vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

587 επισκέπτες, 7 χρήστες
dvelev, camber, I.P, pngtszs1976, Nikrom, manoslykos, lagoudakis

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 07, 2015, 22:04 »
Ρε παιδιά με αντίσταση μόνη 1.4ωμ μικροκοιλ  0.28 σύρμα μέσα στην φωλιά αέρα από κάτω και 2 τρύπες στα πλαγια
Και δεν έχω ντουμάνι δλδ θέλω να πω πως με τον εξπρομιζερ έχω περισσότερο είναι νορμάλ αυτό;  από γεύση και χτύπημα άστα δίνει τρελά στο ντουμάνι μου τα χαλάει.
Παίζω στα 15 με 18 βατ

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 07, 2015, 22:13 »
Εφόσον έχεις μονή αντίσταση και αυτή είναι μέσα στην φωλιά, για ποιο λόγο έχεις ανοιχτές της πλαϊνές τρύπες;
Ο αέρας που εισέρχεται από τα πλάγια όταν τραβάς τζούρα δεν χτυπάει την αντίστασή σου και ταυτόχρονα μειώνεται πολύ και ο αέρας που εισάγεται από κάτω και πάει πάνω στην αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος halk

• *
  • 28
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 07, 2015, 23:26 »
Ρε παιδιά με αντίσταση μόνη 1.4ωμ μικροκοιλ  0.28 σύρμα μέσα στην φωλιά αέρα από κάτω και 2 τρύπες στα πλαγια
Και δεν έχω ντουμάνι δλδ θέλω να πω πως με τον εξπρομιζερ έχω περισσότερο είναι νορμάλ αυτό;  από γεύση και χτύπημα άστα δίνει τρελά στο ντουμάνι μου τα χαλάει.
Παίζω στα 15 με 18 βατ

Galaxy Note 3

Μόλις πριν λίγο έκανα ολόιδιο setup με αυτό που περιέγραψες. Κλείσε τις πλαινές τρύπες και θα τα χεις όλα. Γεύση, χτύπημα και ντουμάνι ;)

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 15:43 »
Όντως, αν κλείσεις τις πλαινές λογικά θα φτιάξει το ντουμάνι. Αλλά αν εξακολουθείς να μην έχεις ντουμάνι, σήκωσέ την αντίσταση. Παίζει να είναι πολύ βαθιά στο κεραμικό και να μπουκώνει την τροφοδοσία του αέρα.

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 23:37 »
Τον πηρα κι εγω.... Πανεμορφος εχω να δηλωσω...

Πειτε κανα στησιμο για γευση καλη,προς το παρον δεν θελω ντουμανια ακομα τρελα,απλα να εχει τελεια γευση...
Τι εχετε να προτείνετε?
Microcoil ή με ανοιχτες σπειρες?
Τι διαμετρο κτλ? Θελω τη γνωμη σας...

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 09, 2015, 00:51 »
Το καλύτερο στήσιμο μέχρι στιγμής micro coil με twisted 25άρι σύρμα 6 σπείρες 1 ωμ με τον αέρα μόνο από κάτω

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 09, 2015, 00:52 »
εγώ με απλή αντίσταση με κενά πήρα μακράν καλύτερη γεύση,αέρα μόνο από κάτω. 28αρι σύρμα 1,2 ohm

Θέλω να δοκιμάσω με διπλή αντίσταση χιαστή μέσα στη φωλιά  :hmmm:

• **
  • 416
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 09, 2015, 01:42 »
Το καλύτερο στήσιμο μέχρι στιγμής micro coil με twisted 25άρι σύρμα 6 σπείρες 1 ωμ με τον αέρα μόνο από κάτω
Σε τι διάμετρο τριπανακι και στα πόσα βατ ίσως είναι ένα από τα λίγα στησίματα που δεν έχω δοκιμάσει... Πως το είχα ξεχάσει;

Θα δοκιμάσω με μόνο από κάτω αέρα σας ευχαριστώ....

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 10, 2015, 13:58 »
2mm τρυπανακι. Θέλει κάποια βατ παραπανω (σε σχεση με τα δικα μου στανταρντς ): 14 με 15 βατ!!

• **
  • 416
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:27 »
Λοιπών για να λέμε και τα αρνητικά 100 ευρώ για να είσαι διαρκώς με μια χαρτοπετσέτα για το τρέξιμο δεν το δικαιολογώ με τίποτα. Μη μου πείτε για βαζελίνη και τέτοια χαζά.
Η βαζελίνη είναι συστατικό πετρελαίου και δεν θέλω να ατμιζω ότι νάνε.
Δλδ ατμιζουμε ότι νάνε δεν λέω αλλά σιγά μη βάλω και γρασο.

