vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

640 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, camber, kotsos75, I.P, tapantari

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #675 στις: Ιουλίου 08, 2018, 13:33 »
Πολύ πραγματικό σενάριο αυτό με τα υγρά στον πόλο.
Έχω κλάψει αρκετά ηλεκτρονικά μοντάκια και με τον the dripper και με τον apollo.
Ακόμα και σε μηχανικά, βάζω την μπαταρία με τον αρνητικό πάνω για να μην περνάνε μέσα της υγρά από τις τρύπες που έχει στον θετικό.
Τελικά τον apollo αποφάσισα να τον χρησιμοποιώ μόνο με τον κλειστό κάτω πόλο και ησύχασα.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #676 στις: Ιουλίου 08, 2018, 15:31 »
[justify][member=17746]paloukaros[/member], καλησπέρα. Εδώ τώρα λίγο τα χαλάμε, (λίγο διαφωνώ με σένα, λίγο με τον thenetpoet, και τάσσομαι στο στρατόπεδο του netsplit), όμως παρ’ όλα αυτά, κι αν ήδη δεν το έχουμε καταλάβει, εξακολουθούμε όλοι να συμφωνούμε πως συζητάμε για ένα τεράστιο ατμιστικό όνομα, καθώς και για έναν επαγγελματία δοκιμαστή υγρών όπως ο Apollo. [/justify]

[justify]Πού έχω ενστάσεις: οι χομπίστες, το πιθανότερο πως δεν θ’ αφήσουν ούτε τη νέα φωλιά του Apollo αλλά ούτε και τον Calix v4, και φυσικά, δεν άλλαξε κανένα target group. Ο αγαπητός Βασίλης είναι από το 2009, μαζί σχεδίαζαν τα πάντα, και τον 14άρη The Dripper, και τους, Killer, Σοφία, Apollo, Calix v1, μπλα μπλα μπλα, μόνο χθεσινός δεν είναι. [/justify]

[justify]Η παλιά φωλιά είχε τα θετικά και τα αρνητικά της, κι αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι μόνιμοι χρήστες ενός Apollo. Συμφωνούμε, ασφαλώς, μιλάμε για απεριόριστους συνδυασμούς αντιστάσεων, λεπτά σύρματα, άπιαστος ντρίπερ. [μην με παρεξηγήσεις, όμως πιστεύω πως ένας Apollo δεν πρέπει να μπαίνει σε ζουλιχτήρια, είναι για πιο σοβαρά πράγματα, σταγόνα σταγόνα]. [/justify]

[justify]Η νέα φωλιά. Νέα τοποθέτηση βιδών, μεγαλύτερων βιδών, ευκολία χρήσης, και που εξακολουθεί να διατηρεί όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά ως ντρίπερ, δεν έχασε πουθενά. Συμφωνώ όμως πως δεν θα γίνουν αμέτρητα κόλπα σε στησίματα. Αν πρέπει κάπως να κλείσω τη δική μου γνώμη; θα έλεγα ξεκάθαρα: φίλοι, όπου βρείτε έναν Apollo, με νέα ή παλιά φωλιά, τον χτυπάτε άμεσα. Άμεσα όμως. [/justify]

[justify]Θα το βάλω κι εδώ, δεν αντέχω...,  ;D (κι ευτυχώς που δεν μετράω ml κατανάλωσης). Η απίστευτη και παράλογη μάχη επιστρέφει! Ναι ναι και ξανά ναι, είμαι παράλογος με rda & rta. Ο Eviva μου εναντίον του Apollo. [/justify]

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2018, 15:46 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #677 στις: Ιουλίου 08, 2018, 15:47 »
Kαλά, κι ο γιος του Πρόδρομου φτιάχνει υγρά αλλά καπνίζει σαν φουγάρο! :laugh1:

• 2478
« Απάντηση #678 στις: Ιουλίου 08, 2018, 15:50 »
Πού έχεις ένσταση να γελάσω κι εγώ, βρε Ribot.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
« Απάντηση #679 στις: Ιουλίου 08, 2018, 16:05 »
Σε πολλά έχω ένσταση αλλά κυρίως στην ατμιστική σχέση υιού-πατέρα. Ότι σχέση είχε ποδοσφαιρικά ο Johannes με τον Jordi Cruijff.
Αν δε θες εσύ να καταλάβεις ότι το όνομα Leo είναι πράγματι τεράστιο αλλά έχει περάσει πλέον στην ιστορία με χρυσά γράμματα και στο παρόν δεν έχει να πει και πολλά, συνέχιζε να υποστηρίζεις την άποψή σου, απλώς θα συναντάς και διαφωνούντες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ' αυτό Τζο, ο καθένας εκτιμά με διαφορετικό τρόπο τις ατμιστικές εξελίξεις.
Για μένα ο οίκος Leo δεν έχει προσφέρει τίποτα αντάξιο της ιστορίας του τα τελευταία 2 χρόνια για να πούμε ότι την συνεχίζει.

