vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

560 επισκέπτες, 3 χρήστες
Nikrom, manoslykos, lagoudakis

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 19:41 »
Πάντως παιδιά νομίζω υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που ενώ ψοφαμε να τον πάρουμε προσωπικά δεν το κάνω γνωρίζοντας ότι έχει διαρροές... Αντε ρε Γιώργο κάνε τα μαγικά σου...

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 21:11 »
Ατμίζω τον Apollo σε αποκλειστική χρήση δύο μήνες  . Αντίσταση μέσα στη φωλιά και με τον ανοικτό πόλο.   Να σημειωθεί  ότι πριν  τον Apollo δεν έκανα καν dripping, παρά μόνο περιστασιακά.
Δεν χρησιμοποιώ βαζελίνη, δεν έχω κάνει κάτι στα oring, παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν είναι τόσο  έντονο. Κάποιες φορές θα δακρύσει από τις τρύπες του afc αν και είναι κλειστές.  Ok περιμένω και εγώ να βγει ένα δακτυλίδι χωρίς τρύπες  αλλά   όπως έχει ειπωθεί είναι τόσα τα καλά του που αυτό είναι αμελητέο ακόμα και για ολοήμερη χρήση όπως τον έχω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 22:40 »
Τον έχω κι εγώ στα χέρια μου εδώ και λίγο καιρό και με τα δύο δαχτυλίδια.
Όπως τον πήρα τον έκανα διπλή αντισταση στα 0,5Ω και με το XTR,      κόλαση :yes: .
Βέβαια δεν τον χρησιμοποιώ σε κλειστούς χώρους, γιατί θα μας παρεξηγήσουν.
Τώρα διαροές δεν έχω, εκτός αν γυρίσει πολύ στο πλάι και έχω μια μανία να τον γεμίζω πολύ.

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 22, 2015, 15:40 »
ρε παιδιά, εμένα με βαζελίνη δουλεύει χωρίς διαρροές απροβλημάτιστα.Για ξαναδείτε το πάλι
Ναι φίλε μου αλλά το ότι μπορεί μαζί με το υγρό σου να ατμιζεις και συστατικά βαζελίνης λόγο των θερμοκρασιών το έχεις σκεφτεί;;;
Η αλήθεια είναι ότι έχω διαρροή μόνο με μόνη αντίσταση ενώ με διπλές όχι.
Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι η διαρροή δεν είναι και ποτάμι.
Η τρίτη όμως αλήθεια είναι ότι δεν έχει 50 ευρώ αλλά 100 και δεν είναι δυνατών με τόσο ακριβό πράμα να έχεις πρόβλημα
Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχει βγάλει κάτι για να το διορθώσει παρά το μόνο κουλό που είπε είναι να βάλουμε βαζελίνη ας μην το σχολιάσω καλύτερα γιατί θα έλεγα τίποτα για την βαζελίνη.

Που είναι η υποστήριξη οεοεοεοεο;;;;;
Αντιθετος Έχει εξαφανιστεί .

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 22, 2015, 16:45 »
Είπε οτι θα βγει κλειστό δαχτυλίδι μολις έρθουν τα υλικά . Φυσικά μολις ανέβασε φωτογραφία απο το νέο του τανκατο ατμοποιητη .  Τέλος ας μην τον φαμ ακόμα . Το πρόβλημα ειναι σχετικά μικρό και ειναι ο μόνος dripper που πήγε προς αποθήκευση τη πρώτη βδομάδα .

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουαρίου 23, 2015, 02:09 »
Φίλε araditsas,
Επέτρεψε μου να σε ενημερώσω και να σε καθησυχάσω ότι το παρασκεύασμα βαζελίνης που προτείνεται από τον Leo - λόγω των συστατικών του – είναι ένα χημικό παράγωγο που είναι ακίνδυνο ως προς την έκθεση δια εισπνοής και επαφής (υπό συνθήκες σωστής χρήσης) με μεγάλο σημείο βρασμού (σ.β) και μη υδατικώς διαλυτή (θα εξηγήσω παρακάτω). Στο σημείο που τοποθετείται και με το υγρό που θα την περιβάλει δεν είναι δυνατόν να φτάσει στο φιτίλι και να ατμιστεί (υγροποιηθεί). Επίσης στο σημείο αυτό λόγω κατασκευής του apollo δεν αναπτύσσεται η κατάλληλη θερμοκρασίας υγροποίησης (σ.β) Εξάλλου είναι φαρμακευτικό προϊόν - εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA (Food and Drug Administration) και χρησιμοποιείται σε δερματικές αλοιφές μερικώς αναρροφούμενες δημιουργώντας και ένα λεπτό στρώμα μόνωσης με το δέρμα. Αυτό το φιλμ μόνωσης ο Leo προτείνει πάνω στο μέταλλο. Η μικρή αυτή διαρροή,  εάν δεν υπήρχε θα αντίκρουε τους νόμους της φυσικής.  Ο ατμοποιητής δημιουργήθηκε για να καλύψει πολλές ανάγκες. Κανένας ατμοποιητής με αέρα από το πλάι δεν είναι τόσο στεγανός.
Υπάρχουν ατμοποιητές των 200€ από εξωτερικό με πραγματικά προβλήματα, αλλά επειδή έρχονται απ’ έξω τους ποστάρουνε με καμάρι και τα προβλήματα ξεπερνιούνται ταχύτατα. Σίγουρα πολλά προϊόντα θα έβγαιναν φτηνότερα εάν με ένα παχύμετρο κλεβόταν η σκέψη ο κόπος και το κόστος του σχεδιασμού τους.Όσον αφορά την υποστήριξη και ότι εξαφανίστηκε. Ίσως να μην τον ξέρεις αρκετά. Απλώς και υποστήριξη υπάρχει και δεν εξαφανίστηκε απλά εσύ γράφεις σε ένα νήμα που ο κατασκευαστής δεν μπορεί να απαντήσει. (κανονισμοί του Forum).Το νήμα που μπορεί να απαντά είναι: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23532.0.htmlΕλπίζω να σε βοήθησα….

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουαρίου 23, 2015, 19:05 »
Ναι φίλε μου με βοήθησες και σε ευχαριστώ σέβομαι όσα είπες αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου γιατί το ότι η βαζελίνη είναι φαρμακευτική δε σημαίνει ότι είναι ακίνδυνη σε εισπνωες με κάποια θερμοκρασία που όσο και να μην έχει ψιλές θερμοκρασίες μέσα σε 1 κυβικό εκατοστό που έχει κενό μικρές δεν θα είναι να μην πω αν έχεις και ψιλά τα βατ . Τέλος πάντων.

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• **
  • 287
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 01, 2015, 22:26 »
παιδιά ο apollo δουλευει μονο n-r-n??? δεν μπορουμε κλασικα με kanthal ή nichrome/?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 01, 2015, 22:38 »
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το νήμα. Ο Apollo δεν χρειάζεται non.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 685
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 09, 2015, 21:44 »
Ερώτηση : Διαρροή από τον ανοιχτό κάτω πόλο έχετε? Αφού η τροφοδοσία του  αέρα από κάτω γίνεται από τη μικρή τρυπίτσα στα πλάγια γιατί είναι τέρμα ανοιχτός ?

Είδα το Calix που έχει σχεδόν ίδια καμπάνα παίρνει βιδούλα μέσα.

Λέτε να έχει συμβατότητα?

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 09, 2015, 22:18 »
Ο πόλος του apollo είναι διάτρητος για να μπορεί να τροφοδοτείται από κάτω, όταν χρησιμοποιείται με bottom feeding μοντάκι.

Δε νομίζω να παιρνει βίδα ο υπάρχων πόλος του apollo, καθώς δεν έχει σπειρώματα, αλλά σίγουρα μπορείς να αγοράσεις τον πόλο του calix και να τον φορέσεις στον apollo. Για να είσαι σίγουρος ρώτα και στο νήμα του leo να σου απαντήσει ο ίδιος.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 20, 2015, 12:31 »
Σημερα ηρθε η 4αδα με τα βιδακια, τα δυο insulators της φωλιας και το bullet. Δεν ειχα καποιο θεμα (στις βιδες απλα ημουν 4/6) απλα καβατζωνομαι γιατι ο ατμο δεν παει πουθενα για κανενα λογο  ;D

Για αρχη, ακομα και το ντριπτιπ δινει αρκετα καλυτερη αισθηση σε σχεση με αλλα που εχω, στην εισπνοη και στα χειλια. Χωρια απο το θεμα εμφανιση που τα σπαει απλα.
Δοκιμασα επισης την πατεντα βαζελινη, ελαχιστη και μονο στα τυφλα σημεια. Τωρα παταω το δαχτυλιδι απο εδω κι απο κει, δεν τρεχει τιποτα.

