vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

252 επισκέπτες, 0 χρήστες

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • Φύλο: Άντρας
  • MAKE LOVE NOT WAR
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #1110 στις: Απριλίου 25, 2015, 03:17 »
Εχω τον Kangertech subtank mini. Πόσα ml πάνω κάτω μπορώ νά κανω με την εργοστασιακή 1,2 η 0.5 Ω προτού την αλλάξω? Εσείς κάθε πότε την αλλάζετε?

Αποσυνδεδεμένος antoNiO_an2one

• **
  • 320
« Απάντηση #1111 στις: Απριλίου 25, 2015, 03:20 »
Ειναι κριμα να μη φτιάχνεις δίκη σου αντισταση... Μονο αυτο θα δου πω εγω.
Νομιζω γυρω στα 20-25 ml παντως , απλα ποτε δε τις λειτούργησα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1112 στις: Απριλίου 25, 2015, 06:47 »
Εχω τον Kangertech subtank mini. Πόσα ml πάνω κάτω μπορώ νά κανω με την εργοστασιακή 1,2 η 0.5 Ω προτού την αλλάξω? Εσείς κάθε πότε την αλλάζετε?
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν τη συνολική διάρκεια ζωής της εργοστασιακής κεφαλής όπως το υγρό που χρησιμοποιείς, τη συχνότητα που ατμίζεις με τον subtank μέσα στη μέρα (αν έχεις κι άλλο ατμοποιητή για παράδειγμα ο subtank θα έχει και διαλείμματα ;) ), τα watts που τον δουλεύεις συνήθως.. περίπου στα 30-35ml θα έλεγα εγώ αλλά μπορεί να πέφτω κι αρκετά έξω, όταν τέλος πάντων δεις ότι έπεσε αρκετά η απόδοσή της (όσο πέφτει λογικά θα ανεβάζεις και τα watt για να έχεις το αποτέλεσμα ατμοποίησης που επιθυμείς ), ήρθε κι η ώρα της αντικατάστασής της.. :)

Αποσυνδεδεμένος sector7

• **
  • 165
« Απάντηση #1113 στις: Απριλίου 25, 2015, 11:34 »

Ενταξει με το θεμα που ειχες sector7 ?

Με το νεο rewick εφτιαξε μονο οταν εχω ωρα να ατμισω κανει ενα δυνατο σκασιμο αλλα μετα ολα πανε καλα

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1114 στις: Απριλίου 25, 2015, 11:54 »
Οκ κότσος  είναι ο καλύτερος, σιγά μην κάτσω εγώ να σου χαλάσω χατίρι.
Αλλά δεν ξέρω που διαφωνείς μαζί μου...
Όσο ότι είναι καλύτερος από καοφουν ε καλά τώρα μην τρελαθούμε καλώς είναι οκ αλλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

τι κάνει έναν ατμοποιητη καλύτερο από έναν άλλο?
ευκολία στησίματος
ευκολία γεμίσματος
επιλογές παροχής αέρα
η χρηματική του αξια του σε σχέση με αυτό που προσφέρει
τα υλικά κατασκευής του
ποιότητα ατμισματος (γεύση-χτύπημα-ποσότητα ατμού)
και κάποιες λεπτομέρειες που ίσος να έχω ξεχάσει αλλα φαντάζομαι αυτά είναι τα βασικά
μια χαρά είναι ο kayfun αλλα δεν είναι και θεός να προσέξουμε μην πούμε κάτι και τον αδικήσουμε
κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης εφόσον την ίδια δουλειά κάνουν
για μένα προσωπικά ο sub είναι τουλάχιστον ισάξιος για να μην πω καλύτερος

διαφωνώ μαζί σου που λες πως αν τον βάλω στην μικρή τρυπα τότε τον μεταμορφώνω σε k1 :eyesplash: και λες πως είναι κάτι άλλο και δεν είναι το ίδιο με τον kayfun
αν του βάλεις το επισκευάσιμο κομμάτι πάνω είναι ένας επισκευάσιμος kaoufounoides που δεν έχει και καμια μεγάλη διαφορα με τον kayfun
και μπερδεύεις την απόλαυση με την οικονομία δεν είπα ότι το κάνω για οικονομία και βάζο την μικρότερη τρυπα και σε χαμηλά watt απλά έτσι το απολαμβάνω και δεν μου καίγεται καρφί αν αντί για 4 κάνω 6ml αυτό όπως είπα απλά δεν συμβαίνει στην δικη μου περίπτωση

sector7
αν είχε μονο την τεραστια τρυπα και δεν είχε άλλες επιλογές θα συμφωνούσα μαζί σου τώρα δεν θέλει δεν πρέπει δεν τίποτα και μπορείς να τον ρύθμισις όπως εσύ επιλεγεις να ατμιζις
εσένα σου αρέσει στις δυο τρύπες εμενα στην μιση και εσύ το απολαμβάνεις και εγώ χωρίς προβλήματα και δεν υπάρχει θέλει η πρέπει

