vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

376 επισκέπτες, 7 χρήστες
maprix, maraki1308, anetost, camber, billythekid, PsykieG, JohnDag

Εμεις και οι ατμιστικες μας συσκευες...

Συνδεδεμένος camber

• 3887
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Απ: Εμεις και οι ατμιστικες μας συσκευες...
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 04:12 »
Σε νοιώθω φίλε Urahara καθώς το χειμώνα αναγκάστηκα να αποχωριστώ το προβατάκι μου για 1 μήνα.

Δεν είναι η αξία του mod ο λόγος του εκνευρισμού και της στέρησης. Το δικό μου ήξερα ότι θα τα έβλεπα ξανά σε 1 μήνα. Όμως με τον καιρό βρίσκεις το ιδανικό στήσιμο ατμοποιητή-mod και δύσκολα ξαναγυρίζεις σε άλλα.

Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά mod που είχα ήξερα ότι δεν με κάλυπταν, είτε σε ρεύματα είτε σε ευχρηστία. Μονόδρομος κάποιο μηχανικό αλλά έπρεπε να ξαναβρώ εξίσου ικανοποιητικό στήσιμο. Το να φτιάξεις μια αντίσταση 0.3-0.5Ω δεν σημαίνει ότι θα "πυροβολάει" το εργαλείο. Πρέπει να βρεις το ίδιο ραφιναρισμένο στήσιμο που εξέλιξες για το δικό σου λαρύγγι. Να αρπάζει ίδια το σύρμα, να σου δίνει την ίδια αίσθηση που συνήθισες.

Είναι όπως όταν κάπνιζα παλιά. Ήθελα τη ΔΙΚΗ μου μάρκα. Αν ξέμενα, ακόμη και πακέτο να μου χάριζαν θα σταματούσα με την πρώτη ευκαιρία περίπτερο να πάρω τα δικά μου.

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 06:02 »
Κατανοώ απόλυτα τον πανικό του urahara την στιγμή που συνειδητοποιείς την απώλεια.  Ακόμα και το 2ο provari να σου ερχόταν την ίδια μέρα θέλεις κάποιες μέρες να το συνηθίσεις, να ξεχάσεις το προηγούμενο,  και ας είναι ολόιδια.
 Πέρα από την ψυχρή λογική, το ητ είναι είναι μια συσκευή ατμοποίησης  που με βοηθά να μένω μακριά από το κτ , τέτοιες συσκευές είναι το συν στην απόλαυση του ατμισματος, και πέρα από το οικονομικό κόστος, είναι μια συσκευή που είναι στο χέρι μας όλη μέρα. Καμία σχέση πιστεύω με το κτ, που στο τέλος το πετάς, πολλές   φορές αηδιασμένος κιόλας. Αν το δεις και λίγο σαν χόμπι, κάποιες συσκευές νομίζω πρέπει να τις δεις και λίγο  με αυτό  το πρίσμα, είναι το μοναδικό χόμπι που το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.
Ατμίζω μόνο με μηχανικό και το βασικό μου mod είναι ένα atlas mecha.  Ακόμα και άλλα μηχανικά που έχω, ίδιας αξίας και ίσως με καλύτερη απόδοση, τα  χρησιμοποιώ πολύ λίγο . Αυτό  είναι η σιγουριά μου. Είναι  μαζί μου στην δουλειά μου, στην χαλάρωση μου, στην διασκέδασή μου, παντού.  Μπορεί στο μέλλον αυτό να αλλάξει, να ατμιζω με κάτι άλλο, αλλά από δικιά μου  επιλογή,  όχι επιβεβλημένα, όχι επειδή θα το χάσω. Αλώστε το τι μας προσφέρει απόλαυση και ευχαρίστηση είναι τόσο υποκειμενικό που δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα σεβαστό.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2014, 07:08 από oaksmoke »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 11:45 »
Δεν ξερω πως θα ακουστει.. αλλα δεν ειναι ολα ψυχρα αντικειμενα αυτα που μας περιτρυγυριζουν
Αναλογα με τις συνθηκες και με αλλους παραγοντες για καποια αντικειμενα αισθανεσαι πιο "δυνατα" απο αλλα.

