Όταν λες κλασσική στριφτή αντίσταση, εννοείς με φυτίλι?
Αν όχι, δοκίμασε να τον στήσεις με φυτίλι και σύρμα ,20-,25, σε στήσιμο φωλιά ή το κλασσικό 8ρι. Δεν χάνεις πολύ σε γεύση και η τζούρα σίγουρα σφίγγει αρκετά.
Έδωσα μερικές ημέρες περιθώριο,πριν γράψω , πήρα κ φιτίλι κ το δοκίμασα με 25αρι σε δυάρι φυτιλάκι κ φωλιά, άλλαξα κ το drip tip σε ποιο λεπτό..
Σ`ευχαριστώ για το tip , πραγματικά έσφιξε κάπως η τζούρα αλλά βλέπω πως δεν τον χρησιμοποιώ πια... έχω γυρίσει για τα καλά στον επισκευάσιμο μου.
θα παρακολουθώ το θέμα μήπως κ βρεθεί κάνα στήσιμο που να τον κάνει στα μετρά μου.
Κ 1 εχει ο πατερας μου κ ενας φιλος και εχω δοκιμασει κ την παλευω την τζουρα του,το αρκετα πιο αερατη θελει δοκιμη!Δινω σημασια και στη γευση και στο ντουμανι και ο sub μου φαινεται κ πολυ ποιοτικος!Τι αλλο θα με συμβουλευες,ισως delta 19?Παντα σε ανοξειδωτο κ γυαλι!
ο Sub πραγματικά είναι ένας από το ποιο ποιοτικούς εργοστασιακούς ατμοποιητές που έχω πιάσει στα χέρια μου, αρκετό ντουμάνι,
ωραία γεύση αλλά προορίζεται κατά την γνώμη μου για χρήστες που γουστάρουν τις πνευμονικές.
κ εγώ για τον Delta ψάχνομαι τώρα