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #1115 στις: Απριλίου 25, 2015, 12:17 »
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ kayfun και subtank. Είναι εντελώς ανόμοια πράγματα, το μόνο κοινό που έχουν είναι τo ότι είναι επισκευάσιμοι. Από εκεί και πέρα και μόνο το γεγονός ότι το airflow του ενός και του άλλου είναι διαφορετικό, τους κάνει ανόμοιους και μη συγκρίσιμους. Ο ένας προσφέρει αποκλειστικά τσιγαρίσια/σφιχτή τζούρα και ο άλλος αποκλειστικά πνευμονική/πολύ αεράτη τζούρα. Για εμένα κάθε σύγκριση είναι ανεπιτυχής από τη βάση της λόγω της παραπάνω διαφοράς.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1116 στις: Απριλίου 25, 2015, 12:25 »
τότε εμενα μου στείλαν έναν kayfun σε σχήμα subtank γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς το ότι εγώ ατμίζω με ακριβώς την ίδια παροχή αέρα που είχα στο kayfun

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #1117 στις: Απριλίου 25, 2015, 13:30 »
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες γιατί έχω kfl+ και subtank και η διαφορά είναι χαοτική ακόμα και αν δουλέψω τον subtank στην μία οπή. Μάλιστα έχω καταλήξει στο ότι η μια οπή είναι εκνευριστικά αεράτη για τσιγαρίσια τζούρα και εκνευριστικά κλειστή για πνευμονική. Τον subtank τον δουλεύω στις δυο οπές που θεωρώ ότι είναι ιδανικές για πνευμονικές, οι οποίες όμως με κουράζουν και έχω καταλήξει να τον χρησιμοποιώ σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και μόνο στο σπίτι. Φαντάζομαι ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το τι σημαίνει αεράτος και σφιχτός ατμοποιητής, οπότε ας αλλάξω λίγο το σχόλιό μου παραπάνω και ας πω ότι για την δική μου λογική δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ kfl+ και subtank.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1118 στις: Απριλίου 25, 2015, 13:40 »

φιλε μου το λέω πιο πίσω
έχει λίγες μέρες που ήρθε ο subtank και δεν έχει ακριβώς το ίδιο airflow όπως είχε πρωτοβγεί
στην θέση που είχε εντελώς κλειστό τον αέρα τώρα πρόσθεσαν μια πιο μικρή τρυπα δηλαδή το airflow έχει ως εξής 1 μικρή τρυπα 1 μεγαλύτερη 2 τρύπες και 1 τεραστια και σε κανένα σημείο δεν έχει κλειστό τον αέρα εντελώς
στην πρώτη και μικρότερη τρυπα είναι αρκετά μικρή παροχή αέρα που θυμίζει kayfun lite αλλα και πάλι ελάχιστα πιο πολύ αέρα έχει
αν το βάλεις ενδιάμεσα από την πρώτη και την δεύτερη τρυπα έτσι ώστε να μην βλέπεις καμια τρυπα ανοιχτή σαν να είναι κλειστό δηλαδή πάλι ακόμα και σε εκείνο το σημείο μπορείς να ατμισις με πολύ σφιχτή τζούρα αλλα χωρίς πρόβλημα μπορείς επίσης να τον φέρεις τον αέρα ακριβώς εκεί που σε ικανοποιεί δηλαδή έχει τέλεια ρύθμιση του αέρα από πολύ σφιχτή έως πολύ πολύ ανοιχτή χωρίς να δημιουργεί κάποιο θέμα τροφοδοσίας

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2015, 14:09 από kotsos75 »

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
« Απάντηση #1119 στις: Απριλίου 25, 2015, 14:05 »
Εγώ τον εχω συνηθησει πια...δεν με ενοχλει πια η τοσο αερατη τζουρα του...
Τόσο που εχω βαλει στην ακρη το τιμιο και πολυ καλο ναφτιλακο μου .
Απο χτες που αλλαξα την εργοστασιακη του 1.2 κεφαλη του ...οχι απο μειωση αποδοσης η γευσης ( ειχε κανει 25-30 μλ )αλα μονο και μονο μιας και ειδα απο πανω οτι ηταν μαυρισμενο το συρμα , εκανα μια προσπαθεια να αλλαξω μονο το βαμβακι ,αλα τα παρατησα και εστριψα μια δικια μου αντισταση με 25 συρμα , που ειχα και την εβαλα στην επισκευασιμη κεφαλη .
Ολα καλα στην αρχη την διαβαζε 1.8 , οταν τη γεμισα μου την δειχνει 2 , την δοκιμασα και ολα παιζουν τζαμι.... :thumpup:
Ακομα και το ντουμανι...ειναι συγκρισιμο με την 0.5...
Απο γευση αψογα... και δεν ζοριζω τη μπαταρια να δωσει πολλα αμπερ...

Αποσυνδεδεμένος sector7

• **
  • 165
« Απάντηση #1120 στις: Απριλίου 25, 2015, 14:13 »
Εμενα που σημερα δεν βγαζει ντουμανια και διαβαζει την αντισταση 1.5Ω? χεχεχεχε

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #1121 στις: Απριλίου 25, 2015, 15:45 »
Οκ δεν είμαι τρελός.
Βλέπετε και εσείς διάφορες με καιφουν.
Δεν ζυγίζω την τιμή αλλά μόνο την απόδοση δεν λέω ποίος είναι καλύτερος είναι και οι δυο καλοί αλλά είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Εγώ προσωπικά τον έχω εκτιμήσει πολύ,  μου αρέσει, τον γουστάρω.
Βέβαια τον στήνω στα δικά μου μέτρα - γούστα.

