vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

472 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, stauros53, Milarepa, kyrgiannis, Cloune, manoslykos, paulxan

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος Holyweed DOPE

• *
  • 13
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #360 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 22:49 »
ναι θα το δοκιμασω.... λογω κουρασης εγραψα λαθος στο 1ο ποστ....

δεν ειχα και στην 2η κεφαλη διαρροη....την ειχα βαλει για λιγο την 0.5 και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γιατι δεν την αντεχα...

αυριο η μεθαυριο θα παω να παρω μια αλλη που πρεπει να αλλαχτει κιολας αυτη που εχω και θα δω!  :)

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #361 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 23:06 »
Σχετικά με τα βίντεο που κάνoυν rebuild στην εργοστασιακή κεφαλή: Κατά την αλλαγή του σύρματος στην original κεφαλή, δεν πρέπει να βάλεις και non resistance σύρμα στις άκρες την αντίστασης;

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #362 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 23:20 »
Παιδια επειδη το εχω αντιμετωπισει και γω το ιδιο θεμα δεν ειναι κατι ουτε η αντισταση εχει θεμα απλα μαζευει υδρατμους η βαση μεσα ... Με καθαρισματακι ( στριβοντας χαρτι για να χωρεσει ) και φυσημα απο πανω λυνεται

• *
  • 13
« Απάντηση #363 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 23:47 »
καθε ποτε το καθαριζεις με χαρτι και φυσημα? καθε μερα ας πουμε??

ρωταω για να δω αν ειναι ιδια η ποσοτητα υδρατμου που μαζευει στον δικο μου με τον δικο σου γιατι εμενα μια φορα την ημερα τουλαχιστον θα μου βγαλει αρκετο υγρο απο την τρυπα της εισαγωγης αερα...

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #364 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 23:52 »
Εγω το κανω καθε φορα που γεμιζω ... Ετσι κι αλλιως ειναι μισο λεπτο δουλεια ...
ΥΓ: το κανω σε ολους τους ατμοποιητες μου αυτο ...
Τελικα εγινε δουλεια ετσι ??

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #365 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 23:57 »
Σχετικά με τα βίντεο που κάνoυν rebuild στην εργοστασιακή κεφαλή: Κατά την αλλαγή του σύρματος στην original κεφαλή, δεν πρέπει να βάλεις και non resistance σύρμα στις άκρες την αντίστασης;

Μολις θα παραδωσει πνευμα η πρωτη μου εργοστασιακη, θα το επιχειρησω και θα μπορω να μιλησω με σιγουρια. Προς το παρον:

1. Οσα βιντεο εχω δει για rebuild στο συγκεκριμενο ατμοποιητη γινονται με απλο kanthal και δεν αναφερθηκε κανενα προβλημα.
2. Δεδομενου οτι ο Riptrippers δεν ειναι και τυχαιος στο χωρο, μαλλον ξερει τι κανει (π.χ. το συγκεκριμενο βιντεακι εχει 85,000 views).
3. Στα σχολια του συγκεκριμενου βιντεο αρκετοι ανεφεραν οτι το εκαναν χωρις προβλημα.

Παρολα αυτα:

1. Και ο ιδιος Riptrippers απαγορευει κατηγορηματικα το dry burn στο συγκεκριμενο στησιμο γιατι οπως λεει θα λιωσει το πλαστικο.
2. Στα σχολια του συγκεκριμενου βιντεο αναφερονται τα εξης: Οταν υπαρχει υγρο στον ατμο και λειτουργει κανονικα τοτε η θερμοκρασια απορροφαται και ετσι δεν ανεβαινει υπερβολικα ωστε να δημιουργησει θεμα στις ακρες. Βεβαια σε extreme subωμ αντιστασεις μπορει να υπαρξει θεμα.
3. Αναφερεται οτι αν γινει preheat στην αντισταση σε ολο το ευρος της κατα προτιμηση με ηλεκτρισμο σε καποιον αλλο RBA πρωτα και οχι με φλογιστρο (γιατι με το φλογιστρο δεν κατανεμεται ομοιομορφα η θερμοκρασια - αλλα καποιοι ειπαν οτι και με φλογιστρο γινεται -) και μετα περασμα στην εργοστασιακη, επισης δεν θα υπαρξει θεμα με υπερθερμανση των ακρων.