• 2478
« Απάντηση #680 στις: Ιουλίου 08, 2018, 16:15 »
[justify][member=13664]Ribot[/member], κουκιά μετρημένα είναι. Πρώτα απ’ όλα, το έχω γράψει και σε άλλα σχετικά νήματα πως η αφεντιά μου είχε χάσει πολλά πολλά επεισόδια από Leo, όμως ασχολήθηκα έστω και αργά, δεν έβγαλα τίποτα από το μυαλό μου. Τώρα, θα βγω λίγο εκτός θέματος και θα πω πως, πάντα έδειχνα ξεκάθαρο σεβασμό προς το πρόσωπό σου, και ποτέ μα ποτέ δεν είχα τον ίδιο σεβασμό από εσένα. Ένα είναι αυτό. Για το θέμα μας τώρα. Έκανες απλή σύγκριση στις φωλιές και γενικότερα του Apollo ως Apollo με την παλιά και νέα φωλιά και είδες λάθη ή ψέματα ή αστοχίες ή κάποια μειονεκτήματα; Για τον κατασκευαστή, έχεις ενστάσεις ως προς τις κατασκευές του ή τις όποιες σχεδιαστικές του ικανότητές ή την όποια εμπειρία που μπορεί να διαθέτει; Βγες και πες τα, όχι μόνο πλακίτσα στον όποιο άσχετο και βλαξ Joe. Και στο κάτω κάτω, προσωπικά, ήθελα να δω ακόμα 4 αποκτήματα/επισκευάσιμους, τα 2 ήρθαν, τα άλλα δύο δεν γνωρίζω ακριβώς, και απλώς μπήκε σφήνα η νέα φωλιά στη νέα διάθεση του Apollo. Αυτό, τίποτε άλλο. Θα βάλω οριστική τελεία και στο υπόσχομαι. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #681 στις: Ιουλίου 08, 2018, 17:49 »
Πολύ σε προσωπικό επίπεδο τα παίρνεις τα πράγματα βρε Joe. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος έγραψε κάτι που δείχνει ότι δεν σε σέβεται, απλά έχει τελείως διαφορετική άποψη από εσένα και λέει ορθά κοφτά αυτό που πιστεύει.

Κανένας κατασκευαστής δεν έχει φτιάξει το τέλειο τανκ / ντριπερ / σκουονκ κτλ. Όλοι έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα τους σημεία, έτσι είναι και ο apollo.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
« Απάντηση #682 στις: Ιουλίου 08, 2018, 19:03 »
Βρε Τζο, αν είναι δυνατόν δηλαδή, πραγματικά εκπλήσσομαι με την αντίδρασή σου. Από τότε που έχουμε συνευρεθεί εδώ μέσα έχουμε ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές τις σκέψεις μας για διάφορα προϊόντα ή άλλα ζητήματα και πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτό γινόταν με δημιουργικό τρόπο για τη συζήτηση και με τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας. Εκ τούτου μάλιστα σε έχω προσκαλέσει πολλές φορές να βρεθούμε για καφεδάκι, μπυρίτσα κ.λπ. είτε σε κοινά στέκια που συχνάζουμε κι οι δυο, βλέπε Κυριάκος, είτε και στις καθιερωμένες ατμοσυναντήσεις των νοτίων, αλλά δυστυχώς δεν....

