vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

366 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
  • Φύλο: Άντρας
Ναι και η κανελα.
Για το RY4 δεν ξερω.  Ειμαι πιο πολυ στα γλυκα και δεν εχω και μεγαλη γνωση απο καπνικα.

Αποσυνδεδεμένος tenzeres

• *
  • 39
Δεν υπαρχει καποια λυση να φανταστω... δηλαδη το οξινο των αρωματων διαβρωνει το πλαστικο; αρα στην ουσια αυτο που φαινεται να κολλαει στην ακρη δεν ειναι υγρο, αλλα παραμορφωμενο εσωτερικα δοχειο;

Στάλθηκε από το LG-E400 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
διαβασε αυτο να μαθεις περισσοτερα κοινως ονομαζονται e-liquid crackers  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Angel81

• **
  • 140
και ry4 db  κανει μεγαλη ζημια .... :( :( :(

Κώστα περίεργο που το λες αυτο για το RY4D (για της TPA μιλάμε πάντα έτσι?) στον kayfun που το έχω και με μαμίσιο τανκάκι και με το tiny των steam tunners τόσο καιρό δεν έχω προσέξει το παραμικρό! Να έχω τον νου μου δηλαδή?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
Ναι εναι μεγαλος κρακερς τον ry4 db

Διαβασε εδω http://e-liquid-recipes.com/flavor/1129  πανω πανω
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 20, 2015, 20:19 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος Angel81

• **
  • 140
Θα το έχω στο νου μου απο εδώ και πέρα! Τουλάχιστον δεν θα το αφήνω πάνω σε μοντακί το βράδυ..
Ευχαριστώ Κώστα!

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
δεν θα εχεις τετοιο προβλημα να σου διαλυσει μονο του ... θα το καταλαβεις απο ενα αραχνοειδες που κανει στο τανκ και οταν προσπαθησεις να το ξεβιδωσεις τοτε σου  μενει στο χερι ... δεν σπαει ετσι στα ξαφνικα ... :yes:

Αντε να τελειωνει το spring festival να χτυπησουμε τα καιφουνια να μπαινουν στο αεροπλανο..

Νικολα ηρθε ο "ποιητης" ?

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 21, 2015, 02:28 από Tzimakos »

Αποσυνδεδεμένος vmanoss

• *
  • 22
Καλησπέρα σε όλους.
Πραγματικά τρομερό το forum.
Εχω μια απορία σχετικα ε τους κλώνους.Που αναφέρεται οποιας εταιρειας είναι η κατασκευη?tobeco κλπ?

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1051
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
στο κουτι, στα χαρακτηριστικα

Αποσυνδεδεμένος vmanoss

• *
  • 22
Τι να σου πώ ρε φίλε serg.
Σε όσα κοιτάω σε FT δεν μπορεσα να διακρίνω κάτι

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
Στη FT δεν πρόκειται να βρεις τον κατασκευή απ' όλους τους κλωνους.
Το κατάστημα έχει επιλέξει να ονοματισει 2-3 πιο επώνυμους που θεωρητικά έχουν και καλύτερη κατασκευή.
Όλοι οι άλλοι είναι αγνώστου πατρός και πηγαίνω μόνο βάσει κριτικών.

Αποσυνδεδεμένος Nick-The-Greek

• **
  • 156
Αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον κάνω) η FT έχει "δικό" της εργοστάσιο παραγωγής κλώνων, τουλάχιστον αυτό πήρε το μάτι μου κάπου, γιαυτό είναι όλοι τους "noname" όλοι είναι FT.

Όσους πήρα από FT μέχρι στιγμής είναι noname περιμένω άλλους 3 σύντομα + τον Kayfun v4 από gearbest, να δω αν κανένας τους θα έχει κανένα όνομα επάνω.

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• Ψυχοδραμα 07
  • **
  • 295
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1051
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
απ'οτι ειδα το fastech δηλωνει επισημα οτι ειναι reseler.  συνηθως δεν αναφερει απο ποια εταιρια ειναι οι κλωνοι θελει να ψαξεις λιγο στa reviews και στα discussion

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669782 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366904 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 400 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 633 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21083 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471407 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922922 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 528002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380573 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos