vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

572 επισκέπτες, 9 χρήστες
manoslykos, Tem, lagoudakis, kon95, gfilip, grag, Ποντικός, camber, john67

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος Tedys

• **
  • 110
  • Φύλο: Άντρας
φιλε Μανο δεν εχω κανεναν απο τους δυο .αλλα αμα θα επερνα θα επερνα τον kanger
1)γιατι δεν ειναι κλωνος
2) ειναι και επισκευασιμος και περνει και ετοιμες αντιστασεις
3) μπορεις και κανεις πνευμονικες τζουρες

προσοχη ομως θελει καλο MOD

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω ότι βιάζεσαι να απαντήσεις με περίσσιο πάθος χωρίς να δικαιολογείς τίποτα απ' αυτά που είπες...
Καθώς, τι κάνει έναν ατμοποιητή επισκευάσιμο;

Επίσης ευχαριστώ για τις υπόλοιπες απαντήσεις... Οι ατμιστική μου εμπειρία φτάνει μέχρι το magma dripper. Θέλω να πάω σε Tank. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γεύση
αλλά μου κάνει εντύπωση που μου είπατε ότι το Kayfun v4 έχει πολύ καλύτερη γεύση από το Subtank Mini τόσο καταφατικά, γιατί σε ένα ξένο Forum, διάβασα ότι ένας κάτοχος και των 2, σε στήσιμο RBA το Subtank, με υγρό Castle Long, δήλωνε ότι με το Subtank μπορούσες να ξεχωρίσεις μια - μια τις γεύσεις από το υγρό, σε αντίθεση με τον Kayfun V4 που τις έδινε συνολικά σε μια γεύση.

Επίσης ευχαριστώ για την διευκρίνηση ότι το airflow του Kayfun δεν ενδείκνυται για πνευμονικές αν και από τις φώτο βλέπω αρκετό διαθέσιμο airflow.

αν πιστευεις οτι μπορεις να συγκρινεις ακομη και ενα κλωνο επισκευασιμου με ενα εργοστασιακο ατμοποιητη τοτε ναι βιαστικα να απαντησω και συγνωμη κιολας :)

τα ινσουλατορ δες μονο και στους 2 στο ντεκ τις αποστασεις  και θα καταλαβεις .. κακος που απαντησα κιολας, παρε τη γνωμη απο τους ειδημωνες εδω του φορουμ και μετα γραωε 100 σελιδες για προβληματα και λυσεις :thumpup: :thumpup: :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2015, 13:36 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος pmgpanos

• *
  • 34
Κάτοχος και των 2 ατμοποιητών αλλά και του lite+ σου προτείνω lite+ η v4 εάν σου αρέσουν σφικτές τζούρες, εάν ενδιαφέρεσαι για πολύ αεράτες και μεγάλα ντουμάνια τότε τον subtanκ. Δεν έχω δοκιμάσει τον magma ώστε να καταλάβω με ποιόν απο τους 2 είναι ποιο κοντά. Η καλύτερη λύση θα ήταν να δοκίμαζες πρώτα διότι είναι τελείως διαφορετικοί. Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον sbutank διότι ακόμα και στην μικρή τρύπα είναι υπερβολικά αεράτος για εμένα και έχει και ζεστότερο ατμό.

Αποσυνδεδεμένος Apospol

• 547
  • Φριτέζας
Εγώ θα σου έλεγα subtank. Η γεύση δεν έχει μεγάλη διαφορά κατ 'εμέ. Είναι πολύ πιο ευχρηστος σε όλα του. Από γέμισμα μέχρι καθάρισμα.

αν πιστευεις οτι μπορεις να συγκρινεις ακομη και ενα κλωνο επισκευασιμου με ενα εργοστασιακο ατμοποιητη τοτε ναι βιαστικα να απαντησω και συγνωμη κιολας :)

τα ινσουλατορ δες μονο και στους 2 στο ντεκ τις αποστασεις  και θα καταλαβεις .. κακος που απαντησα κιολας, παρε τη γνωμη απο τους ειδημωνες εδω του φορουμ και μετα γραωε 100 σελιδες για προβληματα και λυσεις :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Η αυτοπεποίθησή σου προκαλεί την άγνοιά μου και θέλω να σε ρωτήσω ξανά... Τι κάνει έναν ατμοποιητή, επισκευάσιμο;

φιλε Μανο δεν εχω κανεναν απο τους δυο .αλλα αμα θα επερνα θα επερνα τον kanger 1)γιατι δεν ειναι κλωνος2) ειναι και επισκευασιμος και περνει και ετοιμες αντιστασεις3) μπορεις και κανεις πνευμονικες τζουρεςπροσοχη ομως θελει καλο MOD

