[justify]Βρε συ Ribot, έφτιαχνα το απογευματινό καφεδάκι κι έγραφα ατάκες. Το ξέρεις πως δεν κρατάω κακίες, και ναι συζήτηση κάνουμε, όπως το ξέρουμε επίσης καλά όλοι εδώ στο φόρουμ, ο πιο στενός πυρήνας του τουλάχιστον, πως δεν βρισκόμαστε διαδικτυακά ή κοινωνικά, ως κάποιοι τύποι που απλώς ατμίζουν, είναι πολλά παραπάνω τα κοινά μας στοιχεία και αυτό που ονομάσαμε ως ατμιστικό χόμπι, εξάλλου ήσουν μέσα σε αυτούς που έτρεξαν και τη νομική μας υπόσταση/κατοχύρωση με τη δημιουργία της ΚΕΑ.
Όσο αφορά το προσωπικό μου παράπονο μέσα σε ένα άσχετο νήμα επισκευάσιμου, έχει να κάνει με το ότι όντως είναι παράπονο που όλο και πιο συχνά βγαίνει στην επιφάνεια, σε ύφος, “μα καλά κάποιοι άλλοι, αλλά και συ ρε Ribot;”, κι επίσης, καλώς ή κακώς, οι κοινωνικές επαφές του Joe μέσα από το άτμισμα είναι μηδενικές, νομίζω το ξέρεις.
Για το θέμα μας τώρα. Πολλά τα χαμένα επεισόδια, αρκετή όρεξη για πληροφόρηση, απόκτηση αρκετούτσικων κατασκευών by Leo, επίσης αρκετές δοκιμές αλλά και άντληση πολύτιμων εμπειρότερων απόψεων. Τώρα, έχω μπροστά μου τις 2 φωλιές, δοκίμασα παράλληλα κάμποσες φορές και τους 2 ως ολοκληρωμένους ντρίπερ, ελάχιστα 24ωρα τώρα. Εντυπώσεις: Άριστες, / αυθαίρετη άποψη χρήστη ως προς την ποιότητα υλικών να γέρνει υπέρ νέας φωλιάς. Πιο ευφυής σχεδίαση υπέρ της παλιάς, ακριβώς ίδιας όμως φιλοσοφίας: δημιουργία άριστης λειτουργίας και σε αντικατάσταση του παλιού πετυχημένου σχεδιασμού σε παλαιότερες κατασκευές με χρήση κεραμικού CE2. Πραγματικός δοκιμαστής υγρών ακόμα και με πραγματική mtl ρύθμιση. Δεν χάθηκε καμία αίγλη και δεν μειώθηκε πουθενά το ατμιστικό αποτέλεσμα.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω και όσα λέει ο ίδιος ο κατασκευαστής για την ιστορία by Leo. Μάλιστα, όταν επέλεξα τον Calix v4, δεν είχα και την καλύτερη άποψη για τον v3. Όμως έκανα λάθος, αν και είχα σοβαρότατο άλλοθι έναν momentous του GUS, πού να τον αφήσω από τα χέρια μου; GUS ίσον γεύση. Απόψε, έστησα με μία απλή ολομόναχη αντίσταση με απλό κάνθαλ 0.4mm και ψηλά τοποθετημένη. Γεύση γεύση γεύση. Στεγνώνουν τα βαμβάκια και δεν αγγίζω μπουκάλι για να μην σταματήσει ούτε στιγμή αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που λαμβάνω, και κυριολεκτώ, και ρε συ, πιστεύω εγωιστικά πως, τι διάολο, μπορώ να ξεχωρίσω κι εγώ δυο καλά πραγματάκια.
[κλείνω το ήδη μισό άσχετο σεντόνι μου λέγοντας πάλι κάτι άσχετο που αξίζει να προσπεράσεις, πως όντως βρήκα το δικό μου λιμάνι και το λένε Eviva, όντως θέλω να δω 4 ακόμα επισκευάσιμους, με την ελπίδα να σταματήσει επιτέλους και η όποια συλλογή, ήδη τα όποια νούμερα που σχηματίστηκαν είναι αρκετά ενοχλητικά, από κάθε άποψη. Είχαν μπει σε δεύτερη μοίρα πολλά πράγματα, και οι όποιες απόπειρες απόσυρσης είχαν πάντα καλούς φίλους από πίσω, από εκείνους να αναζητηθούν οι μισές ευθύνες].
[/justify]