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #1122 στις: Απριλίου 25, 2015, 17:28 »
Κάτοχος από εχθές του mini. Τον λειτουργώ με την 1.2 την εργοστασιακή στα 15W. Από σκασίματα και διαρροές προς το παρών τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #1123 στις: Απριλίου 26, 2015, 06:56 »
Κι εγώ κάτοχος του Mini από προχθές. Και συγκεκριμένα είχε πάνω τα μαύρα o-ring. Δεν ξέρω αν πλέον βγαίνει έτσι, γιατί μέσα στο κουτί είχε ήδη και ένα σετ ανταλλακτικά από τα κόκκινα και αχρησιμοποίητα (τον πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο από ένα παλικαράκι). Ο ίδιος μου είπε ότι έτσι βγαίνουν πλέον. Με μαύρα o-ring. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό. Θα μου πείτε αν είναι οι πιο έμπειροι και παλαιότεροι (ή και νυν) κάτοχοι...

Στο δια ταύτα τώρα! Εντυπώσεις...
Έχοντας περάσει από τα χέρια μου -για επισκευάσιμους αναφέρομαι πάντα- ο Lemo Drop, o Kayfun Lite Plus (κλώνος), ο Kayfun V4 (κλώνος), ο Tobh Atty V2 (dripper) και ο Expromizer, αυτός σίγουρα θεωρείται ένας ΑΕΡΑΤΟΣ ατμοποιητής. Μου θύμισε τον Lemo Drop στο τέρμα ανοικτό του, ακόμα και όταν είναι στην μία τρύπα ρυθμισμένο το air flow. Και αν τον βάλω στην τέρμα ανοικτή ρύθμιση στο airflow, είναι ολόϊδιος με τον dripper. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον πείς mouth to lung ατμοποιητή. Δεν έχει με τίποτα κάπως σφικτή τζούρα. Ούτε καν σαν του Kayfun V4 στο τέρμα ανοικτό το air flow του. Είναι καθαρά ΑΕΡΑΤΟΣ και μόνο!
Κατασκευή πολύ καλή. Του έκανα και ένα στησιματάκι στην επισκευάσιμη με 0.40mm σύρμα σε 3άρα διάμμετρο που βγήκε στο 1 ohm και αποδίδει παρα μα παρα πολύ καλά. Στα αρνητικά του επίσης, η επισκευάσιμη κεφαλή που αν σφίξει η καμπάνα, λύνει πολύ δύσκολα από πάνω. Έχω βρεί βέβαια ένα κόλπο και την ξεβιδώνω κατ'ευθείαν ασκώντας λίγη πίεση σαν στραβοξεβίδωμα. Πολύ καλό επίσης ότι τον γεμίζεις ως είναι (σαν τον Expromizer) χωρίς κατσαβίδια και λοιπά.

Βλέπω πολύ κόσμο που τους πουλάει και δεν το καταλαβαίνω. Ίσως μάλλον γιατί δεν μπορούν να συνηθίσουν την αεράτη τζούρα του. Μόνο για αυτόν τον λόγο μπορώ να το εξηγήσω δηλαδή. Γιατί κάτι άλλο "αρνητικό" δεν του έχω βρεί μέχρις στιγμής.
Και επειδή πράγματι είναι αεράτος, ούτε εγώ τον έχω για ολοήμερη χρήση. Πιο πολύ με τον Έξπρο και τον 4άρη είμαι. Αλλά όταν μου την "βαρέσει" να αλλάξω γεύση ή και να κάνω καμιά αεράτη τζούρα γενικότερα, είναι ο πρώτος που μου αρέσει να βάλω πάνω στο MOD και να ατμίσω. Και βασικά κι εγώ, ΜΟΝΟ στην μία τρύπα τον μπορώ!

By the way, έκανα και rebuild στην εργοστασιακή κεφαλή του!  :tongue_smilie:  Και δουλεύει μια χαρούλα!

Επίσης δε, θέλω να πάω να πάρω και να δοκιμάσω την έτοιμη εργοστασιακή κεφαλή με το νικέλιο που είναι στα 0.15 ohm για να το συνδυάσω και να δω πως δουλεύει με το rDNA 40 μου...

Αποσυνδεδεμένος chris050

• *
  • 92
« Απάντηση #1124 στις: Απριλίου 26, 2015, 07:59 »
Για την αερατη τζουρα που λες αν τον δουλεψεις λιγο θα την συνηθισεις,δεν θα σε ενοχλει ποια!
Εμενα στην αρχη ετσι μου φαινοταν αλλα τον εβαλα στη μια τρυπα και τωρα ολα μια χαρα,εχω και τον κλ ν4 με αλλη γευση για αλλαγη και ολα καλα!
Καλοατμιστος !!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361058 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1201 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114766 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376194 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29678 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul