Κι εγώ κάτοχος του Mini από προχθές. Και συγκεκριμένα είχε πάνω τα μαύρα o-ring. Δεν ξέρω αν πλέον βγαίνει έτσι, γιατί μέσα στο κουτί είχε ήδη και ένα σετ ανταλλακτικά από τα κόκκινα και αχρησιμοποίητα (τον πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο από ένα παλικαράκι). Ο ίδιος μου είπε ότι έτσι βγαίνουν πλέον. Με μαύρα o-ring. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό. Θα μου πείτε αν είναι οι πιο έμπειροι και παλαιότεροι (ή και νυν) κάτοχοι...
Στο δια ταύτα τώρα! Εντυπώσεις...
Έχοντας περάσει από τα χέρια μου -για επισκευάσιμους αναφέρομαι πάντα- ο Lemo Drop, o Kayfun Lite Plus (κλώνος), ο Kayfun V4 (κλώνος), ο Tobh Atty V2 (dripper) και ο Expromizer, αυτός σίγουρα θεωρείται ένας ΑΕΡΑΤΟΣ ατμοποιητής. Μου θύμισε τον Lemo Drop στο τέρμα ανοικτό του, ακόμα και όταν είναι στην μία τρύπα ρυθμισμένο το air flow. Και αν τον βάλω στην τέρμα ανοικτή ρύθμιση στο airflow, είναι ολόϊδιος με τον dripper. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον πείς mouth to lung ατμοποιητή. Δεν έχει με τίποτα κάπως σφικτή τζούρα. Ούτε καν σαν του Kayfun V4 στο τέρμα ανοικτό το air flow του. Είναι καθαρά ΑΕΡΑΤΟΣ και μόνο!
Κατασκευή πολύ καλή. Του έκανα και ένα στησιματάκι στην επισκευάσιμη με 0.40mm σύρμα σε 3άρα διάμμετρο που βγήκε στο 1 ohm και αποδίδει παρα μα παρα πολύ καλά. Στα αρνητικά του επίσης, η επισκευάσιμη κεφαλή που αν σφίξει η καμπάνα, λύνει πολύ δύσκολα από πάνω. Έχω βρεί βέβαια ένα κόλπο και την ξεβιδώνω κατ'ευθείαν ασκώντας λίγη πίεση σαν στραβοξεβίδωμα. Πολύ καλό επίσης ότι τον γεμίζεις ως είναι (σαν τον Expromizer) χωρίς κατσαβίδια και λοιπά.
Βλέπω πολύ κόσμο που τους πουλάει και δεν το καταλαβαίνω. Ίσως μάλλον γιατί δεν μπορούν να συνηθίσουν την αεράτη τζούρα του. Μόνο για αυτόν τον λόγο μπορώ να το εξηγήσω δηλαδή. Γιατί κάτι άλλο "αρνητικό" δεν του έχω βρεί μέχρις στιγμής.
Και επειδή πράγματι είναι αεράτος, ούτε εγώ τον έχω για ολοήμερη χρήση. Πιο πολύ με τον Έξπρο και τον 4άρη είμαι. Αλλά όταν μου την "βαρέσει" να αλλάξω γεύση ή και να κάνω καμιά αεράτη τζούρα γενικότερα, είναι ο πρώτος που μου αρέσει να βάλω πάνω στο MOD και να ατμίσω. Και βασικά κι εγώ, ΜΟΝΟ στην μία τρύπα τον μπορώ!
By the way, έκανα και rebuild στην εργοστασιακή κεφαλή του!

Και δουλεύει μια χαρούλα!
Επίσης δε, θέλω να πάω να πάρω και να δοκιμάσω την έτοιμη εργοστασιακή κεφαλή με το νικέλιο που είναι στα 0.15 ohm για να το συνδυάσω και να δω πως δουλεύει με το rDNA 40 μου...