vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

536 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, kotsos75, stauros53, Milarepa, manoslykos

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #510 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 12:38 »
Υπάρχει θέμα για τους κλώνους του apollo αν θυμάμαι καλά.
Ωστόσο μην περιμένεις να είναι κοντά σε απόδοση όπως ο lite+ και οι περισσότεροι κλώνοι του.
Προς το σκουπίδι μεριά θα έλεγα ότι βρίσκεται :)

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• **
  • 325
  • Αν δεν κοιτας εκει που πας, πας εκει που κοιτας.
« Απάντηση #511 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 12:45 »
καλα σιγουρα περιμενα οτι δεν θα εμοιαζε 100% στον αυθεντικο αλλα για να το λετε εσεις που τον εχετε δοκιμασει τον αυθεντικο, ετσι θα ναι... Που θα παει, θα αξιωθω να τον παρω καποια στιγμη τον αυθεντικο..

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #512 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 12:50 »
Για μένα, καλύτερα είναι να κάνεις υπομονή και να πάρεις αργότερα τον αυθεντικό, παρά να πετάξεις χρήματα άδικα στους κλώνους.
Είναι ατμοποιητής που δεν πάει χαμένος στο συρτάρι και θα βγάλει 10 φορές τα χρήματα του σε βάθος χρόνου :)

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας Λογγινιδης

• **
  • 396
  • Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεις
« Απάντηση #513 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 16:32 »
Εχω ατμισει και τον αυθεντικο και τον κλωνο xtr απο ft. Ναι ο αυθεντικος εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και υψηλοτερη αξια. Ο κλωνος δεν ειναι ομως για τα σκουπιδια. Το μονο προβλημα ηταν στις βιδες του τις οποιες τις αλλαξα με του καλιξ και εστρωσε. Με αντισταση μεσα στην φωλια και αερα απο κατω μια χαρα παιζει.

Αποσυνδεδεμένος G.PAL

• *
  • 71
« Απάντηση #514 στις: Νοεμβρίου 14, 2016, 23:52 »
Δεν εχει κανει καποιος κανενα συγκριτικο με τον papilion??

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #515 στις: Νοεμβρίου 15, 2016, 15:36 »
Και οι δύο έχουν εξαιρετική γεύση.
Ο apollo για μένα όμως είναι ενάμιση κλικ κατώτερος σε γεύση απο τον παπιγιόν.
Έχει όμως το πλεονέκτημα του τυφλού πόλου (ως ανταλλακτικό) και έτσι δεν θα βγάλει ποτέ υγρό ή υγρασία από τον 510 με κίνδυνο να τρέξει στο μοντάκι.
Ο παπιγιόν έχει 4 τρύπες αέρα στη βάση του, οπότε αν δεν προσέξεις και παραγεμίσεις, εύκολα κολυμπάς με υγρό το μοντάκι σου.
Σε ντουμάνια λίγο πολύ ίδιοι είναι. Με την κανονική καμπάνα ο apollo υστερεί λίγο, με την xtr παίζει δυνατά. Ο παπιγιόν έχει πιο πυκνό ατμό λόγω μικρής διαμέτρου.
Σε τσιγαρίσια τζούρα αν κλείσεις και στους δύο τον αέρα από την καμπάνα και αφήσεις μόνο τον αέρα από κάτω, είναι ίδιοι.
Σε πνευμονική τζούρα με τον αέρα τέρμα ανοιχτό, ο απολο έχει κάπως πιο αεράτη τζούρα γιατί έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα με την xtr καμπάνα.
Από ομορφιά, ο παπιγιόν είναι πιο κομψός λόγω μεγέθους. Ο απόλο είναι πιο μεγάλος αλλά με επίσης ωραιότατο σχεδιασμό.
Πάνω σε μοντ σωλήνα ο παπιγιον φαίνεται μικρός και ίσως λίγο αταίριαστος.
Ο απόλο κάθεται τέλεια.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #516 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 23:15 »
[justify]Τον Apollo, τον χρησιμοποιώ ασταμάτητα απ' την ημέρα που ήρθε στα χέρια μου, (εκτός σπιτιού / ποιος θα μου το 'λεγε πως θα χρησιμοποιώ έναν dripper σε εξωτερικά περιβάλλοντα...). Είχε απόλυτο δίκιο σε όσα με συμβούλεψε ο φίλος Serviani. Κατέληξα σε πολύ λιγότερο βαμβάκι και η λειτουργία του είναι μοναδική / σε μηχανικό έρχεται η αποθέωση / με αέρα από κάτω ή ακόμα και με κλείσιμο των οπών του 510, όλα στο μέγιστο. Τεράστια ατμιστική κληρονομιά, δεν το συζητώ.[/justify]

