vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

142 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, thanos1071

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 18:12 »
στο ipv2 το εχω.

Αποσυνδεδεμένος NIKOLOSMI

• *
  • 7
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 21:01 »
για ποιο σφικτη τζουρα του εκανα μια μικροτερη τρυπα στο σημειο που ειναι ολες κλειστες πολυ καλυτερος

Αποσυνδεδεμένος tom patrik

• *
  • 21
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 21:17 »

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, συμφωνώ απόλυτα ,μόλις τον πήρα και γώ, τον έχω 2-3 μέρες ,ούτε πρόβλημα με το μέτρημα των αντιστάσέων είχα,δουλεύει άψογα και έχει πάρα πολύ καλή γεύση ,εφάμιλλη του Kaifoun.

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 23:59 »
Να πω και γω με την σειρα μου μετα απο μια βδομαδα χρησης οτι δουλευει αψογα, οι αντιστασεις κοπλες , τα σπειροματα παρα πολυ καλα , το επισκευσιμο κομματι ευκολο στο στησιμο και η γευση οντως ειναι εφαμιλλη του kayfun οπως λενε και τα παιδια πιο πανω ...

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 00:11 »
Ρίξτε λίγο μια ματιά στο βίντεο στο 12:12 που ο pbusardo λέει πως υπάρχει revision με λίγα λόγια
του subtank.Παιζει ο φίλτατος που έμεινε αρκετά δυσαρεστημένος να έχει τον παλαιό;

http://youtu.be/4z1DlgzYPeE?t=12m11s

Αποσυνδεδεμένος VAPOR TRAIN

• **
  • 133
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 00:31 »
απλα ο ανθρωπος δειχνει την πρωτη εκδοση που του εστειλαν σε σχεση με την τελικη !!!! ???

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
    • Personal Website
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 01:38 »
Ρίξτε λίγο μια ματιά στο βίντεο στο 12:12 που ο pbusardo λέει πως υπάρχει revision με λίγα λόγια
του subtank.Παιζει ο φίλτατος που έμεινε αρκετά δυσαρεστημένος να έχει τον παλαιό;

Άλλο ρώτησα φίλος.Σαφώς και κατάλαβα τι δείχνει ο busardo.

• **
  • 415
« Απάντηση #142 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 02:00 »
εσυ εννοεις τον ζαρκο;

Αποσυνδεδεμένος VAPOR TRAIN

• **
  • 133
« Απάντηση #143 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 02:03 »
 :wall: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
    • Personal Website
« Απάντηση #144 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 04:07 »
εσυ εννοεις τον ζαρκο;

:thumpup:

Μήπως η όλη περιγραφή του,περι κατασκευής και ατμιστικής εμπειρίας οφείλεται σε κάτι τέτοιο.Μήπως κυκλοφορούν
στην αγορά και παλιά παρτίδα αλλά και η καινούργια; Δεν γνωρίζω ρε παιδιά,μια ερώτηση έκανα μήπως και κάτι
τέτοιο γίνεται στην περίπτωση του Ζάρκο.

Αποσυνδεδεμένος vageniko

• **
  • 205
« Απάντηση #145 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 15:04 »
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! :)  Νέος χρήστης στο forum, τριών ημερών χρήστης του subtank (σε nobacco mas 20, dna 30 και HADES clone μηχανικό mod). Η απόδοσή του είναι εξαιρετική για τα γούστα μου (γεύση-χτύπημα) και με τις δυο εργοστασιακές αντιστάσεις :thumpup:  (δεν έχω τσεκάρει το rebuildable κομμάτι ακόμα). Η δε ποσότητα υγρού είναι ότι πρέπει για τις ημερήσιες ανάγκες μου. Συγχωρήστε με που δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, ήθελα όμως να ξέρω αν κάποιος άλλος χρήστης αντιμετωπίζει θεματάκια με ένα "δάκρυσμα" (μεταξύ του tank και του ρυθμιστή αέρα του ατμοποιητή) που αντιμετωπίζω εγώ, ή αν απλά ο δικός μου συγκινείται όταν με βλέπει ;D ... Επίσης, όταν τον χρησιμοποιώ με το δαχτυλίδι - μετατροπέα που υπάρχει στη συσκευασία, η επαφή με τα δυο mods μια χάνεται και μια βρίσκεται, με αποτέλεσμα η ένδειξη "check atomiser" :hmmm:  να εμφανίζεται πού και πού. Με το HADES κανένα πρόβλημα με το δαχτυλίδι, και κανένα πρόβλημα όταν βιδωθεί ο subtank απευθείας στον πόλο των mods. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #146 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 18:54 »

