vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

644 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, Tem, I.P, kotsos75, pngtszs1976, tasos1976, manoslykos

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Φύλο: Άντρας
  • Riding the line between hobby and mental illness
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #660 στις: Ιουλίου 05, 2018, 14:49 »
Εξαιρετικά όλα αυτά αγαπητέ και συμφωνώ μαζί σου, όλοι χομπίστες είμαστε και μας ευχαριστούν τέτοιες (επανα)κυκλοφορίες ή facelift αλλά νομίζω οτι για τους παλιους πελάτες που έχουμε τον Apollo και με τα 2 top cap και με όλα του τα πιν, βιδάκια,ντριπ τιπ, παρελκομενα κλπ κλπ, θα ήταν τίμιο/δίκιο να μας δώσει τη δυνατότητα δοκιμής της νεας φωλιάς και όχι να σκάσουμε ενα 100αρικο ΜΟΝΟ για τη φωλιά από τη στιγμή που τα υπόλοιπα top cap/βάση είναι τα ίδια.

Απλά τα λέω στη νύφη για να μ΄ακούσει η πεθερά ;D :))

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #661 στις: Ιουλίου 05, 2018, 14:52 »
Ναι ναι και ξανά ναι. Έχεις απόλυτο δίκιο, το είπα και το ξαναλέω. Προσωπικά, δεν πρόσεξα καν αν είναι διαθέσιμη η νέα φωλιά, σκέτη. Δεν είναι και λογικό να πας έτσι, έχεις απόλυτο δίκιο. 

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #662 στις: Ιουλίου 05, 2018, 15:01 »
...Δεν χάνεις και τίποτα Μάκη.Μόνο την δυνατότητα να στήσεις 2πλες,3πλες κτλ. και τα άλλα κόλπα που κάναμε με την παλιά :yes:

• 2478
« Απάντηση #663 στις: Ιουλίου 05, 2018, 15:15 »
[justify][member=17746]paloukaros[/member], καλημέρα. Κι αυτό που λες εσύ είναι αλήθεια, (πιστεύω πως θυμάσαι ότι συμφωνούσαμε σε αρκετά σημεία, λίγες σελίδες παραπίσω, γι’ αυτό ακριβώς το θέμα, τοποθέτησης των βιδών). Είναι αλήθεια πως εδώ δεν θα δούμε τα αμέτρητα, κυριολεκτικά, στησίματα, όμως ρε συ πες αλήθεια, πόσοι θα κάνουν το περίτεχνο; ένας, δύο, δέκα; κι αν το κάνουν, μπορούν να δουν όσα πρέπει να δουν; Άσε και το άλλο, ο αέρας από κάτω είναι αιώνια ως ιδανική επιλογή, ο συνδυασμός ή μόνο αέρας από το πλάι, είναι άλλο κεφάλαιο, πιο σχετικό με έμπειρους ντριπεράδες. Θα το κάνεις εσύ και πέντε ακόμα νοματαίοι. Έτσι δεν είναι; [/justify]

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #664 στις: Ιουλίου 06, 2018, 08:10 »
Kαλημέρα [member=16029]JoeBarTeam[/member]
Βασικά μετά την εμπειρία μου με τον calix v4 ούτε να την βλέπω θέλω την καινούργια φωλιά...
Με την παλιά φωλιά πέρασα αμέτρητες ώρες και συνεχίζω και σήμερα πειραματισμών και είναι ακόμα και σήμερα ένα απο τα μεγαλύτερα ατμιστικά σχολεία που υπάρχουν.Οταν την πιάνω στα χέρια μου ξυπνάει πραγματικά αμέτρητες αναμνήσεις .
Και ναι όντως θέλει χέρια ,πολύ εξάσκηση και μελέτη ο συγκεκριμένος  για να παίξεις μαζί του αλλά σε ανταμοίβει.
Στον παλιό apollo παρέβλεπες αρκετά κουσουράκια κυρίως του bottom airflow γιατί είχες να πειραματιστείς με ένα σωρό άλλα πράγματα μέσα στην φωλιά.
Τον καινούργιο με τα προβλήματα τα παλιά,την νέα φωλιά με τους αρκετούς περιορισμούς,την μέτρια - προς κακή τροφοδοσία με τα σύγχρονα vgατα υγρά και τον non friendly user και "καλά" bf πόλο σε ποιόν θα τον πρότεινες να τον βάλει πάνω στο squonk του;
Γιατί ο έμπειρος που μπορεί εύκολα να λύσει τα περισσότερα θεματάκια δύσκολα θα δώσει σημασία λόγω της φωλιάς και ο νέος θα τα βρει αρκετά σκούρα με την αρκετά μεγάλη καμπύλη εκμάθησης που χρειάζεται ο συγκεκριμένος(ειδικά τα airflow και οι επιλογές του είναι για σεμινάριο)...

YΓ. sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά χθες μπήκα απόγευμα - βράδυ μόνο απο tapatalk και δεν βγάζει τις ειδοποιήσεις

• 2478
« Απάντηση #665 στις: Ιουλίου 07, 2018, 12:41 »
[justify][member=17746]paloukaros[/member], καλημέρα. Συγγνώμη κι από μένα διότι τώρα κατάφερα να σε διαβάσω. Ναι, ουσιαστικά δεν διαφωνούμε ούτε εδώ, όμως βρε συ, εξήγησε σε όσους βιαστούν να συμφωνήσουν μαζί σου/μας, πες τους και με τι σύρματα στήθηκε ο κλασικός Apollo, με την πρώτη, αξεπέραστη κατ΄ τ’ άλλα, φωλιά. Με τα μικροσκοπικά βιδάκια της, με τριπλές αντιστάσεις και με χρήση ενός σύρματος ή τετραπλής με διπλό κ.λπ. κ.λπ. περίτεχνα. Πες, πως δεν είναι διαδικασία που θα μπει κάποιος τόσο εύκολα σήμερα. Ο Apollo είναι και παραμένει Apollo, και με τη νέα φωλιά, που όντως είναι καλύτερη κατασκευαστικά και με διαφορετικές βίδες, όχι μόνο στην τοποθέτηση αλλά και στις επιλογές συρμάτων. Ναι, έχει πλέον περιορισμούς η νέα αυτή φωλιά, όμως έχει και σαφέστατο προβάδισμα σε επιλογή συρμάτων και με πολύ πιο εύκολη ενίσχυση γεύσης + ντουμάνι + ρύθμιση χτυπήματος, και παραμένει η φοβερή ανάλυση. [/justify]

[justify]Τέλος πάντων, ουσιαστικά συμφωνούμε με κάποιες μικρές ενστάσεις, όμως συμφωνούμε. [Άσχετο. Ρε συ, γιατί δεν αλλάζεις το “paloukaros” στο πιο γνωστό μας “karxarias”; / μη βαράς, μια σκέψη έκανα]. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #666 στις: Ιουλίου 07, 2018, 18:24 »
Όντως κρίμα και φάουλ αν η νέα φωλιά δεν είναι διαθέσιμη σαν part.
Έχω και εγώ τον apollo με όλα του τα εξτρα και πραγματικά η νέα φωλιά αν μη τι άλλο θα δώσει σημαντική ευκολία στο πιάσιμο των συρμάτων. Μια ταλαιπωρία είναι η παλιά σε αυτό το θέμα.
Τώρα για τα ζητήματα τροφοδοσίας, απλά τον στήνω και τον ατμίζω με συγκεκριμένα υγρά που ταιριάζουν στο προφίλ του...

Αποσυνδεδεμένος sxolare

• **
  • 147
  • Dripping IS the future and the future IS now :D
« Απάντηση #667 στις: Ιουλίου 07, 2018, 21:31 »
Νομίζω είμαστε υπερβολικοί >< πια δυσκολία στο στήσιμο έχει ο παλιός? εγώ πραγματικά τον στήνω με το ένα χέρι..... ><

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #668 στις: Ιουλίου 07, 2018, 22:56 »
[justify]Τέλος πάντων, ουσιαστικά συμφωνούμε με κάποιες μικρές ενστάσεις, όμως συμφωνούμε. [Άσχετο. Ρε συ, γιατί δεν αλλάζεις το “paloukaros” στο πιο γνωστό μας “karxarias”; / μη βαράς, μια σκέψη έκανα]. [/justify]
Aν κάνεις ενα search στα μέλη θα δεις οτι το nick μου το έχει όμηρο ένας τύπος με 5 μηνύματα.Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ.Το έχω ζητήσει απο την διαχείριση αλλά άκρη δεν βρήκαμε...Έτσι χρησιμοποιώ το άλλο nick που εχω και χρησιμοποιώ στα videogames απο παιδί...
Στα του άτμο τώρα..Έγινε πιο friendly όντως για νέους ατμιστές αλλά άφησε αδιάφορους τους χομπίστες σαν τον calix v4 όπως ήταν λογικό.Προφανώς έγινε αλλαγή του target group που στοχεύει ο γιος του κατασκευαστή με σκοπό φαντάζομαι μεγαλύτερου μεριδίου της πίτας της αγοράς.
Τώρα όντως είναι πιο δύσκολο να έχεις hot leg με 40 άρι kanthal αλλά αν δεν πιάσεις την φωλιά στο χεράκι να στήσεις απλά δεν νιώθει ένας χομπίστας οτι έχει έναν by leo μπροστά του.
Εγώ στην θέση του πάντως δεν θα άφηνα τον αέρα απο κάτω αν ήταν να τον δώσω στην νέα γενιά ... με τέτοια πληθώρα επιλογών στις μέρες μας δεν θα ασχοληθούν και πολύ όταν δουν τις ιδιαιτερότητες.τέσπα...

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #669 στις: Ιουλίου 08, 2018, 10:02 »
Kαλημέρα [member=16029]JoeBarTeam[/member]
Βασικά μετά την εμπειρία μου με τον calix v4 ούτε να την βλέπω θέλω την καινούργια φωλιά...
Με την παλιά φωλιά πέρασα αμέτρητες ώρες και συνεχίζω και σήμερα πειραματισμών και είναι ακόμα και σήμερα ένα απο τα μεγαλύτερα ατμιστικά σχολεία που υπάρχουν.Οταν την πιάνω στα χέρια μου ξυπνάει πραγματικά αμέτρητες αναμνήσεις .
Και ναι όντως θέλει χέρια ,πολύ εξάσκηση και μελέτη ο συγκεκριμένος  για να παίξεις μαζί του αλλά σε ανταμοίβει.
Στον παλιό apollo παρέβλεπες αρκετά κουσουράκια κυρίως του bottom airflow γιατί είχες να πειραματιστείς με ένα σωρό άλλα πράγματα μέσα στην φωλιά.
Τον καινούργιο με τα προβλήματα τα παλιά,την νέα φωλιά με τους αρκετούς περιορισμούς,την μέτρια - προς κακή τροφοδοσία με τα σύγχρονα vgατα υγρά και τον non friendly user και "καλά" bf πόλο σε ποιόν θα τον πρότεινες να τον βάλει πάνω στο squonk του;
Γιατί ο έμπειρος που μπορεί εύκολα να λύσει τα περισσότερα θεματάκια δύσκολα θα δώσει σημασία λόγω της φωλιάς και ο νέος θα τα βρει αρκετά σκούρα με την αρκετά μεγάλη καμπύλη εκμάθησης που χρειάζεται ο συγκεκριμένος(ειδικά τα airflow και οι επιλογές του είναι για σεμινάριο)...

Συγνώμη για την παρέμβαση φίλε [member=17746]paloukaros[/member] αλλά δεν καταλαβαίνω μερικά από όσα γράφεις.
Κατ΄αρχήν να πω, πως δεν έχω ακόμη τον νέο Apollo.
Από όσο βλέπω και διαβάζω όμως και αν κρίνω από τον V4, η νέα φωλιά μάλλον βελτιώνει τον Apollo και τον κάνει πιο σύγχρονο και περισσότερο user friendly.
Δεν καταλαβαίνω γιατί η νέα φωλιά έχει μέτρια - προς κακή τροφοδοσία, ενώ η παλιά δεν έχει.
Νόμιζα πως μόνο η θέση  από τις βίδες έχει αλλάξει και ίσως ελάχιστα η διάμετρος της φωλιάς.
Που επηρεάζουν αυτά την τροφοδοσία, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Όσο δε για τον  non friendly user και "καλά" bf πόλο τον έχω βαλει σε πολλά squonk mods και πράγματι βγάζω το καπέλο στον Leo διότι ήταν έτη φωτός μπροστά από την εποχή του.

Τώρα σε όσα διαβάζω για τις μειωμένες επιλογές στα στησίματα, δεν βλέπω πως η μετατόπιση των 4 βιδών επηρεάζει τόσο δραστικά τους τρόπους στησίματος.
Αν σου ήταν εύκολο με 2-3 φωτό να κάνεις μια σύγκριση στησιμάτων και ιδιαίτερα αυτών που δεν γίνονται στην νέα φωλιά θα βοηθούσε πολύ.
   Η ταπεινή μου γνώμη πάντως είναι, πως ένα ατμιστικό διαμάντι που δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμο, επιτέλους υπάρχει ξανά και μάλιστα ανανεωμένο σύμφωνα με τις νέες τάσεις της ατμιστικής κοινότητας.
Για όλους εμάς τους αμετανόητους υπάρχει σαν εξάρτημα η παλιά φωλιά αν σώνει και καλά θέλουμε να στήσουμε τριπλή έσω - έξω - έξω με σύρμα 0,15 και κάτω .  :D 
υ.γ. Η τιμή στα 98 ευρώ σε σχέση με άλλες φρέσκιες υλοποιήσεις και σε σχέση με την ποιότητα Apollo θεωρώ πως είναι πολύ τίμια.
       Μπράβο σου Βασίλη, ίσως δεν γίνεις ποτέ πλούσιος αλλά ο πατέρας σου αν σε έβλεπε θα πρέπει να ήταν πολύ περήφανος...

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #670 στις: Ιουλίου 08, 2018, 10:49 »
Για την τροφοδοσία θα συμφωνήσω με τον Σταύρο ότι ήταν και είναι λίγο περίεργη.
Περνάει μέσα από τη φωλιά η παροχή υγρού, ενώ ο χώρος που αποθηκεύεται το υγρό είναι περιμετρικά της με αποτέλεσμα να πρέπει να πλημμυρίσεις φωλιά / αντίσταση για να πάει υγρό και έξω από αυτή.
Στους "σύγχρονους" bf ατμοποιητές η παροχή υγρού κατευθύνεται πρωτίστως στον χώρο που ακουμπάνε οι άκρες από το βαμβάκι για να ποτίσουν και έτσι δεν πλημμυρίζει άμεσα η αντίσταση. Η φιλοσοφία του σε αυτό το σημείο είναι ίδια με τον the dripper (ο πρώτος και για πάντα αγαπημένος μου ατμοποιητής).

Για το πιάσιμο των συρμάτων, με τα μικρά βιδάκια στο πλάι εγώ προσωπικά ταλαιπωρούμαι περισσότερο στο στήσιμο από οποιονδήποτε άλλο καθημερινό μου ατμοποιητή. Δεν είναι τυχαίο νομίζω που ο κατασκευαστής τους άλλαξε και θέση και μέγεθος, το θεωρώ σημαντική και απαραίτητη βελτίωση.

Σχετικά με τον non-friendly bf πόλο, μάλλον ο Σταύρος μιλάει για τις τρυπούλες πάνω στο σπείρωμα που σε αναγκάζουν να βάλεις επιπλέον oring ή να σπάσεις οδοντογλυφίδες μέσα τους για να αποφύγεις διαρροές.

Συνολικά πάντως μιλάμε για πολύ καλό ατμοποιητή, με αρκετές επιλογές στησιμάτων. Κυρίως όμως νομίζω ότι αποδίδει τα μέγιστα με τη καμπάνα που έχει τις μικρές τρύπες στο πλάι, ενώ με την xtr τον περιορίζει το μικρό ντεκ /φωλιά του. Έχω και τις δύο και αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη βέβαια.

Την νέα φωλιά αν την βγάλει σε ανταλλακτικό θα την αγοράσω σίγουρα.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #671 στις: Ιουλίου 08, 2018, 12:15 »
Συγνώμη για την παρέμβαση φίλε [member=17746]paloukaros[/member] αλλά δεν καταλαβαίνω μερικά από όσα γράφεις.
Κατ΄αρχήν να πω, πως δεν έχω ακόμη τον νέο Apollo.
Από όσο βλέπω και διαβάζω όμως και αν κρίνω από τον V4, η νέα φωλιά μάλλον βελτιώνει τον Apollo και τον κάνει πιο σύγχρονο και περισσότερο user friendly.
Δεν καταλαβαίνω γιατί η νέα φωλιά έχει μέτρια - προς κακή τροφοδοσία, ενώ η παλιά δεν έχει.
Νόμιζα πως μόνο η θέση  από τις βίδες έχει αλλάξει και ίσως ελάχιστα η διάμετρος της φωλιάς.
Που επηρεάζουν αυτά την τροφοδοσία, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Όσο δε για τον  non friendly user και "καλά" bf πόλο τον έχω βαλει σε πολλά squonk mods και πράγματι βγάζω το καπέλο στον Leo διότι ήταν έτη φωτός μπροστά από την εποχή του.