Αυτα τα ολιγα  :)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #366 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 00:21 »

ρωταω για να δω αν ειναι ιδια η ποσοτητα υδρατμου που μαζευει στον δικο μου με τον δικο σου γιατι εμενα μια φορα την ημερα τουλαχιστον θα μου βγαλει αρκετο υγρο απο την τρυπα της εισαγωγης αερα...

Αυτό το υγρό (η συσσώρευση των υδρατμών δηλαδή) δεν θα μπορούσε να ελαττωθεί αρκετά αν αφήναμε το κουμπί της μπαταρίας λίγο νωρίτερα απ'τη στιγμή που σταματάμε την εισπνοή της τζούρας; Νομίζω μάλιστα ότι στις οδηγίες κάποιων ατμοποιητών αναφέρεται αυτό, ειδικά σ'αυτό το τέρας που βγάζει τέτοια ντουμάνια προσωπικά θα το κάνω σύστημα!
Εννοείται βέβαια πως θα υπάρχει και ο τακτικός καθαρισμός στο πρόγραμμα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος antonis-tsif

• **
  • 102
« Απάντηση #367 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 00:42 »
Να κάνω μια ερώτηση;Γιατί τόση φασαρία για την επισκευή των έτοιμων αντιστάσεων αφού υπάρχει η επισκευάσιμη (RBA) κεφαλή;

• *
  • 13
« Απάντηση #368 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 00:49 »
Εγω το κανω καθε φορα που γεμιζω ... Ετσι κι αλλιως ειναι μισο λεπτο δουλεια ...
ΥΓ: το κανω σε ολους τους ατμοποιητες μου αυτο ...
Τελικα εγινε δουλεια ετσι ??

τον καθαρισα παλι τωρα που γεμισα....τελικα αυτο θα κανω και εγω....καθαρισμα καθε φορα που γεμιζω....

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Αυτό το υγρό (η συσσώρευση των υδρατμών δηλαδή) δεν θα μπορούσε να ελαττωθεί αρκετά αν αφήναμε το κουμπί της μπαταρίας λίγο νωρίτερα απ'τη στιγμή που σταματάμε την εισπνοή της τζούρας; Νομίζω μάλιστα ότι στις οδηγίες κάποιων ατμοποιητών αναφέρεται αυτό, ειδικά σ'αυτό το τέρας που βγάζει τέτοια ντουμάνια προσωπικά θα το κάνω σύστημα!
Εννοείται βέβαια πως θα υπάρχει και ο τακτικός καθαρισμός στο πρόγραμμα.. ;)

χμμμ....καλη επισημανση....ηδη ξεκινησα να το κανω ετσι!

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #369 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 01:02 »
Μολις θα παραδωσει πνευμα η πρωτη μου εργοστασιακη, θα το επιχειρησω και θα μπορω να μιλησω με σιγουρια. Προς το παρον:

1. Οσα βιντεο εχω δει για rebuild στο συγκεκριμενο ατμοποιητη γινονται με απλο kanthal και δεν αναφερθηκε κανενα προβλημα.
2. Δεδομενου οτι ο Riptrippers δεν ειναι και τυχαιος στο χωρο, μαλλον ξερει τι κανει (π.χ. το συγκεκριμενο βιντεακι εχει 85,000 views).
3. Στα σχολια του συγκεκριμενου βιντεο αρκετοι ανεφεραν οτι το εκαναν χωρις προβλημα.

