vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

453 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, camber

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #315 στις: Νοεμβρίου 03, 2015, 23:37 »
αν και λιγο ως πολυ οφ τοπικ  :)) ,αλλα μηπως και εγω με τον le magister κανω λαλακια?η εταιρεια λεω περιπου 5cm και εγω βαζω 8cm για σιγουρια,μηπως για αυτο περνω που και που καμενο  :confused1: .

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #316 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 00:17 »
Με τόσο  λίγο βαμβακι δεν έχει διαρροή?

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #317 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 13:45 »
Καμία διαρροή-εκτος απο τους αναποφευκτους υδρατμούς-αρκεί να φροντίζουμε το βαμβάκι να καλύπτει τα ανοίγματα της φωλιάς όπως είπαν και οι συνατμιστές.Αν στήνουμε με μικρή διάμετρο και το βαμβάκι μας δεν είναι αρκετό ακόμη και αφού το αφρατέψουμε,μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμη ωστε να κλείσει τα ανοίγματα και απλά να πατάει κάτω,δεν χρειάζεται περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #318 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 05:58 »
Όποιος έχει την καλοσύνη να μου πει λίγο τις διαφορές/προτερήματα/περιορισμούς της xtr σε σχέση με την απλή γιατί τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Επίσης εκεί που είναι καλά η γεύση σε αυτόν τον ντρίπερ με αέρα από κάτω ή δεν ξέρω και εγώ τι, σε τι φάση βρίσκεται η τζούρα του; Σαν να λέμε KFL+ κλώνος με 1.5mm τρύπα, με 1.8μμ, Subtank mini v1 base στην μια τρύπα, Marquis στην μια τρύπα; Αν κάποιος ξέρει για να κάνω την σύγκριση. Έχω αρχίσει να ψήνομαι.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #319 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 12:37 »
Αν στήνεις με κανθαλ σε τρελό subohm με διπλές φάση 0.2 και κάτω, πας για xtr. Πολύ αέρας, δεν υπάρχει ακρίβεια και μόνο διπλές αντιστάσεις εκτός φωλιάς.
Με την απλή έκδοση μπορείς να στήσεις και μόνη αντίσταση εκτός φωλιάς. Η τρύπες της απλής έκδοσης είναι 1,5mm

Με αντίσταση μέσα στη φωλιά και οι δυο είναι ίδιοι.
Εδώ παίζει ρόλο ποιο πόλο θα έχεις. Με βίδα; Τον 1,5μμ; Τον εργοστασιακό στα 2,5μμ;
Και φυσικά το μοντ που θα μπει και η τοποθέτηση της αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #320 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 12:59 »
Την xtr δε μπορεις να τη στήσεις αν θέλεις κλασσικά με αντίσταση μέσα στη φωλιά και αέρα από κάτω;  το δαχτυλίδι αέρα δεν προσφέρει πλήρες κλείσιμο στις 2 τρύπες της καμπάνας;

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kermitlabros

• **
  • 158
« Απάντηση #321 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 20:00 »
Πως δεν μπορείς... Εγώ έχω τον xtr και δουλεύω αποκλειστικά κανθαλ, 1.7 ohm αντίσταση στην φωλιά, αέρα από κάτω, τα πλαϊνά κλειστά, στα 10 βατ και γεύση στον ουρανό. Για διπλές κάποιος άλλος ίσως σε βοηθήσει

Sent from G2 via Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #322 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 21:25 »
Νέο στήσιμο με ribbon για δοκιμή.
Σε 2mm αξονάκι 7 σπείρες 1.7Ω (μεγάλη μου βγήκε, ήθελα για το μηχανικό να στήσω αλλά δεν πειράζει το έβαλα στο cloupor).

Την αντίσταση την έστρωσα λίγο γιατί οι σπείρες δεν είχαν ίσες αποστάσεις, αλλά το έκανα αφ' ότου έβγαλα τις φωτογραφίες και βαριόμουν να ξαναβγάζω άλλες :)
To βαμβάκι το έβαλα λίγο, αλλά όχι ισα ίσα να ακουμπάει στη βάση όπως προτείνατε, λιγάκι παραπάνω.
Η γεύση είναι εξαιρετική, αλλά και πάλι 1-2 κλικ χαμηλότερη από τον the dripper. Δεν με χαλάει όμως καθόλου, είναι με διαφορά ο καλύτερος σε γεύση χωρίς κεραμικό dripper που έχει περάσει από τα χέρια μου. Ακόμα και η σκέτη δίνει ωραία αίσθηση στο άτμισμα.
Πάντως θεωρώ ότι με n-r-n θα είναι τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς μπορείς να παίξεις με την αντίσταση όπως θέλεις και να μην προβληματίζεσαι για την απόσταση από τα άκρα της μέχρι τις βίδες των πόλων (έχασα ήδη την μία)...

