Σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά vertical coil στην RBA του Subtank mini(βασικά πρώτη φορά γενικά

)
Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό Build και έχω την εντύπωση πως έχω ελαφρός καλύτερη γεύση.
Το build ήταν αρκετά εύκολο. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα kanthal 26AWG UD 6 σπείρες σε 3mm πυρήνα χωρίς να τις ανοίξω.
Έστησα όπως στήνουμε Horizontal Coil και αφού βίδωσα την αντίσταση. με το coil master που έκανα τις σπείρες γύρισα το coil κάθετα στην εισαγωγή αέρα. Έπειτα πέρασα βαμβάκι κάτω απο τα ποδαράκια. Σε αυτό το σημείο έχουμε τις απολήξεις απο το βαμβάκι απο την μία πλευρά. Την μία απόληξη(αυτή που βγαίνει απο το ποδαράκι που βρίσκεται ψηλότερα) την γύρισα προς την άλλη πλευρά περνόντας την πάνω απο το άλλο ποδαράκι της αντίστασης. Εκεί κάπου στριμόχθηκαν τα πράγματα και φοβάμαι οτι δεν θα έχω καλή ροή υγρού. Τέλος πέρασα την καμινάδα και συνέχισα οπως στο συνηθισμένο Build.
Είναι δύσκολο να το παρουσιάσω κατανοητά με κείμενο. Για το βαμβάκι ακολούθησα την λογική αυτού
μόνο που χρησιμοποίησα περισσότερο για να κλείσω και τις τρύπες εισαγωγής υγρού.
Βρήκα και ενα
που δείχνει ακριβώς τον τρόπο που έκανα το βαμβάκι
Edit: δεν είχα κανένα πρόβλημα υποτροφοδοσίας. Πρώτη φορά μάλιστα ανέβηκα και 27+ Watt χωρίς την υπόνοια καμένου