Τώρα σε όσα διαβάζω για τις μειωμένες επιλογές στα στησίματα, δεν βλέπω πως η μετατόπιση των 4 βιδών επηρεάζει τόσο δραστικά τους τρόπους στησίματος.
Αν σου ήταν εύκολο με 2-3 φωτό να κάνεις μια σύγκριση στησιμάτων και ιδιαίτερα αυτών που δεν γίνονται στην νέα φωλιά θα βοηθούσε πολύ.
   Η ταπεινή μου γνώμη πάντως είναι, πως ένα ατμιστικό διαμάντι που δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμο, επιτέλους υπάρχει ξανά και μάλιστα ανανεωμένο σύμφωνα με τις νέες τάσεις της ατμιστικής κοινότητας.
Για όλους εμάς τους αμετανόητους υπάρχει σαν εξάρτημα η παλιά φωλιά αν σώνει και καλά θέλουμε να στήσουμε τριπλή έσω - έξω - έξω με σύρμα 0,15 και κάτω .  :D
υ.γ. Η τιμή στα 98 ευρώ σε σχέση με άλλες φρέσκιες υλοποιήσεις και σε σχέση με την ποιότητα Apollo θεωρώ πως είναι πολύ τίμια.
       Μπράβο σου Βασίλη, ίσως δεν γίνεις ποτέ πλούσιος αλλά ο πατέρας σου αν σε έβλεπε θα πρέπει να ήταν πολύ περήφανος...
1)Δεν έχω και δεν πρόκειται να πάρω σίγουρα την νέα βάση,δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα απολύτως 
2)Δεν είπα οτι η παλιά φωλιά είχε καλή τροδοσία...το αντίθετο μάλιστα
3)για στήσε διπλή αντίσταση πάνω στην φωλιά με τις βίδες επάνω να τις δούμε και εμείς  :)).
4)Αν σε αυτό τον πόλο βγάζεις το καπέλο τότε πραγματικά έχεις να μάθεις πολλά ακόμα για το squonking και το πως να το χαρείς .Ο [member=12562]thenetpoet[/member] ανέφερε πολύ σωστά μερικά προβλήματα
5)όντως πρόκειται για ένα ατμιστικό διαμάντι και μύθος(προσωπικά ο αγαπημένος μου Ελληνικός dripper)και έγινε πιο friendly user οπως έχω αναφέρει και για τον calix v4 αλλά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο για το 2018.Εχει αρκετά θέματα με την τροφοδοσία στα vgατα υγρά που σίγουρα θα κάνουν τον νεο ατμιστή να μην τον χαρεί ιδιαιτέρος.Oπως και ο αέρας του οριακά θα κρατήσει τους νέους...

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #672 στις: Ιουλίου 08, 2018, 12:27 »
Δεν είπα πουθενά πως βγάζω το καπέλο στην φωλιά αλλά στον Leo.
Δεν ξέρω αν πρόσεξες πως είμαι υπερβολικά προσεκτικός όταν γράφω.
Και φυσικά δεν προσβάλω κανέναν ούτε το παίζω παντογνώστης.

Στο θέμα μας !

ο Apollo δεν ήταν ποτέ squonk RDA.
οπότε το να τον κρίνουμε και να τον συγκρίνουμε σαν τέτοιο είναι τουλάχιστον άδικο.
Αν και βάζει στην θέση τους πολλούς τέτοιους ...

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2018, 12:36 από netsplit »

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #673 στις: Ιουλίου 08, 2018, 12:41 »
Για το τελευταίο σχόλιο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια :)
Δεν ήταν σκουονκ, δεν είναι σκουνκ και δεν μπορεί να βάλει τα γυαλιά σε σύγχρονους σκουονκ ατμοποιητές, εκτός κι αν μιλάμε για κομμάτια κινέζικα του κιλού.
Θεωρώ ότι το φόρτε του είναι σε dripping με τον αέρα από κάτω για σφιχτή τζούρα και γεμάτη γεύση. Εκεί όμως έχεις τα θέματα με τις σταγόνες υγρού / υγρασίας που περνάνε στον πόλο του μοντ.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #674 στις: Ιουλίου 08, 2018, 12:46 »
Δεν προσέβαλες κανέναν...συζήτηση κάνουμε.
Το δυνατό του σημείο ήταν η παλιά βάση με τις επιλογές που σου έδινε για builds με λεπτά σύρματα(πρωτοποριακή και ακόμη χωρίς αντίπαλο σε αυτό το θέμα) και οι επιλογές αέρα που απογείωναν τα τότε υγρά και μπορούσες να απομονώσεις νότες που δεν εμφανίζονταν καν σε άλλους dripper.
Τώρα αν ένας νέος ατμιστής θα μπει σε όλη την διαδικασία ενός τέτοιου dripper με όλες του τις ιδιαιτερότητες και δεν θα προτιμήσει να πετάξει ένα fused clapton(η οτι άλλη σύγχρονη πλέξη) σε έναν κινέζικο dripper και να πάρει πολύ καλύτερο ατμιστικό αποτέλεσμα με τα σημερινά vgατα υγρά είναι άλλο πράγμα ...
Αν δεν τον χρησιμοποιείς σε μηχανικό mod με το airflow ανοιχτό απο κάτω και όχι dripper θα κλαίς και το μοντ με τα υγρά που περνάνε στον πόλο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450363 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110784 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F