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #323 στις: Νοεμβρίου 05, 2015, 21:32 »
απλά με τον xtr και μονή αντίσταση θα έχεις διαρροή όλη την ώρα από τα "κλειστά" παράθυρα .

Εγώ στον απλό apollo για να μη δακρύζει αγόρασα το εντελώς κλειστό δακτυλίδι και μη μου πεις κανένας για τη βαζελίνη. ::)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #324 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 00:37 »
Εκτός από την εισαγωγή αέρα που ένας έχει τεράστια/χωρίς μονή εισαγωγή από το πλάι και ο άλλος μέτρια/με μονή επιλογή στο πλάι, δεν υπάρχει διαφορά.
Και οι δύο δακριζουν με τα στοκ δαχτυλίδια τους. Και οι δυο έχουν πλήρη στεγανοποίηση με το airless.

Οι βίδες είναι ένα θέμα.
Εγώ έχω πάρει άλλες δύο τετραδες και δεν αγχώνομαι  ;D

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #325 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 22:37 »
δεν είχα τον XTR απλά με τον απλό και είχα προβλήματα με δάκρυσμα , φαντάστηκα ότι με μεγαλύτερα παράθυρα εισαγωγής αέρα θα είναι ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα.

Το τυφλό δαχτυλίδι εμένα με έσωσε όπως και η κλειστή βίδα ρύθμισης αέρα από κάτω. Για μονή αντίσταση με αέρα από κάτω για εμένα είναι Must.  :thumpup:

με τις βιδίτσες δεν είχα κανένα θέμα , εκτός του γεγονότος ότι χάνονται εύκολα!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #326 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 01:12 »
Εγώ που φτιάχνω διπλή έξω φωλιάς με κλειστό πόλο δεν έχω καμία  ;) διαροή

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #327 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 06:43 »
Μπα, ίδια φάση με τα δάκρυα.
Κι εγώ στο ίδιο σεταπ είμαι πάντως. Airless και πόλο με τη βίδα.
Η βίδες που αναφέρω πάνω, μόνο αυτό το θέμα έχουν. Εξαφανίζονται :laugh1:

Φίλε erwtas13, γενικά δεν έχει διαρροές ο ατμοποιητής. Αυτό που εννοούμε συνήθως είναι μερικά "δάκρυα" που μαζεύει γύρο από το δαχτυλίδι όταν αυτό έχει εγκοπες (το airless δεν έχει κανένα θέμα ).

Αυτό, εγώ τουλάχιστον, το έβλεπα όταν είχα αντίσταση εντός και μόνο όταν έπιανα το καπάκι για να γεμίσω. Όταν πίεζα δηλαδή το σημείο του δαχτυλιδιού και έτσι έβγαινε από τις τρύπες η υγρασία που είχε μαζεύει από πίσω του.
Με αντίσταση εκτός και αέρα από το πλάι, δεν υπάρχει θέμα. Δεν έχει τύχει σε μένα τουλάχιστον θέμα.
Απλά για αντίσταση εντός, χρειάζεται το airless που στεγανοποιεί 100%.

Αποσυνδεδεμένος vasbillaros

• **
  • 125
« Απάντηση #328 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 06:58 »
Ευτυχισμένος κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα του apollo xtr. O ατμοποιητής είναι καταπληκτικός. Τον δουλεύω με μία μονή αντίσταση μέσα στην φωλιά και τον ανοιχτό πόλο. Το δαχτυλίδι το airless δεν το έχω αλλά δεν με προβληματίζει και ιδιαίτερα μια και τα δάκρυα είναι ανεπαίσθητα. Όσο για την διαρροή στον ανοιχτό πόλο όταν τον γεμίζεις ανοίγοντας το καπάκι και όχι από το drip tip δεν έχεις θέμα. Αν κάποιος ψάχνει γεύση και δεν τον νοιάζουν τα σύννεφα (κάνει ο xtr) αξίζει τα λεφτά του. Μόνο θεματάκι οι βίδες του και τα λεφτά που χαλάς για να δοκιμάζεις υγρά αναπλήρωσης.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #329 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 21:08 »
Μια δοκιμή έκανα από περιέργεια πιο πολύ, να φορέσω κεραμικό στον apollo.
Έκοψα τη βάση από ένα κεραμικό και το ταίριαξα μέσα στη φωλιά.
Η αντίσταση έγινε με 0.28 kanthal στα 1.4Ω χωρίς να χρησιμοποιήσω non. Φρόντισα όμως να καλύψω τα ποδαράκια της αντίστασης με βαμβάκι.

Το αποτέλεσμα είναι προς το παρόν ακαθόριστο, έχει καλή γεύση αλλά κάτι στο βάθος δεν μου κάθεται καλά ως αίσθηση στο ατμισμα.
Μάλλον θέλει n-r-n και αυτή θα είναι η επόμενη δοκιμή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110888 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328474 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F