Κατα ενα μεγαλο βαθμο ειναι αυτο που ανεφερε ο oak παραπανω, οτι ειναι συνεχεια στο χερι μας. Και το ρολοι, ομως ειναι, αλλα δεν ασχολουμαστε συνεχεια με αυτο. Αρα, δεν ειναι οτι απλα ειναι πανω μας (οπως πχ και τα ρουχα). Καθε λιγο και λιγακι το χερι σου το αναζητα, το μυαλο σου το καλει.. το σωμα σου θελει να παρει κατι απο αυτο. Καθε λιγο και λιγακι το "χρειαζεσαι" και οταν το χρησιμοποιεις δεχεσαι μια απολαυση. Το αντικειμενο αυτο καταληγεις να το συνδεεις τοσο με την απολαυση οσο και με την αναγκη σου που ειναι διαρκης σε ολη την διαρκεια της μερας (ποσο μαλλον σε εντονες στιγμες).

Συμφωνω απολυτα με τον BigSur πως καθοριστικο ρολο παιζει η ψυχολογια της στιγμης.. Ποσο μεγενθυνει τα πραγματα..! Αλλα κανει απλα μεγενθυνση σε μια προδιαθεση που ηδη υπαρχει. Αν δεν γινονταν το σκηνικο δεν θα το ενιωθα και εγω τοσο εντονα ωστε να το παρατηρησω. Τωρα ομως επεσε στην αντιληψη μου η συνδεση και η προδιαθεση αυτη που υπαρχει.

Τα παραπανω δεν τα αναφερω ουτε ως "καλο" ουτε ως "κακο". Οπως ειπωθηκε, στα τσιγαρα που αμεσως μετα τα πετας χωρις δευτερη σκεψη δεν υπαρχει αυτο το "δεσιμο". Ο,τι εχω αναφερει ειναι απλα μια παρατηρηση που εκανα με αφορμη την μικρη μου ιστορια, που μπηκα περισσοτερο στο πετσι αυτου του συναισθηματος απο οτι θα ειχα πιστεψει

Αποσυνδεδεμένος chris050

• *
  • 92
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 13:31 »
Οντως και εγω πιστευω οτι εχουμε αποκτηση μια εξαρτηση-δεσιμο με τις συσκευες μας με καθε μια ξεχωριστα.Δεν θα ξεχασω ποσο μερες εννοιωθα ενα βαρος γιατι απο την ηλιθια επιμονη μου να βιδωσω εναν ατμοποιητη FAATANK AERO Πανω στο Vamo v2 (ηταν το προτο μου μοντακι και το δουλευα συνεχεια για περιπου ενα χρονο)ειχα και καποιους αλλους αλλα αυτον τον ειχα παντα ενεργο,καταφερα να καταστρεψω το σπειρωμα του για 510 ατμοποιητες με αποτελεσμα να μπορω να βαλω μονο ατμοποιητες μονο με εγκο σπειρωμα εννοιωσα τοσο ασχημα ,εβρισα,κλοτσησα,φωναξα τα εβαλα με τον εαυατο μου.Προσπαθησα να βρω τροπο να ξανακανω τον πολο αλλα δεν τα καταφερα δυστυχος.. :wall: Τωρα αν αυτο δεν ειναι εξαρτηση?Ισως.Πιστευω οτι δενομαστε με τις συσκευες μας ανεξερετως τις αξιας τους.Τα καθαριζουμε τα γυαλιζουμε μεχρι και καθαρηστες υπερυχων εχουμε  παρει μερικοι.Μαλλον εχει και αυτο τον εθισμο του.Καλητερα να το πουμε χομπι για να μην εχουν να λενε οι μη ατμιστες. ;)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 14:04 »
Οπως ειπωθηκε, στα τσιγαρα που αμεσως μετα τα πετας χωρις δευτερη σκεψη δεν υπαρχει αυτο το "δεσιμο".
Ως καπνιστής, είχα στο σπίτι ένα τασάκι (πλαστικό, πάμφθηνο, παλιό) το οποίο με βόλευε όσο τίποτε άλλο. Αν έσπαγε θα ένιωθα μια περίεργη απώλεια. Σταματώντας το κάπνισμα δεν το πέταξα αν και σε καπνιστές φίλους θα φέρω κάτι "καλύτερο" και όχι αυτόν τον βετεράνο!
Άλλοι είχαν αγαπημένο αναπτήρα. Σε κάθε συνήθεια μπορεί να βρεθεί κάτι να σε δέσει με αντικείμενα -τουλάχιστον αν έχεις την κατάλληλη προσωπικότητα ή το φέρει η τύχη.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 15:23 »
Urahara
αν οσο εψαχνες επεφτες μπροστα σε 2 πορτες εκ των οποιων η δεξια εγραφε
" ατμισμα τελος χωρις παρενεργειες"
και η αριστερη εγραφε
"εδω ειναι το προβαρι σου"
ποια θα ανοιγες για να περιδιαβεις ;

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 15:40 »
αν εχανα συσκευη τον 300 ευρω το πιο πιθανο ειναι να ξημερωνα στο νοσοκομειο  :D :D

δεν εχω τοσο ακριβα μηχανακια αλλα και παλι αν μου πεσει απλα κατι απο τα χερια μου φευγει η ψυχη

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 16:29 »
Noμίζω ότι το μέγεθος της απώλειας για τον urahara δεν είχε να κάνει με την αξία της συσκευής ή το δέσιμό του με αυτήν, αλλά με το μεγάλο χρονικό διάστημα αντικατάστασης της μοναδικής συσκευής που πραγματικά τον βόλευε.
Για κάποιους μπορεί να είναι δέσιμο με αντικείμενα, για κάποιους άλλους είναι απλά κάτι που σου κάνει δουλειά. Αν έχεις 2-3 παρόμοια, είτε χάσεις ένα είτε όχι, δε σου κάνει αισθηση.
Αλλά αν εχεις ένα βασικό σετάκι και τα άλλα όλα είναι βοηθητικά, τότε "εξαρτάσαι" από αυτό. Λιγότερο αν είναι χαμηλής αξίας και άμεσης αντικατάστασης. Περισσότερο, αν έχει μεγάλη αξία κι ακόμη περισσότερο αν είναι μοναδικό κομμάτι ή αντικαθίσταται μόνο μετά από μακρά περίοδο αναμονής. το τελευταίο, ανεξαρτήτου αξίας.

« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 17:12 »
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι ταυτίζομαι 100% με τον Δημήτρη. Τίποτα το διαφορετικό... και εγώ σε ανάλογη περίπτωση θα είχα τους ίδιους προβληματισμούς και θα λειτουργούσα κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 17:34 »
Το χω πάθει αλλά ευτυχώς είχα εις διπλούν το ΗΤ μου. Συμφωνώ με όσα είπε η Petra. Είναι ότι δε μπορείς να περιμένεις να αποκτήσεις το συγκεκριμένο που σε βολευει και γουστάρεις. Βέβαια, με μια ολοιδια ξεπερνιέται. Προφανώς δεν ειναι θέμα της συγκεκριμένης, εκτός και αν πρόκειται για προσωπικό δώρο, που πρόσθετη συναισθηματική αξία..

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 28, 2014, 17:52 »
Urahara
αν οσο εψαχνες επεφτες μπροστα σε 2 πορτες εκ των οποιων η δεξια εγραφε
" ατμισμα τελος χωρις παρενεργειες"
και η αριστερη εγραφε
"εδω ειναι το προβαρι σου"
ποια θα ανοιγες για να περιδιαβεις ;

Δεν ξερω αν αυτη η ερωτοαπαντηση θα καταληξει σε οφ τοπικ.. αλλα θα δοκιμασω να σου απαντησω για να δω ποιο ειναι το σκεπτικο σου..

Την αριστερη θα διαλεγα για 2 λογους:
- Δεν θελω να σταματισω να ατμιζω, μου αρεσει/το απολαμβανω/δεν μου κανει περισσοτερο κακο απο οτι να εχω τσιγαρο εκεινη την ωρα
- θα εβρισκα και το προβαρι πισω απο την πορτα.

Μπροστα στις 2 αυτες πορτες βρισκεται καθημερινα, καθε ωρα και στιγμη ο καθενας απο εμας εδω μεσα. Καθε στιγμη που περνα μπορουμε να παρουμε την δεξια πορτα και να σταματισουμε το ατμισμα πετωντας μονοι μας τις συσκευες μας.

----------
Συμφωνω με τους προλαλησαντες που μολις διαβασα.. Θεωρω οτι ολοι πιασατε μια σωστη πτυχη της ιστοριας.

Αποσυνδεδεμένος MoDuLah

• **
  • 135
  • «Twist, Fill, Vape, Repeat»
    • EcigBay.gr - Γρήγορα, Υπεύθυνα, Αξιόπιστα!
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 01:16 »
Μήπως καλύτερα δωρίζοντας και όχι πετώντας; Η διάσωση ενός ακόμα καπνιστή από τον καρκίνο νομίζω είναι η καλύτερη κατάληξη για τις παλιές μας συσκευές.
Παρά να πεταχθεί - μπει σ'ένα συρτάρι αιωνίως.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 03:16 »
Οκτώβριος 2114.
Τόπος, μια pub στα Εξάρχεια.
Τέσσερεις φίλοι μπαίνουν. Δεν βλέπουν τίποτα, μέσα στην ομίχλη από ατμούς του φωτορυθμικού και των ατμιστών. Ωστόσο, φαίνεται να την έχουν την ατμόσφαιρα. Κατευθύνονται μηχανικά στις 4 θέσεις στο δικό τους τραπέζι, που τους περιμένει μαζί με τις καρέκλες. Φυσικά και τους περίμενε, καθώς βρισκόταν στον ειδικό χώρο για όντα με «σημαδεμένη εξάρτηση».

Το ρομπότ-σερβιτόρος έρχεται αμέσως. Αν και στη μνήμη του είναι καταχωρημένη η παραγγελιά, πρέπει, για το τυπικό, να τηρήσει το πρωτόκολλο.
– Μπύρα με λατάκια.
– Μπύρα σοκολάτα-μπανάνα.
– Μπύρα πίνα-κολάντα.

Εκατό χρόνια μετά, και παρά τη μεσολάβηση του Οικονομικού Πολέμου, οι άνθρωποι είχαν τη στοιχειώδη εξυπνάδα να καταλάβουν ότι το κάπνισμα ήταν η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που έκαναν, όπως έγραψε και ο Άρθουρ Κλαρκ.

Η έννοια «ροκ» αφορούσε πλέον μόνο ελάχιστους «αμετανόητους», που ενώ οι παππούδες τους είχαν σαν θρησκεία το «στρίβειν ίνα ξεχαρμανιάσεις», αυτοί είχαν κάνει τρόπο ζωής το «ατμίζειν» ίνα η - συγγνώμη κιόλας – εξάρτησή τους να μην τους κάνει κακό.

Γύρω τους, έφηβοι παραπατούσαν γράφοντας μηνύματα στις συσκευές επικοινωνίας τους ή παίζοντας παιχνίδια με αυτά ή – συγγνώμη κιόλας – παίρνοντας τη δόση τους χωρίς αυτά.

Ο πρώτος έβγαλε το mod laser.
Ο δεύτερος το plasma mod.
Ο τρίτος ξεμπρόστιασε το σούπερ-νετρίνο.

– Κι εσείς, κύριε;
Ο τέταρτος έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του το αρχαίο atmey vapeson και, παρά την πρεσβυωπία του, προσπαθούσε να το ρυθμίσει, με τα ξεπερασμένα κουμπάκια του.
– Αμάν ρε φίλε, ακόμα με αυτό;

– Ναι, με αυτό ξέφυγε ο παππούς μου και έκανε τον πατέρα του που έκανε εμένα. Και ξέρετε κάτι; Είναι πολύ πιο όμορφο από τα δικά σας. Το συναίσθημα δεν το βλέπετε;

– Κι εσείς, κύριε;
– Μια σκέτη…

Πέρα από τη φαντασία, οι συσκευές ΗΤ μπορεί να μην είναι κατοικίδια με ψυχή, αλλά σε πολλούς είναι το σύμβολο της ελευθερίας από το ΚΤ.
Δεν θα αποχωριστώ το "αρχαίο" λαβάκι μου, που το σκότωσα πριν 4 μήνες κατά λάθος.

Ίσως μια συλλογή από φωτογραφίες με συσκευές που δεν λειτουργούν πια αλλά θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας να αποτελέσει ένα από τα "κλασικά" στέκια του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 13:58 »
Ακομα εχω το πρωτο μοντακι που ειχα αγορασει ενα smoke vmax. Σκετο κουφαρι πλεον καθως η πλακετα εχει ξεψυχησει εδω και καιρο. Συναισθηματικο δεσιμο φουλ. Ειδικα απο τοτε που αρχισα να φτιαχνω εγω μοντακια τα βλεπω ολα σαν παιδια μου. Αν δω και καποιον που του εδωσα μοντακι του ζηταω να το δω να το πιασω να δω πως του φερονται. Δεν στεναχωριεμαι τοσο για την αξια πλεον παρα περισσοτερο για το χρονο και την προαοχη που αφιερωσα για να το φτιαξω αν καποιο ξεψυχησει. Ειναι πιστευω στη φυση του ανθρωπου μα δημιουργει δεσμους με αψυχα αντικειμενα τα οποια συμβολιζουν κατι και επαναφερουν αναμνησεις

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 14:31 »
Διαβάζω το νήμα από την αρχή του, και μου έχει δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα.
Καταθέτω την εμπειρία μου με τα μοντ.

Το πρώτο μου ηλεκτρονικό ήταν το αξέχαστο, για πολλούς λόγους - όχι απαραίτητα καλούς, Lava. Όταν μετά από 18 μήνες λειτουργίας, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση (κόπηκαν τα καλώδια, ξέρω ότι επισκευάζεται αλλά ποιος ο λόγος?), στεναχωρήθηκα πολύ όταν το αντικατέστησα με το Vamo V2. Δεν ένιωσα τέτοια στενοχώρια όταν παρόπλισα το Vamo για το SVD. Και φυσικά το κουφάρι του Λάβα, κοσμεί το γραφείο μου στο σπίτι, ως ανάμνηση άλλης εποχής.

Κατ' αρχάς, εύχομαι σε όλους μας να μην ζήσουν ποτέ αυτό που έζησε ο urahara, άσχετο αν αφορά μοντ των €30 ή των €300. Από την άλλη, το πως το διαχειρίζεται κάποιος, έχει να κάνει αποκλειστικά με το πως το βλέπει από την αρχή.

Προσωπικά περισσότερο θα με πείραζε να χάσω το κινητό μου, άσχετο αν έχω πλήρες backup κλπ κλπ, καθώς είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου και θα με έβαζε σε έξοδα αντικατάστασης και φυσικά στον κόπο να φέρω το νέο στην κατάσταση που πρέπει για να είναι λειτουργικό για μένα. Και όχι, δεν έχω κινητό των €600.

Περισσότερο θα με πείραζε να χάσω τον ατμοποιητή μου, που είναι κλώνος των €17. Γιατί μετά θα έπρεπε να περιμένω πόσο καιρό να έρθει νέος, και πάντα με την αγωνία ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τον παλιό.

Δεν μπορώ βέβαια να εκφέρω άποψη για το πως θα αντιδρούσα αν είχα ένα πανάκριβο μοντ. Ιδιαίτερα στο υποθετικό σενάριο του να είχα κάνει αιματηρή οικονομία για να το αποκτήσω, άσχετα με το ότι δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να κάνω κάτι τέτοιο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328528 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99996 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F