vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

545 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, camber

Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β

Αποσυνδεδεμένος aTmOsIdErOs

• **
  • 110
  • Φύλο: Άντρας
  • επεσα στην e-κοτινη...
Απ: Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β
« Απάντηση #330 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 23:24 »
παιδια η μυηση μου στο ητ εγινε με τον type B LR.ακομα θυμαμαι τη πρωτη τζουρα.δεν ηθελα να αναψω κτ.δυστυχως ομως μετα απο μια μερα εχω διαρροες και καμενη γευση.γνωριζει κανεις αν ευθυνεται το οτι εχω 650mah μπαταρια(ειναι και passthrough) ?? μηπως δεν ταιριαζει με αυτην?νομιζω καπου διαβασα οτι θελει τουλαχιστον 900mah :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #331 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 23:45 »
Απλά θα στην αδειάζει πιο γρήγορα. Οι 900άρες κρατάνε περισσότερο.
Καμένο έχεις πάντα; Αυτό σημαίνει πρόβλημα τροφοδοσίας, πράγμα που δεν ταιριάζει με τις διαρροές, εκτός κι αν είναι από το καπάκι του τανκ και όχι απ'το φιτίλι.
Έσταξες αρχικά 3-4 σταγόνες στο καρφί του ατμοποιητή πριν βάλεις το τανκ;

• **
  • 110
  • επεσα στην e-κοτινη...
« Απάντηση #332 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 00:24 »
ναι εσταξα.καμμενο οχι παντα,οι διαρροες παντως ειναι απο το τανκ αλλα βλεπω υγρο και στη μπαταρια :wall:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #333 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 00:41 »
Σε πρώτη δόση, δοκίμασε ν'αλλάξεις τανκ, κατά προτίμηση βάλε ένα καινούργιο.
Αν μπορείς, τρύπησέ το πρώτα χωρίς να το γεμίσεις υγρό, και αφαίρεσε το μικρό πλαστικό κομματάκι που μένει πάνω στο καπάκι.
Γέμισε με υγρό και να αποφεύγεις τα πολλά βάλε-βγάλε του καπακιού, δημιουργεί τζόγο που πολλές φορές οδηγεί σε διαρροές υγρού.
Αν όλ'αυτά είναι οκ, τότε θέλει σκάλισμα το φιτίλι με μια καρφιτσούλα μέσα στο καρφάκι. Θέλει προσοχή όμως να μην το καταστρέψεις ή το σπρώξεις μέσα στην αντίσταση.
Διάβασε κι εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2383.msg72900.html#msg72900
Ελπίζω να βοήθησα. :bye:

• **
  • 110
  • επεσα στην e-κοτινη...
« Απάντηση #334 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 00:50 »
ok ψαχνω δηλαδη για ταπα σιλικονης,νασαι καλα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #335 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 11:59 »
Σήμερα έκανα παραλαβή τον eGo-T B'....Αν και πολυ νεος στο "σπορ" εμεινα έκπληκτος, εκτός απο το μεγαλύτερο τανκ,η αίσθηση μου ειναι οτι εχει και πλουσιότερο ντουμάνι... Μέχρι χθες ήμουν με  τύπου A'..

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #336 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 14:16 »
απο που αν επιτρεπεται Porto??

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #337 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 11:05 »
Συγνώμη τώρα το είδα!!! :eyesplash:
http://www.e-smokeguru.gr/

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #338 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 16:37 »
Καλησπέρα παιδιά... ;D

Έχω ένα Ego-t atomizer type B και μου συμβαίνει το εξής περίεργο.

κάθε φορά που γεμίζω τo τανκ με υγρό οι πρώτες τζούρες που κάνω είναι γεύση καμένου. βγάζω το τανκ στάζω 2-3 σταγόνες υγρού στο φιτίλι ξανα-ατμίζω και πάλι έχω την ίδια γεύση.

Μετα από 10-20 τζούρες η γευση επανερχεται (του υγρού κ το καμενο φεύγει)

Να σημειώσω επίσης ότι ποτέ δεν αφήνω να αδειάσει τελείως το τανκ. γύρω στο 15 % όταν φτάνει το γεμίζω και ποτέ ώς επάνω (μέχρι 90 %).

τι μπορεί να φταίει?  :(

η γεύση καμένου έρχεται πάντα κατά την αναπλήρωση υγρού και ποτέ κατά την διαρκεια ατμισματος.

το τανκ παίζει ρόλο στο όλο θέμα? :confused1:

ειναι φυσιολογικό? μήπως φταίει ο ατμοποιητής και συγκεκριμένα το φιτίλι?  :confused1:

είναι συχνό φαινόμενο?

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• *
  • 78
« Απάντηση #339 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:58 »
Θεμα τροφοδοσιας ειναι και μαλλον ναι το φυτιλι τα φταιει.
Δοκιμασε να παιξεις λιγο (πχ με μια καρφιτσα σπρωξε το λιγο πιο μεσα).
Αν δε δεις φως και δεν εχεις εμπειρια μ αυτα παιζει και να το χαλασεις στο τελος.
Μπορεις και να τον πλυνεις με ζεστο νερο να φυγουν τυχον καταλοιπα.
Νομιζω προσφατα καπου ειχα ποσταρει κι ενα πολυ καλο βιντεο με οδηγιες.
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/e-cigarette-maintenance/226241-ego-t-atomizer-step-step-cleaning-maintenance-shaka-zuluf.html
Αν το κανεις και ειναι η 1η σου φορα παιζει και να χαλασει.Αν ομως δε λειτουργει,
δεν εχεις και πολλα να χασεις και θα ναι και εμπειρια για να καθαρισεις τον επομενο που θα χει προβλημα!
Ν.

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
« Απάντηση #340 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:00 »

Έλα φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο όταν αναπληρώνω το υγρό. Αυτό με την καρφίτσα που λες δεν το δοκιμασα γιατι φοβάμαι μην πέσει το φιτιλάκι μέσα.

Δηλαδή δεν ποτίζει το φιτίλι? αυτό κατάλαβα! :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• *
  • 78
« Απάντηση #341 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 19:01 »
Nαι,φυτιλι=τροφοδοσια ουσιαστικα!

Αποσυνδεδεμένος pdim

• **
  • 127
« Απάντηση #342 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 19:15 »
DonVito το πρόβλημα αυτό το έχω όταν το τανκ γεμίσει τελείως. Βγάζοντας μερικές σταγόνες το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
« Απάντηση #343 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 21:09 »
ευχαριστώ πολύ παιδιά  :respect:

θα φροντίσω να βάζω λιγότερο υγρό μέσα και θα δώ αν συνεχίσει να μου έρχεται καμένο...

Αποσυνδεδεμένος Nonos

• *
  • 8
« Απάντηση #344 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 03:41 »
Σήμερα έκλεισα μια βδομάδα ως ατμιστής με το eGo-T τύπου Β από ότι έμαθα (σήμερα). Το αγοράσαμε με έναν φίλο όλη την κασετίνα για να πάρουμε από ένα ολοκληρωμένο τσιγάρο ο καθένας και μας έδωσε και έναν φορτιστή έξτρα με 5 ευρώ. Η πρώτη αμπούλα που χρησιμοποιήσα δεν τραβούσε και το κατάλαβα όταν μου το επισήμανε ο φίλος μου που του έδωσα να δοκιμάσει, πήγαμε πίσω να δούμε τι φταίει γιατί είμασταν δίπλα ακόμα αλλά τίποτα. Υποψιάστηκα ότι η αμπούλα είχε το πρόβλημα και έτσι όταν γύρισα σπίτι την άλλαξα. Το πρόβλημα λύθηκε και από τότε ατμίζω πάρα πολύ καλά. Πήγα προχθές να βάλω μια άλλη αμπούλα η οποία παρεπιπτόντως αποδείχθηκε ελάχιστα μεγαλύτερη σε πάχος από αυτήν και δεν έμπαινε τέρμα μέσα. Είχε απαίσια γεύση αλλά δεν ήξερα αν ήταν το νέο υγρό maxboro ή πλακιστίλα από την αμπούλα και έτσι δοκίμασα την προηγούμνη 24mg σοκολάτα στην νέα αμπούλα και το 18mg maxboro στην παλιά αμπούλα. Κράτησα την παλιά... Ξέχασα να αναφέρω πως με την μεγαλύτερη αμπούλα μου έβγαλε καμμένο το βράδυ(γεύση άγνωστη μέχρι τότε σε μένα , αν και είχα ακούσει πολλά). Αυτή την στιγμή έχω μέσα στην παλιά μου αμπούλα 18mg maxboro και 24mg καρπούζι. Ο ατμός είναι μαγευτικός σαν έναν καλοφρεσκοαναμμένο ναργιλέ :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Το χτύπημα δεν είναι τόσο δυνατό για τα γούστα μου λόγο του υγρού αλλά κατά τα άλλα είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την αγορά μου που ήταν με κλειστά μάτια γιατί δεν είχα ψάξει τίποτα πιο πριν και δεν είχα σκεφτεί καθόλου το η.λ. Κατάλαβα αμέσως όμως πως να το χρησιμοποιώ και έχω μια βδομάδα να βάλω κ.τ. στο στόμα μου από ενάμισι με δύο πακέτα τη μέρα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450686 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375258 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328475 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99979 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F