Επισης ειπα να σταξω και το bebeca που ειχα παρατημενο γιατι μετα απο καποιες μερες σκετη βαση κλασσικα με επιασε μια ταραχη  :tongue_smilie:
Μπορω να πω οτι επαθα πλακα.. Η γευση που παιρνω ειναι απιστευτα πολυ κοντα στο tribeca.
Δοκιμαζω να σταξω tribeca, ιδια γευση, ισως λιιιγο πιο "πικαντικο-ξινο", ελαχιστα πραματα.

Γιατι επαθα πλακα ομως; Δεν ειναι η πρωτη φορα που το δοκιμασα στον απολο οπως και σε μαγκμα, lite+, 3.1. Απλα τοτε ετυχε να ειμαι χαμηλα σε Ω και αντιστασεις εκτος φωλιας στον απολο.
Παντα μου εβγαζε κατι βαρυ, μια λαδιλα, κατι περιεργο γενικα.

Τωρα που γυρισα στο κλασσικο setup μου (αερα απο κατω, ανοιχτες σπειρες, 2πλη παραλληλη αντισταση, 0.23 κανθαλ, 1Ω) το υγρο πραγματικα δινει ρεστα.
Το ιδιο και για το νοτσιολα. Ενω στο μισο Ω εκτος φωλιας νομιζα οτι θα πεθανω απο τοσο φουντουκι, τωρα ερχεται και δενει απιστευτα με την σοκολατα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το αυτο δε σημαινει οτι ο ατμο ειναι για αντιστασεις μονος εντος και απ'εξω δε λεει.
Σημαινει οτι εχουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο σε αποδοση ατμο, απλα αλλαζωντας το στησιμο και τον αερα.
Καποια υγρα με αναλαφρες γευσεις (ry69 πχ η οτιδηποτε αλλο) τα απολαμβανεις πολυ πιο εντονα και ομορφα με χαμηλα Ω και εκτος φωλιας. Θεμα γουστου βεβαια.

Οπως και να 'χει, εγω συνεχιζω να απολαμβανω και να παθαινω πλακα με εναν ντριπερ που εχω ηδη 4 μηνες και δοκιμασα σχετικα τα παντα.
Απιστευτος πραγματικα  :thumpup:

υγ.
Συνονοματε θα ηθελα αν εχεις γραψει καπου τις εντυπωσεις σου για το ατερμον, να μου πεταξεις ενα λινκ!
Κι εγω θελω να παρω ενα μοντακι με αερα απο κατω και κολεκτορ αλλα φοβαμαι το κουμπι στο πλαι (συνηθεια; Δε ξερω..)

• 685
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 11, 2015, 20:33 »
Έβαλα το τυφλό δαχτυλίδι και κάτω πόλο με ρύθμιση  αέρα και είναι καταπληκτικός.
Μονή αντίσταση .28 στα 1,4 ohm

Έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά πάντα γυρνούσα στο τανκ για ευκολια .

4 μήνες τώρα στο σπίτι αποκλεισικά Apollo με μονή αντίσταση στη φωλιά και αέρα από κάτω.

Ούτε διαρροές , ούτε να ευθυγραμμίζω τις εισαγωγές αέρα , γεμίζω κάθε 30-40 λεπτά  και γεύση τούμπανο.

Ευκολία στην αλλαγή γεύσης και το βαμβάκι μόλις πάρει λίγο χρώμα πέταμα και σε 2 λεπτά είμαι έτοιμος με νέο.  :thumpup:

Kayfun μόνο για δουλειά και ποτό βράδυ , πλέον  στο καφέ έχω τον apollo ! 8)

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 10, 2015, 22:51 »
Κάτοχος από χτες του Apollo κι εγώ! Η είσοδός μου, μετά από 8 μήνες στο άτμισμα, στους επισκευάσιμους, έγινε νομίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχω όμως μια ερώτηση για να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Υπάρχει κάποιο κόλπο/τρόπος να βγαίνει ευκολότερα η καμπάνα; Γιατί μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερα και αναγκάζομαι να πιάνω τα σπειρώματα με πένσα και να τραβάω με δύναμη.

Φοβάμαι ότι θα το ρημάξω ακόμα δεν το πήρα...

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 10, 2015, 23:10 »
Δεν τραβάς την καμπάνα προς τα πάνω, την σπρώχνεις ελαφρά απ το επιστόμιο προς τη μία πλευρά ενώ είναι βιδωμένος στο μοντ και γίνεται εύκολα. Βοηθάει αν διαβρέξεις λίγο με υγρό τα ορίνγκς επίσης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F