Το 1,8 το είδα σε μία παρουσίαση, νομίζω του Γερμανού του Ζεντέλσκι ή όπως τον λένε, δεν έχω αυτή τη στιγμή πρόσβαση στο youtube. Δεν τον έχω μετρήσει με παχύμετρο. Επειδή όμως χρησιμοποιώ πινάκια 2mm στους dvarw και hussar, εκείνοι είναι πιο αεράτοι οπότε μάλλον είναι 1,8.
Ο αέρας του είναι λίγο περισσότερος από του cloud V4 με φορεμένους τους 2 reducers του 1mm.
Η υπερθέρμανση ενδεχομένως να είναι ένα θέμα γιατί στις πρώτες απανωτές τζούρες το drip tip ζεστάθηκε οπότε έκανα λίγο πίσω. Για μένα δεν είναι θέμα γιατί έχω πάντα μαζί μου 5-6 ατμοποιητές και κάνω rotation σχεδόν ανά τζούρα.
Το deck του έχει άπλετο χώρο να στήσεις ότι θες αλλά ο ατμοποιητής είναι καθαρά mtl, το φωνάζει από μακρυά. Επειδή έχεις όσο χώρο θες, μπορείς να στήσεις την αντίσταση υπό γωνία και να μειώσεις το μήκος των ποδιών. Το εσωτερικό του deck γυρίζει ώστε να τοποθετήσεις τις οπές τροφοδοσίας πρόσωπο με το βαμβάκι.
Αν και είναι νωρίς ακόμη, μου αρέσει πολύ ο ατμοποιητής. Αξίζει να επενδύσεις στον γνήσιο. Συν των άλλων είναι και θεόστεγνος, σέρνω το δάκτυλο στις τρύπες του αέρα και δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας...
Edit: Τελικά τα reducers είναι 0,8 1,2 & 2mm.