vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #3525 στις: Μαρτίου 29, 2016, 22:52 »
Εχω subtank έχω toptank έχω όλα τα βαμβάκια όλα τα σύρματα (ναι είμαι ψυχάκιας) έχω τα bell cap έχω και τις 3ης RBA δεν είχα ποτέ διαρροές ούτε καμένο, μήπως είστε λίγο βιαστικοί;

Αν θέλω να πω ένα προτεινόμενο στήσιμο πέρα απο το σύρμα που μπορείς να το βάλεις όπως σου κάνει κέφι το βαμβάκι σε 2.5 πυρήνα να είναι μισό εκατοστό σε 3ρι πυρήνα κάπου στα 0.7 εκατοστά, πάντα βγάζω τα σκληρά κομμάτια και πάντα αφρατέυω με ένα μυτερό τσιμπιδάκι..
Εξάλλου τα σκληρά κομμάτια ποτέ δεν μου έδωσαν καλύτερη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #3526 στις: Μαρτίου 29, 2016, 23:14 »
Ίσως τότε ο δικός μου toptank είναι βλαμμένος.. Δεν έστησα και εγώ χθες πρώτη φορά , έχω θέμα με κάποιον άλλον.. Ουτε καν με τον Βellus.. :idiot1:
Πέραν τούτου, από την στιγμή που έβγαλά το τάνκ του και έβαλα το bell cap , οι διαρροές σταμάτησαν μαχαίρι.. Σκέφτηκα μήπως κάτι είναι στραβωμένο και περνάει αέρας, αλλά με το μάτι τουλάχιστον όλα (τανκάκι καπάκι orings) φαίνονται καλα..  :confused1:

• 1019
« Απάντηση #3527 στις: Μαρτίου 30, 2016, 00:04 »

Μόνο μια πιθανότητα παίζει αφού έχουμε αποκλείσει εξολοκλήρου το build, γεμίζεις παραπάνω υγρό απ οτι κανονικά πρέπει να μπει και βιδώνεις με πίεση. Τσέκαρε με λιγότερο υγρό να μου πεις αποτελέσματα...

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #3528 στις: Μαρτίου 30, 2016, 00:09 »
Και με υγρό ίσα πάνω από την κεφαλή πάλι τρέχει.. Λιγότερο μεν τρέχει δε.. Τα δοκίμασα όλα.. Μόνο με  ultrex  δεν λούστηκα.. :yes:
Αν θέλει κανείς το χαρίζω το τανκάκι.. Εγώ τον έκανα subtank με bell cap και έτσι θα μείνει και εργάζεται από εδώ και πέρα.. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη δυσκολία το γέμισμα..

Αααα και παίζω και 95 % vg (100% - άρωμα) .. Σκέψου να είχα και pg μέσα..

• 1019
« Απάντηση #3529 στις: Μαρτίου 30, 2016, 01:33 »

Το θέλω εγώ να δω από περιέργεια αν φταίει αυτό.

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• **
  • 307
« Απάντηση #3530 στις: Μαρτίου 30, 2016, 15:11 »
παιδιά έβαλα μια κεφαλή clapton SSOCC 0,5 και συνεχεια μετά από το ατμισμα κάτω από το επιστόμιο στις άκρες γεμίζει υγρό αυτό είναι φυσιολογικό? με τις άλλες κεφαλές  της απλες δεν το έκανε αυτό...!  εντωμεταξύ τώρα με την clapton η κατανάλωση είναι τεραστια...   :-\

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3531 στις: Μαρτίου 30, 2016, 16:57 »
Παιδιά προτείνεται κάποιο στήσιμο για καλύτερη απόδοση γεύσης.
Ξέρω οτι η γεύση που παίρνει ο καθένας και πόσο/πως την αντιλαμβάνεται είναι και θέμα ανθρώπου.. Απλα θέλω να δοκιμάσω στήσιμο μήπως πάρω πιο ξεκάθαρη γεύση.

Τι βαμβάκι; Τι σύρμα; Στήσιμο;
Τα υγρά που έχω στην κατοχή μου τώρα ειναι η σειρά της Follow the white Rabbit.
Αντιλαμβάνομαι αρκετές γεύσης αλλα με δυσκολία να τις προσδιορίσω συχνά και αναρρωτιέμαι αν με καποιο διαφορετικό στήσιμο θα είχα πιο ξεκάθαρη εικόνα.

• 1019
« Απάντηση #3532 στις: Μαρτίου 30, 2016, 16:59 »
Τι έχεις; Σύρμα, βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3533 στις: Μαρτίου 30, 2016, 17:03 »
Απο βαμβάκι έχω Koh gen do , σύρματα SS316 UD 28AWG, ni200 28AWG UD, Kanthal 26AWG UD.