Παρολα αυτα:

1. Και ο ιδιος Riptrippers απαγορευει κατηγορηματικα το dry burn στο συγκεκριμενο στησιμο γιατι οπως λεει θα λιωσει το πλαστικο.
2. Στα σχολια του συγκεκριμενου βιντεο αναφερονται τα εξης: Οταν υπαρχει υγρο στον ατμο και λειτουργει κανονικα τοτε η θερμοκρασια απορροφαται και ετσι δεν ανεβαινει υπερβολικα ωστε να δημιουργησει θεμα στις ακρες. Βεβαια σε extreme subωμ αντιστασεις μπορει να υπαρξει θεμα.
3. Αναφερεται οτι αν γινει preheat στην αντισταση σε ολο το ευρος της κατα προτιμηση με ηλεκτρισμο σε καποιον αλλο RBA πρωτα και οχι με φλογιστρο (γιατι με το φλογιστρο δεν κατανεμεται ομοιομορφα η θερμοκρασια - αλλα καποιοι ειπαν οτι και με φλογιστρο γινεται -) και μετα περασμα στην εργοστασιακη, επισης δεν θα υπαρξει θεμα με υπερθερμανση των ακρων.

Αυτα τα ολιγα  :)

Ευχαριστώ caros! Πιο αναλυτικό δεν γινόταν :)

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #370 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 01:05 »
Υδρατμοί στη βάση μπορεί να σημαίνει ότι και ότι δεν τραβάτε πολύ γρήγορα αναλογικά με τον παραγόμενο ατμό, με αποτέλεσμα να προλαβαίνει να φύγει στη βάση.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #371 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 01:08 »
καλη επισημανση....ηδη ξεκινησα να το κανω ετσι!

Θα έχετε παρατηρήσει πόσος ατμός παραμένει πολλές φορές μέσα στο drip tip (συνεπώς και στον σωλήνα παρακάτω μέχρι και την κεφαλή) σε διάφορους ατμοποιητές που χρησιμοποιείτε κατά καιρούς, αυτό συμβαίνει όταν αφήνουμε το πλήκτρο ταυτόχρονα με τη διακοπή της εισπνοής. Αφήνοντας όμως το πλήκτρο λίγο νωρίτερα σταματάει και η παραγωγή ατμού, ενώ συνεχίζοντας για λίγο την τζούρα ουσιαστικά "μαζεύουμε" όσο το δυνατόν περισσότερο "υλικό" που θα έφτανε στο τέλος στην υγροποίηση. Μεγαλύτερη παραγωγή ατμού, νεράκι λίαν συντόμως.. :D

Αποσυνδεδεμένος VAPOR TRAIN

• **
  • 133
« Απάντηση #372 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 01:17 »
Εχει τυχει σε φιλο να εχει διαροη και ανακαλυψαμε οτι η αντισταση μεσα στο κελυφος της ηταν γυρισμενη σε λαθος φορα και τα βαμβακια ειχαν βγει απο τι τρυπες που περναει το υγρο , μαλλον ετσι ηταν απο το εργοστασιο, με αποτελεσμα το υγρο να φευγει ελευθερα προς την βαση του ατμο απο τις θυριδες αερα.

« Απάντηση #373 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 12:10 »
Παιδιά στο μεγάλο subtank έχω πρόβλημα !! Δεν ξέρω εαν έχετε πρόβλημα με τ βίδωμα κ ξεβιδωμα αλλά πολλές φορές το rba μου δεν ξεβιδωνει με Τπτ ! Κ αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μέχρι κ πένσα!!να πω ότι δεν τα σφίγγω !!
Το έχω χαλάσει με την πένσα κ ψάχνω να βρω από κάπου το rba ξεχωριστά!!ξερετε που θα τ βρω ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
« Απάντηση #374 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 12:39 »
Φιλε tvamos ποτε δεν ειχα προβλημα με τα σφιξιματα στον εν λογω ατμο.....
Παντως σημερα η FT εβγαλε το rba σκετο..http://www.fasttech.com/products/1/10012200/2135001-replacement-rebuildable-rba-coil-head-for-subtank σε 0,4 Ω και http://www.fasttech.com/products/3007/10012200/2095600 σε 1,2 Ω
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2015, 12:56 από zilos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450617 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F