Που είναι η υποστήριξη ;;;
Έπρεπε να έβγαζε κάποιο απντειτ και να βγει και να μας πει όποιος τον έχει δώρο και συγνώμη.
Οκ δεν πρόκειται να γίνει αλλά ούτε και εγώ να ξανάαγορασω.
Περαστικά μας.

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:37 »
Τελευταια που κανω περισσοτερο Pg και τα υγρα μου ειναι αρκετα νερουλα, εγω που εχω τον xtr τα εχω δει ολα  :))
Ενταξει, δεν ειμαι και με την χαρτοπετσετα στο χερι, αλλα φαινεται οτι το δαχτυλιδι δεν εφαρμοζει καλα χωρις κενα στο top cap.
Δεν με ενοχλει πολυ αυτο. Πιο πολυ μου τι δινει οτι δεν φαινεται ομορφα αν βγαλω εντελως το δαχτυλιδι οπως στον μαγκμα  :-\

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 02:34 »
Χωρις να θέλω να γίνω δικηγόρος του απολλο έχω δοκιμάσει πάνω από 5 στησίματα διαφορετικά και προσπάθησα να έχω διαρροή αλλά δεν το "πέτυχα". Μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα σχόλια. Μήπως η ποσότητα βαμβακιου που βάζω? Δεν ξέρω...

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 04:44 »
Δεν ξέρω αν τα παιδιά μιλάνε για διαρροές, το θέμα σε εμένα πάντως είναι ότι δακρύζει λίγο πάνω στο δαχτυλίδι και γύρο από αυτό γιατί μαζεύει κυρίως υδρατμούς και ίσως λίγο υγρό από τα σκασιματα στα pg based υγρα.
Ίσως στην απλή έκδοση στάζουν προς τα κάτω και είναι πιο έντονο λόγο του οριγκ πάνω στην ψυκτρα.
Στον xtr δεν υπάρχει οριγκ και έτσι φεύγει αρκετή ποσότητα υδρατμών μέσα στην περιοχή της ψύκτρας, πράγμα που δεν ενοχλεί γιατί δεν φεύγει από εκεί, ούτε είναι μεγάλη ποσότητα (πάχνη ας πούμε).

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 11:48 »
τελικα και με τη μονή αντίσταση βάζετε βαμβάκι ώστε να καλύπτει όλο τη δεξαμενή? :o

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 13:24 »
Σαν πρώην κάτοχος του Apollo έχω να πω ότι ο ατμοποιητής είναι εξαιρετικά καλός. Είναι ένα βήμα μπροστά από τον The Dripper αφού η γεύση του είναι ίδια με μονή αντίσταση και αέρα από κάτω, ενώ παράλληλα έχεις και την δυνατότητα να τον στήσεις με πολλαπλές αντιστάσεις. Επίσης ξεχνάς όλη την δυσκολία του κεραμικού και την ένωση συρμάτων με και χωρίς αντίσταση που υπάρχει στον The Dripper.
Τώρα όσον αφορά τα αρνητικά του.
Το πιάσιμο στις βίδες χρειάζεται αρκετή προσπάθεια συγκρίνοντας πάντα τα κάθετα ντεκ που βρίσκουμε σε άλλους drippers.
Σε περίπτωση που το coil μπει μέσα στην φωλιά υπάρχει αρκετά μεγάλη απόσταση των συρμάτων που πάνε να κάτσουν στις βίδες. (μιλώντας πάντα για microcoil).
Επίσης για να στήσεις αντίσταση πρέπει να ξεβιδώσεις ολόκληρη την φωλιά και να την ξαναβιδώσεις φυσικά, που πολλές φορές σημαίνει ότι θα ξαναστρώσεις τις αντιστάσεις εκτός αν είσαι χειρούργος.

Όσον αφορά την τιμή του και συγκρίνοντας τις τιμές που πωλούνται οι RDAs στο εξωτερικό έχω να πω ότι είναι λογική και αναμενόμενη καθώς είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη κατασκευή.
Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν έρχεται με drip tip, και ότι το XTR κυκλοφόρησε λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση με έξτρα χρέωση.

Οι διαρροές πιστεύω ότι είναι φυσιολογικές για αυτόν όπως και για οποιονδήποτε άλλον dripper. Εδώ μας πουλάνε 150 ευρώ τον Kayfun v4 RTA και παρουσιάζει διαρροές σε κάποιο από τα 41 κομμάτια του.
Καλοάτμιστος σε όλους όσους τον έχουν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450426 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F