Tripod by Ulton συνέχεια:
Ο ατμοποιητής μου είναι στοιχειωμένος και θέλει να με ξεκάνει, δεν εξηγούνται αλλιώς τα καμώματά του...
Εδώ και 10 μέρες του έβαλα το pound cake από kilo. Αφού επιβεβαίωσα πως δεν μου αρέσει αυτό το υγρό και επειδή το στήσιμο ήταν πολύ φρέσκο, συμπλήρωσα 4 φορές βάση να καθαρίσει μέσα για να του βάλω άλλο υγρό. Στο τέταρτο γέμισμα άρχισε να μου βγάζει μία αηδιαστική χημικίλα. Θυμήθηκα πως το είχε αναφέρει και ο
[member=8846]morpheas84[/member] αυτό. Τον παράτησα & ασχολήθηκα μαζί του χθες. Πλύσιμο με ξύδι, λίπανση, στήσιμο.
Βλέπω το drip tip να εξέχει. Βγάλσιμο καπάκι, παίδεμα από δω & από κει, τίποτα. Προφανώς διογκώθηκε(??) το μικρό θηλυκό πλαστικό και δε σφηνώνει στο κομμάτι που έρχεται η καμινάδα. Στην προσπάθειά μου να ξεβιδώσω το πάνω από το κάτω, κόβομαι στον αντίχειρα από τις εσωτερικές πατούρες. Πλημμύρα στο αίμα ο ατμοποιητής, ξανά καθάρισμα. Του βάζω άλλο drip tip. Τον γεμίζω με Chewbacco από num nomz που έχει gingerbread μέσα και έτσι τον έχω από χθες. Το αποτέλεσμα που παίρνω δεν το λες κακό αλλά στον dvarw το θυμάμαι πολύ πιο έντονο. Ίσως στον 1,5 μήνα να έχει ατονήσει, δεν ξέρω. Ελπίζω να μην είναι & αυτός doggy No2...
Αφού λοιπόν άδειασε το τανκ σε χρόνο dt, πάω να τον ανοίξω και κλασικά ούτε η καμπάνα γύρναγε για να κλείσω τα υγρά, ούτε το καπάκι. Σημειώστε πως μετά το δέσιμο και τη λίπανση, γυρνούσαν βούτυρο...
Ετοιμάζομαι να τον στείλω στο δια.... αλλά είναι πανέμορφος ο άτιμος και έχει πολύ ωραίο ντουμάνι...