απο εκεί και πέρα αν προτείνεται κάτι διαφορετικό θα χαρώ να το δοκιμάσω
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2016, 17:42 από remi0s »

• 1019
« Απάντηση #3534 στις: Μαρτίου 30, 2016, 18:01 »
Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, ακριβώς τα ίδια εχω και γω (βέβαια έχω τα πάντα αλλά αυτά δουλεύω μόνιμα).
Λοιπόν, σε 3ρι πυρήνα 6 σπείρες ανοιγμένες (δες φωτο).
Το βαμβάκι ένα καινούριο φύλο το κόβεις στη μέση με τις ίνες κάθετες.
Κόβεις 0.5 cm με κάθετες τις ίνες.
Βγάζεις τα σκληρά κομμάτια το πάνω και κάτω.
Το βάζεις στο χέρι σου και το κάνεις στιλ πλάθω κουλουράκια (χωρίς πίεση)
Στη μια άκρη απλά λίγο πίεση για να περάσει στη τρύπα.
Κόβεις στη ρίζα του θαλάμου.
Αφρατέβεις και είσαι έτοιμος.
Γεύση φοβερή, καμιά διαρροή.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3535 στις: Μαρτίου 30, 2016, 18:09 »
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω αμέσως.. Πάνω κάτω έτσι έκανα το στήσιμο με την διαφορά στο βαμβάκι.. Πάντα έκοβα κάθετα περίπου 1 Cm οπότε είχα πολύ λιγότερο βαμβάκι , διαρροές δεν είχα ούτε dry heats αλλα πιθανών να δίνει λιγότερη γεύση.

θα ξανα γράψω για το αποτέλεσμα

Τελικά απλά είχα καταλάβει λάθος σε εκεινο το σημείο που λες κόψε το μισό βαμβάκι.. Ακριβώς αυτό το στήσιμο κάνω εδώ και καιρό.

Μάλλον οι γευστικοί μου κάλυκες χρειάζονται ενα reset :P ή φταίει που είμαι λίγο μπουκωμένος.

Δοκίμασα τώρα να ανοίξω περισσότερο τις σπείρες αφού στήσω και έχω ελαφρός πιο καλή γεύση αλλα όχι σημαντική διαφορά.

Σε ποιά θερμοκρασία και watt ατμίζεις;

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2016, 18:41 από remi0s »

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #3536 στις: Μαρτίου 30, 2016, 18:44 »
Alxhmistis μία ερώτηση σε παρακαλώ,είμαι σχετικά νέος,έχω στρίψει τέσσερις αντιστάσεις ως τώρα ,δουλέψανε καλά από θέμα καμένου-διαρροών όλα καλά.Δεν γνωρίζω τι σύρμα ακριβώς δούλεψα,μου έδωσε ένα κομμάτι + βαμβάκι ο πωλητής που πείρα το Kanger Mini,νομίζω είναι SS,γυαλιστερό και μαλακό.
Με 6 σπείρες σε 2ρι πυρήνα μου δίνει περίπου 1,2-1.25.

Η ερώτηση τώρα.Εγώ αφήνω κενά ανάμεσα στις σπείρες.Στην πολύ ωραία φώτο που μας έδειξες τις έχεις κολλημένες μεταξύ τους ή αφήνεις πολύ μικρό κενό;
Επίσης να είσαι καλά που έδειξες πως κόβεις το βαμβάκι γιατί εγώ το ψιλοσακάτεβα.
(Περιμένω 28 AWG UD Kanthal A1 και ένα πακέτο KGD,σήμερα έγινε Recently Shipped ;D )

• 1019
« Απάντηση #3537 στις: Μαρτίου 30, 2016, 19:16 »
@remi0s

Ένα πολύ καλό τιπ για να έχεις καλύτερη γεύση με τον άτμο σου είναι να του σκας 3-4 σταγόνες απο άλλο υγρό πάνω στο βαμβάκι τύπου dripper.
Μόλις το κάψει θα βγάλει το κλασικό άρωμα που κάνεις, και θα δεις μια απογείωση στη γεύση σου.

@specemarine

Λογικά το σύρμα που σου έδωσε ήταν κάνθαλ για να σου βγει τόσο μεγάλη η αντίσταση του σε μικρό πυρήνα.

Και γω έχω κενά αλλά ίσως λόγο του ότι είναι σκουρόχρωμο το υγρό να μην είναι ευδιάκριτο πάντως έχει κενό, αν πω να το μετρήσω είναι κάπου στο πάχος του σύρματος δηλαδή 0.32 το κενό του.
Και γω οταν έπιασα πρώτη φορά βαμβάκι στα χέρια μου το έχανα σαν τον αποτέτοιο της μαϊμούς.
Καλός να σου έρθουν.

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• **
  • 307
« Απάντηση #3538 στις: Μαρτίου 30, 2016, 20:03 »
παιδιά μπορεί να μου απάντηση κάποιος στην ερώτηση μου? νομίζω είναι απλή...  γιατί μου γεμίζει υγρό ο subtank κάτω από το drip tip όταν ατμίζω? μετά από κάθε χρήση πρέπει να το καθαρίζω? αρχίζει και κουράζει... αυτό μου συμβαίνει ξαφνικά σήμερα δεν το έκανε πριν... 

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #3539 στις: Μαρτίου 30, 2016, 20:22 »
Το υγρο που μαζευεται εκει που λες ειναι φυσιολογικο και αποτελει την υγροποιηση του εναπομειναντος ατμου στον ατμοποιητη μετα τη τζουρα που τραβας. Ειναι λογικο λοιπον οσο μεγαλυτερη καταναλωση, βατ και χοντροτερα συρματα (clapton) χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο υγρο να βρισκεις. Για να περιορισεις το φαινομενο κανε τα εξης:

1. Λιγοτερα βατ
2. Ψιλοτερα συρματα
3. Να συνεχισεις τη τζουρα σου για πχ. μισο δευτερολεπτο αφου εχεις αφησει το fire button. Ετσι τραβας ο,τι ατμο εχει παραμεινει στον ατμοποιητη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1026 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110930 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328488 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F