Οι αποπάνου ψεύδονται ασυστόλως!

Κάτοχος & γω του Ulton Τρίποδα του Μακρύτερου (combo set που εμπεριέχει & το 3.4ml kit) εδώ & μιά βδομάδα. Τρομαγμένος από αυτά που διάβασα, πήρα σκαρπέλα, μέγγενες σφυριά & καλέμια για να τον ανοίξω (είχα ταυτόχρονα υπόψη μου & τα σχόλια των γιουτιουμποΡηβγιούερς για την προσοχή της πρώτης μας επαφής).

Πανάθεμά τον, άνοιξε αμέσως αβάδιστα & αβασάνιστα!!!

. Δεν γνωρίζω μήπως πρόκειται για βελτιωμένο batch των κινέζων!
Πλήρες λύσιμο, λοιπόν, τρίψιμο με οδοντόκρεμα & απαλή οδοντόβουρτσα, μπάνιο σε ντόπιο τσίπουρο να στανιάρει από το ταξίδι, ξέβγαλμα, στέγνωμα.
Δέσιμο με το μεγάλο τανκ, στήσιμο με έτοιμη fused clapton 0.7 Ω των Mythical Vapers στα 15 W, με το 1mm pin. Τέρμα ανοιχτό το AFC, ο έλεγχος υγρών ανοιχτός όσο πατάει η γάτα. Τζούρες των 6 secs, pipila mode (καινούριο παιχνίδι, επόμενο είναι).

Αποτέλεσμα άψογο, σε σημείο που να πιστεύω ότι είχα τον γνήσιο. Δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του πριν στηθεί & ίσως & ο καθαρισμός του να ήταν & περιττός. Τζούρα smooth, σχεδόν αθόρυβη, γεύση στον θεό (για όσους πιστεύουτε), καλό ντουμανάκι.

Οσον αφορά τις καταναλώσεις. Ούτε περισσότερο από άλλους, ούτε & λιγότερο. Εκεί γύρω με τους άλλους. Δεν έχει λογική εξάλλου κάποιοι παρόμοιων προδιαγραφών να..."καίνε" περισσότερο ή λιγότερο. Θέμα στησίματος είναι. Σύρμα, αέρας, τροφοδοσία, ισχύς. Γι αυτό & ανέφερα τα δικά μου παραπάνω.
Ενδεικτικά, μία σύγκριση με τους 3 τελευταίους μου με ίδιο στήσιμο:
1) Tripod 3.4ml, 280-300 τζούρες
2) Integra 4.2ml, 330-350 τζούρες
3) Taifun gtr 4ml, 300-340 τζούρες
***με το τανκ ξέχειλο & μέχρι να νοιώσω στεγνά τα βαμβάκια τους.