Σημερα ηρθε η 4αδα με τα βιδακια, τα δυο insulators της φωλιας και το bullet. Δεν ειχα καποιο θεμα (στις βιδες απλα ημουν 4/6) απλα καβατζωνομαι γιατι ο ατμο δεν παει πουθενα για κανενα λογο
Για αρχη, ακομα και το ντριπτιπ δινει αρκετα καλυτερη αισθηση σε σχεση με αλλα που εχω, στην εισπνοη και στα χειλια. Χωρια απο το θεμα εμφανιση που τα σπαει απλα.
Δοκιμασα επισης την πατεντα βαζελινη, ελαχιστη και μονο στα τυφλα σημεια. Τωρα παταω το δαχτυλιδι απο εδω κι απο κει, δεν τρεχει τιποτα.
Επισης ειπα να σταξω και το bebeca που ειχα παρατημενο γιατι μετα απο καποιες μερες σκετη βαση κλασσικα με επιασε μια ταραχη
Μπορω να πω οτι επαθα πλακα.. Η γευση που παιρνω ειναι απιστευτα πολυ κοντα στο tribeca.
Δοκιμαζω να σταξω tribeca, ιδια γευση, ισως λιιιγο πιο "πικαντικο-ξινο", ελαχιστα πραματα.
Γιατι επαθα πλακα ομως; Δεν ειναι η πρωτη φορα που το δοκιμασα στον απολο οπως και σε μαγκμα, lite+, 3.1. Απλα τοτε ετυχε να ειμαι χαμηλα σε Ω και αντιστασεις εκτος φωλιας στον απολο.
Παντα μου εβγαζε κατι βαρυ, μια λαδιλα, κατι περιεργο γενικα.
Τωρα που γυρισα στο κλασσικο setup μου (αερα απο κατω, ανοιχτες σπειρες, 2πλη παραλληλη αντισταση, 0.23 κανθαλ, 1Ω) το υγρο πραγματικα δινει ρεστα.
Το ιδιο και για το νοτσιολα. Ενω στο μισο Ω εκτος φωλιας νομιζα οτι θα πεθανω απο τοσο φουντουκι, τωρα ερχεται και δενει απιστευτα με την σοκολατα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το αυτο δε σημαινει οτι ο ατμο ειναι για αντιστασεις μονος εντος και απ'εξω δε λεει.
Σημαινει οτι εχουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο σε αποδοση ατμο, απλα αλλαζωντας το στησιμο και τον αερα.
Καποια υγρα με αναλαφρες γευσεις (ry69 πχ η οτιδηποτε αλλο) τα απολαμβανεις πολυ πιο εντονα και ομορφα με χαμηλα Ω και εκτος φωλιας. Θεμα γουστου βεβαια.
Οπως και να 'χει, εγω συνεχιζω να απολαμβανω και να παθαινω πλακα με εναν ντριπερ που εχω ηδη 4 μηνες και δοκιμασα σχετικα τα παντα.
Απιστευτος πραγματικα
υγ.
Συνονοματε θα ηθελα αν εχεις γραψει καπου τις εντυπωσεις σου για το ατερμον, να μου πεταξεις ενα λινκ!
Κι εγω θελω να παρω ενα μοντακι με αερα απο κατω και κολεκτορ αλλα φοβαμαι το κουμπι στο πλαι (συνηθεια; Δε ξερω..)