Ναι έκανα πλακίστα για τους γιους και τους πατεράδες, ορμώμενος από το παρακάτω που έγραψες:

Πού έχω ενστάσεις: οι χομπίστες, το πιθανότερο πως δεν θ’ αφήσουν ούτε τη νέα φωλιά του Apollo αλλά ούτε και τον Calix v4, και φυσικά, δεν άλλαξε κανένα target group. Ο αγαπητός Βασίλης είναι από το 2009, μαζί σχεδίαζαν τα πάντα, και τον 14άρη The Dripper, και τους, Killer, Σοφία, Apollo, Calix v1, μπλα μπλα μπλα, μόνο χθεσινός δεν είναι.
Πέραν της πλάκας όμως είπα και την άποψή μου, ότι δηλαδή ο Leo δεν έχει παρουσιάσει κάτι καινούργιο τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι έχει περάσει στην ιστορία. Μακάρι να με διαψεύσει το μέλλον. Δεν κατάλαβα γιατί αυτά που είπα δείχνουν ασέβεια στο πρόσωπό σου όμως.
Όχι δεν έκατσα να αναλύσω τις φωλιές αλλά το έκανες εσύ, ο Γιάννης, ο Σταύρος, ο Μήτσος, όλοι ικανοί και έμπειροι είστε και τα συμπεράσματα τα βγάζουμε για τις διαφορές, τα θετικά και τα αρνητικά. Δε χρειάζεται κι η δική μου ...αποψάρα!
Αλλά ότι θα παρεξηγήσεις το χιουμοράκι, πραγματικά δεν το περίμενα, ελπίζω να μην εμφανιστεί κι ο γιος του Πρόδρομου για τα ρέστα! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2350
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #683 στις: Ιουλίου 08, 2018, 19:33 »
Πολύ σε προσωπικό επίπεδο τα παίρνεις τα πράγματα βρε Joe. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος έγραψε κάτι που δείχνει ότι δεν σε σέβεται, απλά έχει τελείως διαφορετική άποψη από εσένα και λέει ορθά κοφτά αυτό που πιστεύει. Κανένας κατασκευαστής δεν έχει φτιάξει το τέλειο τανκ / ντριπερ / σκουονκ κτλ. Όλοι έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα τους σημεία, έτσι είναι και ο apollo.
Εγώ μαζί σου. Αρκεί όλα αυτά να μην εκλαμβάνονται αμέτι-μουχαμέτι ως στοχευμένες επιθέσεις ενάντια σε συγκεκριμένους κατασκευαστές. Στο κάτω κάτω της γραφής...όλοι έχουμε από μία (ας μην το πω καλύτερα).

• 2478
« Απάντηση #684 στις: Ιουλίου 08, 2018, 20:48 »
[justify]Βρε συ Ribot, έφτιαχνα το απογευματινό καφεδάκι κι έγραφα ατάκες. Το ξέρεις πως δεν κρατάω κακίες, και ναι συζήτηση κάνουμε, όπως το ξέρουμε επίσης καλά όλοι εδώ στο φόρουμ, ο πιο στενός πυρήνας του τουλάχιστον, πως δεν βρισκόμαστε διαδικτυακά ή κοινωνικά, ως κάποιοι τύποι που απλώς ατμίζουν, είναι πολλά παραπάνω τα κοινά μας στοιχεία και αυτό που ονομάσαμε ως ατμιστικό χόμπι, εξάλλου ήσουν μέσα σε αυτούς που έτρεξαν και τη νομική μας υπόσταση/κατοχύρωση με τη δημιουργία της ΚΕΑ.

Όσο αφορά το προσωπικό μου παράπονο μέσα σε ένα άσχετο νήμα επισκευάσιμου, έχει να κάνει με το ότι όντως είναι παράπονο που όλο και πιο συχνά βγαίνει στην επιφάνεια, σε ύφος, “μα καλά κάποιοι άλλοι, αλλά και συ ρε Ribot;”, κι επίσης, καλώς ή κακώς, οι κοινωνικές επαφές του Joe μέσα από το άτμισμα είναι μηδενικές, νομίζω το ξέρεις.

Για το θέμα μας τώρα. Πολλά τα χαμένα επεισόδια, αρκετή όρεξη για πληροφόρηση, απόκτηση αρκετούτσικων κατασκευών by Leo, επίσης αρκετές δοκιμές αλλά και άντληση πολύτιμων εμπειρότερων απόψεων. Τώρα, έχω μπροστά μου τις 2 φωλιές, δοκίμασα παράλληλα κάμποσες φορές και τους 2 ως ολοκληρωμένους ντρίπερ, ελάχιστα 24ωρα τώρα. Εντυπώσεις: Άριστες, / αυθαίρετη άποψη χρήστη ως προς την ποιότητα υλικών να γέρνει υπέρ νέας φωλιάς. Πιο ευφυής σχεδίαση υπέρ της παλιάς, ακριβώς ίδιας όμως φιλοσοφίας: δημιουργία άριστης λειτουργίας και σε αντικατάσταση του παλιού πετυχημένου σχεδιασμού σε παλαιότερες κατασκευές με χρήση κεραμικού CE2. Πραγματικός δοκιμαστής υγρών ακόμα και με πραγματική mtl ρύθμιση. Δεν χάθηκε καμία αίγλη και δεν μειώθηκε πουθενά το ατμιστικό αποτέλεσμα.

Προσωπικά, δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω και όσα λέει ο ίδιος ο κατασκευαστής για την ιστορία by Leo. Μάλιστα, όταν επέλεξα τον Calix v4, δεν είχα και την καλύτερη άποψη για τον v3. Όμως έκανα λάθος, αν και είχα σοβαρότατο άλλοθι έναν momentous του GUS, πού να τον αφήσω από τα χέρια μου; GUS ίσον γεύση. Απόψε, έστησα με μία απλή ολομόναχη αντίσταση με απλό κάνθαλ 0.4mm και ψηλά τοποθετημένη. Γεύση γεύση γεύση. Στεγνώνουν τα βαμβάκια και δεν αγγίζω μπουκάλι για να μην σταματήσει ούτε στιγμή αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που λαμβάνω, και κυριολεκτώ, και ρε συ, πιστεύω εγωιστικά πως, τι διάολο, μπορώ να ξεχωρίσω κι εγώ δυο καλά πραγματάκια.

[κλείνω το ήδη μισό άσχετο σεντόνι μου λέγοντας πάλι κάτι άσχετο που αξίζει να προσπεράσεις, πως όντως βρήκα το δικό μου λιμάνι και το λένε Eviva, όντως θέλω να δω 4 ακόμα επισκευάσιμους, με την ελπίδα να σταματήσει επιτέλους και η όποια συλλογή, ήδη τα όποια νούμερα που σχηματίστηκαν είναι αρκετά ενοχλητικά, από κάθε άποψη. Είχαν μπει σε δεύτερη μοίρα πολλά πράγματα, και οι όποιες απόπειρες απόσυρσης είχαν πάντα καλούς φίλους από πίσω, από εκείνους να αναζητηθούν οι μισές ευθύνες].
[/justify]

« Απάντηση #685 στις: Ιουλίου 22, 2018, 21:09 »
Εξαιρετικά όλα αυτά αγαπητέ και συμφωνώ μαζί σου, όλοι χομπίστες είμαστε και μας ευχαριστούν τέτοιες (επανα)κυκλοφορίες ή facelift αλλά νομίζω οτι για τους παλιους πελάτες που έχουμε τον Apollo και με τα 2 top cap και με όλα του τα πιν, βιδάκια,ντριπ τιπ, παρελκομενα κλπ κλπ, θα ήταν τίμιο/δίκιο να μας δώσει τη δυνατότητα δοκιμής της νεας φωλιάς και όχι να σκάσουμε ενα 100αρικο ΜΟΝΟ για τη φωλιά από τη στιγμή που τα υπόλοιπα top cap/βάση είναι τα ίδια.

Απλά τα λέω στη νύφη για να μ΄ακούσει η πεθερά ;D :))
Ο leo jr ανέφερε στην συνέντευξη στον Λαζάρου ότι στην επόμενη παρτίδα θα βγούν και σκέτες φωλιές για όσους έχουν τον παλιό Apollo.

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #686 στις: Μαρτίου 20, 2019, 10:18 »
Φωλια το βαμβακι ανοιχτος ο πολος κ το holy blend κελαηδαει!!!

Στάλθηκε από το PRO 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης94

• *
  • 52
« Απάντηση #687 στις: Μαΐου 24, 2019, 12:23 »
Το holy blend καταπληκτικό υγρό. Πάντως νομίζω ότι αν βάλεις λιγότερο βαμβάκι θα βγαίνει καλύτερη και πιο πλούσια η γευση

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος infernity

• **
  • 341
« Απάντηση #688 στις: Νοεμβρίου 25, 2019, 23:23 »
το by leo εκλεισε;

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #689 στις: Νοεμβρίου 25, 2019, 23:35 »
Δεν έχω ιδέα η αλήθεια είναι ότι και το site είναι κλειστό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F