Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

405 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, Ηρακλης, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Apollo By Leo  (Αναγνώστηκε 82961 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Νέα Ερυθραία
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #60 στις: Ιαν 04, 2015, 14:18 »
Για να στάξεις τον ανοίγεις, για αυτό άλλωστε η καμπάνα είναι κουμπωτή με την βάση, για να ανοίγει πανεύκολα. Στάζεις στο αυλάκι που υπάρχει γύρω από τη φωλιά (εκεί που βάζεις και τα φυτίλια). Το αυλάκι είναι πιο χαμηλά και έτσι δεν πάει το υγρό στο κέντρο της φωλιάς και έτσι δεν έχεις διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #61 στις: Ιαν 04, 2015, 14:44 »
ναι οκ απλά από όσο ξέρω ρίχνεις και από πάνω ας πούμε όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #62 στις: Ιαν 04, 2015, 14:57 »
Ναι κι εγώ από πάνω ρίχνω υπό γωνία. Την καμπάνα την ανοίγω μόνο όταν γλιστράει το ντριπ τιπ και δεν μπορώ να το βγάλω

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #63 στις: Ιαν 04, 2015, 18:18 »
fat barrel με beck adapter δε θα ήταν ιδανικό ?
 :hmmm:
Από ότι βλέπω δεν έχει δικό του drip tip.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #64 στις: Ιαν 04, 2015, 19:01 »
Ναι δεν έχει δικό του. Fat Barrel είναι μια χαρά, αλλά με beck adapter στενεύει στην μια πλευρά οπότε δεν μπορείς να στάξεις απευθείας απ το drip tip (όχι ότι είναι θέμα αυτό βεβαια). Εγώ το έχω με bullet και beck adapter και καμιά φορά με straight

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #65 στις: Ιαν 04, 2015, 21:39 »
από το byleo.eu έχει αγοράσει κάποιος? Στο πεδίο της αποστολής γράφει ΕΛΤΑ hellenic post . Δε πιστεύω να είναι το απλό ταχυδρομείο και όχι το courier.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #66 στις: Ιαν 05, 2015, 01:40 »
Πάρτον από το replacesmoke μαζί με το bullet να έχεις και κουπόνι 10€ για επόμενη αγορά ;)

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #67 στις: Ιαν 05, 2015, 08:53 »
το byleo έχει κουπόνι για τις γιορτές 10% , άσε που από το replacesmoke δε ξαναγοράζω ποτέ και η έκπτωση που δίνει είναι 4.9 ευρώ για την επόμενη αγορά ,με ισχύ για  2 μήνες.

Η replacesmoke μετά που σταμάτησε την έκπτωση ,έχει εξαφανιστεί από το φόρουμ και δε θέλω να τους ενισχύσω(είχα κάνει αγορές ~250 ευρώ) .

Κάτι ακόμα,ο apollo όταν τον έχεις με τον ανοιχτό πόλο για να παίρνει αέρα χρειάζεται το mod να έχεις εγκοπές ? γιατί στο nemesis έχω flat top το πάνω μέρος.Πρόσεξα στις φωτογραφίες ότι έχει 2 αυλάκια στη βάση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 05, 2015, 09:13 από globalzero »

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Birmingham UK
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #68 στις: Ιαν 05, 2015, 14:45 »
Εγώ συνήθως στάζω βγάζοντας την καμπάνα, αλλά αυτό το κάνω για να τον γεμίσω τελείως, καθώς από το drip tip ξεχνιέμαι, ρίχνω πολύ υγρό και πλημμυρίζω τον άτμο. Αλλά όταν δε βολεύει να βγάλω την καμπάνα μια χαρά στάζω κι απ'το drip tip.
Με το bullet (και το απλό και το beck) και στάζοντας στο πλάι το υγρό αναγκαστικά γλείφει το drip tip και την καμπάνα και πέφτει στο πλάι και όχι πάνω στην αντίσταση, οπότε δεν έχεις θέμα διαρροών. Φυσικά με τον αέρα από κάτω πάντα θα βρίσκεις μια σταγόνα στον πόλο, εκτός κι αν έχεις σφίξει πολύ το βαμβάκι στο mc και δεν κάνει καλή τροφοδοσία.  :D

Επίσης, ένα tip για να μην σας πιάνονται τα o-rings του airflow στο δαχτυλίδι: Βάζουμε πρώτα το δαχτυλίδι χωρίς να υπάρχουν oring. Μετά βάζουμε τα δυο oring πιέζοντάς τα λίγο με ένα κατσαβιδάκι ή κάτι παρόμοιο για να μπουν στη θέση τους και μετά βιδώνουμε το top cap/ψύκτρα σιγά σιγά και τα oring κάθονται ακριβώς εκεί που πρέπει χωρίς να μαγκώνουν πουθενά.  :thumpup:

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #69 στις: Ιαν 05, 2015, 15:22 »
έγινε η παραγγελία το πρωί byleo.eu με 10% έκπτωση και ήδη είναι σε αποστολή με track number  :thumpup:

πήρα και το bullet drip tip χωρίς beck αφού μετά από email με το Leo Μου είπε ότι για τον apollo δε χρειάζεται. Ελπίζω να είναι και πιο εύκολο το στάξιμο από πάνω.

Άντε να δούμε ! 8)

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #70 στις: Ιαν 05, 2015, 15:40 »
Tο fat barrel νομίζω ότι του ταιριάζει πολύ καλά σαν τζούρα και είναι και άνετο για να στάζεις ακόμα και με τον ανοικτό κάτω πόλο,( υπό γωνία), ακόμα και για μένα που έχω πρεσβυωπία :))
Το δοκίμασα και με τον beck adapter και σφίγγει  αρκετά  την τζούρα.

Καινούργιος πόλος για τον Apollo  1.5 mm αντί για 2mm που έρχεται.

http://www.byleo.eu/bl/en/apollo/151-apollo-polepin.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 06, 2015, 05:54 από oaksmoke »

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #71 στις: Ιαν 07, 2015, 22:15 »
Σήμερα δοκίμασα στήσιμο με το ξεχασμένο bakero. 4 σπείρες σε τρυπανάκι 2,5 χιλιοστά, 1,2 Ω με βαμβάκι. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, κυρίως ως προς την γεύση, ένα κλικ πάνω από το αγαπημένο μου στήσιμο με απλό microcoil με 28αρι Kanthal (τον αέρα πάντα από κάτω για μονή αντίσταση).
Παιδεύτηκα βέβαια γιατί αναγκάστηκα να βάλω και non σύρμα αφού στην αρχή το τμήμα του σύρματος από το φυτίλι μέχρι τον πόλο άρπαζε και έτρωγα καψούλι. Χαλάλι ο κόπος.
Έχει δοκιμάσει κανένας ανάλογο στήσιμο σε apollo?

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #72 στις: Ιαν 08, 2015, 01:20 »
Hot legs είχα κι εγώ σε μερικά στησίματα (εντός φωλιάς).
Σίγουρα κάποια λαλακια γίνεται στην μεριά που βιδώνουμε το σύρμα (πάνω από την φωλιά, αριστερά της βίδας ή δεξιά).
Δεν έδωσα και πολύ σημασία καμία φορά (ξήλωμα επιτόπου).

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Birmingham UK
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #73 στις: Ιαν 08, 2015, 01:44 »
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι, εφόσον έχουν πιαστεί καλά τα σύρματα στις βίδες, όσο καλύτερα κολλημένο είναι το mc τόσο λιγότερο ανάβουν τα περισσευούμενα συρματάκια. Αν μετά από καλό κόλλημα συνεχίζουν να ανάβουν εγώ φροντίζω να καλύπτεται από βαμβάκι. Έτσι δεν πυρώνει πουθενά, αλλά δεν έχεις και καθόλου απώλεια ισχύος.

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #74 στις: Ιαν 08, 2015, 02:00 »
Αυτό το έπαθα μόνο με το bakero.Με kanthal δεν μου χει τυχει ποτε. Για αυτο η ερώτηση ήταν άν έχει κάποιος στήσει με bakero τον apollo???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 791 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258035 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715757 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373124 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388097 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262512 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678876 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.