego-T lr σε eGo μπαταρια! Στα 4,2-4,3 αρχίζει να χαλάει αμυδρά η γεύγη. Στα 4,5 ψιλοαηδιαζω...  :dontknow:
Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Είδα σε προηγούμενο ποστ φίλου που έγραφε ότι τον έχει στα 4,5 στο προβάρι, αλλα σ'εμενα δεν λέει...μπλιαξ!
Κάθε πρόταση/συμβουλη ευπροσδεκτη.  :)

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #323 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 00:45 »
καλησπερα παιδες.μολις εγινε η παραγγελεια. ;D
αλλα εχω μια απορια.παρηγγειλα τον Joyetech eGo-t 1000mAh Original Full pack απο http://hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=products&product_id=33266 !
στην περιγραφη γραφει" 2 x ατμοποιητές mega τύπου Tank " ! αυτοι ειναι οι τυπου Β???αν οχι τι ειναι και τι μπορω να παρω για να ειναι τυπου Β???

sorry για την ασχετοσυνη!

Αποσυνδεδεμένος chris1983

• **
  • 163
« Απάντηση #324 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:21 »
To εν λόγω σετ είναι με τους κλασσικούς ego-t type A,
απ'όσο γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει φέρει ego-t type B.

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #325 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 13:13 »
μιας και ειναι της joyetech ταιριαζει καποιος ατμοποιητης τυπου Β απο αλλο site και ποιος???(για να ξερω ρε παιδι μου :) )

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #326 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 15:18 »
μιας και ειναι της joyetech ταιριαζει καποιος ατμοποιητης τυπου Β απο αλλο site και ποιος???(για να ξερω ρε παιδι μου :) )

ολοι οι τύπου Β ταιριαζουν, η διαφορα ειναι οτι θες και αλλο τανκ(το φιλτρακι που βαζεις το υγρο) με τους τυπου Β, δεν κανει αυτο που παιρνει ο τυπου Α( Απο οσο γνωρίζω)

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• *
  • 78
« Απάντηση #327 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 23:42 »
Λοιπον,να μαι κι εγω με την πρωτη παραγγελια μου δυο Ecocig Type-B ατμοποιητων.

Οι εντυπωσεις μου σε μπαταρια Joyetech 1000Mah (σε συγκριση με Joyetech Τype-A)
ηταν χειροτερες του αναμενομενου.Και εξηγω τι εννοω:
1.Ανετο και πιο χαλαρο τραβηγμα αυτο των Type-B.Σε σημειο που αισθανομαι να τραβαω πολυ αερα.
(Αυτο απ οτι διαβαζω ειναι φυσιολογικο,οποτε παμε παρακατω.)
2.Ντουμανι σαφως λιγοτερο απο τους Joyetech Τype-A.Η αισθηση οτι τραβαω πολυ αερα μεγαλωνει.
3.Χτυπημα σχεδον μηδενικο ρε γμτ.Παρολο που λογω συνηθειας κανω μεγαλες τζουρες.
(Αυτο το παρατηρησα και με τους δυο,με το ιδιο tank και μαλιστα και στις δυο μπαταριες που εχω.)

Το θεμα ειναι οτι παρειγγειλα δυο NR και οι δυο ειχαν σχεδον την ιδια συμπεριφορα με τον εναν απο
αυτους καπως καλυτερο σε θεμα ντουμανι.Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ιδια.
Για την δοκιμη,να σημειωσω οτι χρησιμοποιησα υγρο Virginia Tobacco High απο Funstore.

Δεν ξερω αν αυτα που περιγραφω συνιστουν αιτια να ζητησω αλλαγη ή οχι.
Αν καποιος μπορει ας βοηθησει.Δεν εχω δοκιμασει αλλης εταιριας σε Type B.

Ν.

ΥΓ.Να τονισω ξανα κι εδω οτι ο κυριος που με πηρε τηλεφωνο για την παραγγελια ηταν πολυ
φιλικος,εξυπηρετικος και οτι η παραγγελια εφτασε αμεσα.Δεν αφηνω δηλαδη "αιχμες" για τιποτα.

EDIT ΥΓ2.Μολις πρωτη μερα και παρολο που το χτυπημα και η τζουρα βελτιωθηκε,
μου δινει ο ενας απ τους δυο και γευση καμενου
:wall:

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 08, 2011, 13:14
Σε επικοινωνια με το μαγαζι μου λυθυκαν πολλες αποριες!
Επιπλεον θα μου αλλαχθει ο ενας Type-B που παραγει λιγο εως ελαχιστο ατμο.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον υπευθυνο του καταστηματος Ecosig.
Ευγενικος και εξυπηρετικοτατος.

Για να βοηθησω και οσους τωρα ξεκινανε σαν εμενα να πω οτι εβγαλα τα εξης συμπερασματα:
1.Οντως οι ατμοποιητες Ego Type-B εχουν μεγαλυτερη τζουρα-πιο "ανετη" (λογικα λογω μεγαλυτερου ογκου).
2.Οντως το χτυπημα ειναι κατα κανονα λιγοτερο απ οτι στους αντιστοιχους Type-A.
3.Το κτυπημα στο λαιμο μεγαλωνει με LR (οπως εχει ειπωθει πολλακις εδω μεσα γενικοτερα).

Τελος,αποφασισα να δοκιμασω και τους περιβοητους 510 για Ego-T να δω τι παιζει!
Ν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2011, 13:14 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος dinosk

• *
  • 11
« Απάντηση #328 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 12:25 »
Εγω χρησιμοποιω τον δευτερο ατμοποιητη τυπου Β και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο καποιες μικρες διαρροες που δεν μου δημιουργησαν προβλημα.
Καλο χτυπημα και αρκετος ατμος.
Ξερετε αν διορθωνετε το προβλημα των διαρροων με τις ταπες σιλικονης που κυκλοφορουν;

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• *
  • 78
« Απάντηση #329 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 21:40 »
Βοηθανε πολυ σιγουρα! Εχω δοκιμασει και τις πλαστικες.
Ν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110613 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29311 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F