:thumpup:

Μήπως η όλη περιγραφή του,περι κατασκευής και ατμιστικής εμπειρίας οφείλεται σε κάτι τέτοιο.Μήπως κυκλοφορούν
στην αγορά και παλιά παρτίδα αλλά και η καινούργια; Δεν γνωρίζω ρε παιδιά,μια ερώτηση έκανα μήπως και κάτι
τέτοιο γίνεται στην περίπτωση του Ζάρκο.
πολυ πιθανο

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! :)  Νέος χρήστης στο forum, τριών ημερών χρήστης του subtank (σε nobacco mas 20, dna 30 και HADES clone μηχανικό mod). Η απόδοσή του είναι εξαιρετική για τα γούστα μου (γεύση-χτύπημα) και με τις δυο εργοστασιακές αντιστάσεις :thumpup:  (δεν έχω τσεκάρει το rebuildable κομμάτι ακόμα). Η δε ποσότητα υγρού είναι ότι πρέπει για τις ημερήσιες ανάγκες μου. Συγχωρήστε με που δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, ήθελα όμως να ξέρω αν κάποιος άλλος χρήστης αντιμετωπίζει θεματάκια με ένα "δάκρυσμα" (μεταξύ του tank και του ρυθμιστή αέρα του ατμοποιητή) που αντιμετωπίζω εγώ, ή αν απλά ο δικός μου συγκινείται όταν με βλέπει ;D ... Επίσης, όταν τον χρησιμοποιώ με το δαχτυλίδι - μετατροπέα που υπάρχει στη συσκευασία, η επαφή με τα δυο mods μια χάνεται και μια βρίσκεται, με αποτέλεσμα η ένδειξη "check atomiser" :hmmm:  να εμφανίζεται πού και πού. Με το HADES κανένα πρόβλημα με το δαχτυλίδι, και κανένα πρόβλημα όταν βιδωθεί ο subtank απευθείας στον πόλο των mods. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
κλασσικο προβλημα μερικων ατμοποιητων απλα αλλαζεις ανταπτορα,τωρα,μηπως κανενα λαστιχακι φθαρμενο,μηπως καμια κεφαλη δεν ειναι καλα βιδωμενη?

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #147 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 22:01 »
Ναι και γω εχω θεμα στο δαχτυλιδι αλλα μετα απο πολυ χρηση ... Προφανως μαζευονται υδρατμοι στην βαση... Δεν ειναι κατι ... Το βγαζεις το φυσας λιγακι και ολα κομπλε ...

Αποσυνδεδεμένος vageniko

• **
  • 205
« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 22:06 »
ευχαριστώ! :respect:

• **
  • 415
« Απάντηση #149 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 23:18 »
Σημερα ειπα να κατσω και να επισκευασω την μαμισια κεφαλη των 0.5 καθως δεν θα την δουλευα ετσι και αλλιως,πραγματικα τοσο ευκολη επισκευη δεν την περιμενα,τα πραγματα που ειχα ηταν ενα τρυπανακι στα 3μμ 35αρι συρμα και οργανκο βαμβακι,η αντισταση που στοχευα να βγαλω ηταν γυρω στο 1,4 με 1,5..τελικα μου βγηκε 1,6 και παραμενει εξαιρετικο το χτυπημα και η γευση,η παραγωγη ατμου σε πολυ καλα επιπεδα! Ο λογος που ηθελα να δοκιμασω να φτιαξω την εργοστασιακη κεφαλη ηταν οτι εχω 6μλ και μπορω να παιξω με πιο παχυρευστα υγρα που δεν μπορω να το κανω με την επισκευασιμη λογο των μικρων τρυπων που εχει για να ποτιζει το βαμβακι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351403 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104226 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96286 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321478 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154987 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias