μπήκα και εγώ στην παρέα με τον apollo με αρκετή καθυστέρηση καθώς είχα ως βασικούς τον the dripper και τη sofia του leo και την είχα καταβρεί με το κεραμικό και την γεύση του.
Έφτασε στα χέρια μου σήμερα το απόγευμα και μετά το κλασσικό πλύσιμο άνοιξα το τσαντάκι με τα ατμοσύνεργα για να αρχίσω το στήσιμο.
Επειδή ήθελα να συγκρίνω την γεύση του με τον the dripper, αποφάσισα να στήσω με μία αντίσταση, τον πόλο με τον αέρα από κάτω και κλειστές όλες τις πλαινές εισαγωγές αέρα.
Τελείως στην τύχη το χέρι μου έπιασε ένα σύρμα που τελικά ήταν n-r-n αντίσταση 0.2mm kanthal έτοιμη στο 1Ω, οπότε θα ήμουν αρκετά κοντά για την σύγκριση με τις δικές μου n-r-n στο 1.3-1.4Ω
Έστριψα 6 σπείρες σε 2.2mm τρυπανάκι, πέρασα ko gen do, βίδωσα έκλεισα καμπάνα (από τα πιο εύκολα στησίματα που έχω κάνει), τον φόρεσα στο stingray και έσταξα, τι άλλο, castle long reserve.

Τράβηξα την πρώτη πνευμονική με αγωνία γιατί στο μυαλό μου είχα την γεύση από τον αγαπημένο μου the dripper και δεν ήξερα τι να περιμένω. Το αποτέλεσμα όμως με δικαίωσε στην επιλογή μου, πλούσια και μεστή γεύση, αρκετός ατμός, καλό χτύπημα.
Ο αέρας σαφώς περισσότερος σε σχέση με τον the dripper, παρ' ότι και οι δύο είχαν στηθεί με αέρα μόνο από τον 510.
Είναι πολύ κοντά σε γεύση στον the dripper, κάτι που δεν το περίμενα από ατμοποιητή χωρίς κεραμικό.
Θα τον στήσω και με microcoil όμως γιατί εκεί περιμένω ακόμα καλύτερη γεύση και θα τον δω και με την καμπάνα xtr.
Θετική το πρόσημο λοιπόν, δεν θα εκτοπίσει τους ατμοποιητές μου με τα κεραμικά, αλλά θα τους συμπληρώσει πανέμορφα.