Σε ευχαριστώ... Δεν ξέρω αν πρόσεξες, ο συγκεκριμένος κλώνος έχει 26 αξιολογήσεις με μέσο όρο 5/5. 25 Βαθμολογίες με 5/5 και μια στα 4.2.
Όταν αφορά κλώνους, δεν ξέρω καλύτερο σύμβουλο από τις αξιολογήσεις σε ένα Forum όπως το παραπάνω.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2015, 14:37 από Μάνος ο ατμιστερός »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

η γνώμη μου είναι ότι και η δυο είναι πολύ καλή ατμοποιητες με κάποιες ψιλοδιαφορές που όμως είναι σημαντικές (μονο επισκευάσιμος ο ένας +εργοστασιακές ο άλλος
σφιχτή τζούρα ο ένας αεράτη ο άλλος και πάει λέγοντας)
αν θέλεις να χρησιμοποιείς αποκλειστικά έναν από τους δυο τότε σίγουρα subtank γιατί αν στύσης τον kayfun και βγείς έξω και κάτι δεν πάει καλά τότε αναγκαστικά πρέπει να πας πάλι σπίτι να ξαναστήσεις ενώ με τον subtank σε 15 δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος αλλάζοντας με μια εργοστασιακή κεφάλι και συνεχίζεις το ατμισμα σαν να μην έγινε τίποτα

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
Παίδες ποιον mini επισκευάσιμο κλώνο θα προτείνατε με διάμετρο στα 20-21 mm ? :hmmm:

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
Erlkonigin στα 21mm

Αποσυνδεδεμένος mamutsis

• **
  • 309
παιδια εχω φαει κολλημα με αυτον : http://www.fasttech.com/products/3028/10009123/1806905
Θελω να ρωτησω τον εχει δουλεψει κανεις με βαμβακι και οχι mesh; εχω δει καποια βιντεο που τον στηνουν ετσι και θελω να μου πει κανεις αν αποδιδει καλα.
Παρολα αυτα λεω να τον παρω και ας μην καταφερω να τον στησω ποτε... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
Ο ατμ/της αυτος ειναι τυπου Genesis. Αντι για φιτιλι ή βαμβακι , στηνεται με mesh.
Αυτοι οι ατμ/τες ομως , σου δινουν την δυνατοτητα να τους βαλεις οτι γουσταρεις και αγαπας.

Μπορεις να του βαλεις και βαμβακι ευκολα και σαν αποδοση να ειναι πολυ καλος. Δεν εννοω τον συγκεκριμενο , αλλα γενικα τους genesis

Αυτο ειναι ενα απο τα υπερ των genesis , εναντι των ατμ/των που στηνονται μονο με βαμβακι

Αποσυνδεδεμένος mamutsis

• **
  • 309
Βλεπω πάντως οτι δεν εχει δουλευτεί ο συγκεκριμενος απο τα παιδια στο forum δεν ξερω το γιατί, εγω παντως σκεφτομαι να τον τιμησω και συμφωνα με τα οσα εχω δει να προσπαθησω με βαμβακι αν μου βγει καλως αλλιως το κραταω για κοσμημα... 

Αποσυνδεδεμένος swtos

• *
  • 82
  • Geekvape B100 - Pico 21700 - Zeus X
Προτίμησε αν θέλεις αυτόν : http://www.fasttech.com/products/1985004

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
τι με κανεις τώρα ρε φιλε μου άνοιξες την όρεξη για genesis και είχα πει να μην μπλέξω με δαύτους αλλα με αυτήν την τιμή :-\

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
Εγω παλι θα ελεγα να κοιταξει τον DID απο εδω Ελλαδα.
Με την τιμη που εχει πλεον ειναι καπως ακυρο να αγορασει καποιον κλωνο.
Αν βρει και καποιον απο δευτερο χερι , κερδισμενος θα ειναι και παλι.

Αποσυνδεδεμένος mamutsis

• **
  • 309
να μην παρεξηγηθω δεν εψαχνα για genesis απλα τον συγκεκριμενο μωλις τον ειδα μου εκανε κλικ μετα ειδα τι στησιμο θελουν οι genesis και ψιλοπελαγωσα αλλα δεν βαριεσαι φθηνος ειναι ομορφος ειναι και οπως με επιβεβαιωσε και ενας φιλος πιο πανω στηνεται και με αλλους τροπους οποτε θα την κανω την αμαρτια ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359921 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374818 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F