[justify](έφτασα μέχρι 2 αντιστάσεις, κι ο λόγος είναι πως έχει τόσο σπουδαία απόδοση, με ένα απλούστατο στήσιμο μονής αντίστασης, που βαριέμαι να ανακαλύψω περισσότερα).   [/justify]

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #517 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 23:50 »
Καλησπέρα. Έπεσε ένας από τους "καινούριους" Apollo στα χέρια μου, και είδα πως στον ανοιχτό πόλο έχουν προσθέσει μια βίδα κάτω. Ποια είναι ακριβώς η χρήση της; Πρέπει να αφαιρεθεί για να τον δουλέψουμε;

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #518 στις: Νοεμβρίου 25, 2016, 00:25 »
δοκιμάστε διπλή αντίσταση παρ/λα, κλειστός πόλος, 2 τρύπες ανοικτές (σετάρισμα από πρόταση του Leo από τα παλιά.....)  

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #519 στις: Νοεμβρίου 25, 2016, 00:52 »
Καλησπέρα. Έπεσε ένας από τους "καινούριους" Apollo στα χέρια μου, και είδα πως στον ανοιχτό πόλο έχουν προσθέσει μια βίδα κάτω. Ποια είναι ακριβώς η χρήση της; Πρέπει να αφαιρεθεί για να τον δουλέψουμε;
Με την βίδα αυτή μπορείς να ρυθμίσεις το airflow από τον πόλο. Όσο πιο ψηλά η βίδα τόσο περισσότερος αέρας, κλπ

« Απάντηση #520 στις: Φεβρουαρίου 01, 2017, 23:34 »
γεια σας ,
Δεν ξέρω αν είναι δυνατό να με βοηθήσετε σε μια εκτίμηση κατά πόσο είναι γνήσιος ένας μεταχειρισμένος apollo xtr που αγόρασα.
1. Το νούμερο προηγείται από ένα μηδενικό , δηλαδή είναι 0343 αντί για σκέτο 343 , όπως ο apollo που έχει στην φωτογραφία στο site του Leo.
2. Τα γράμματα είναι προς το γκρι αντί για μαύρα έντονα , ίσως έχουν ξεθωριάσει από μπανάκι υπερήχων.
3. Οι βίδες στο ντεκ είναι αρκετά χαμηλά και δεν ξεβιδώνουν αν δεν ξεβιδώσω το ντεκ αφού δεν μπορώ να ευθυγραμμίσω το κατσαβίδι.  Σε έναν άλλο που έχω και είναι κλώνος οι βίδες είναι αρκετά ψηλά σε σχέση με το περιμετρικό μέταλλο , οπότε μπορείς να τις ξεβιδώσεις χωρίς να ξεβιδώσεις το ντεκ.
Επισυνάπτω τρεις φωτογραφίες και μία απο τον κλώνο για να δειτε πόσο πιο ψηλά είναι οι βίδες..
Ποια είναι η εκτίμηση σας?
Ευχαριστώ

Συνέχεια...
Έστειλα μέιλ με τις φωτό στο site της by Leo και μου απαντήσανε
Καλησπερα σας. Φαινεται αυθεντικος.
Απο το serial που ειναι μικρο φαινεται να κυκλοφορει πολυ καιρο, οποτε ειναι λογικο να εχουν ξεθωριασει λιγο τα γραμματα.
Κανονικα στα serial μας εχουμε παντα τετραψηφιο απλως σε μια παραγωγη ο γραφεας εκανε λαθος και το ξεχασε και δεν γινοταν δυστυχως να διορθωθει.
Η φωλια πληρως βιδωμενη βαζει τις βιδες χαμηλα για να ειναι χαμηλα στην βαση η αντισταση. Βγαινει η φωλια για να μπει η αντισταση πανω.
Ευχαριστουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2017, 23:52 από flavorslut »

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
« Απάντηση #521 στις: Φεβρουαρίου 01, 2017, 23:56 »
Αυθεντικός μου φαίνεται και μένα οι βίδες δεν είναι προσβάσιμες όσο η φωλιά είναι βιδωμενη στη βάση. Επίσης ο αριθμός ξεκινάει με 0 αλλά αυτό σίγουρα μπορεί να είναι τυχαίο . Αν βέβαια έχεις ενδοιασμούς η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσεις με την ομάδα του κατασκευαστή για να τον τσεκαρουν. Ποιοτικά, μιας που έχεις και το κλώνο, δε βλέπεις κάποια διαφορά ;

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #522 στις: Φεβρουαρίου 02, 2017, 00:22 »
άμα σου πω ότι ο κλώνος παίζει ίσως λίγο καλύτερα , θα με διαγράψουν από το φόρουμ?

Αποσυνδεδεμένος kaozgoat

• **
  • 252
« Απάντηση #523 στις: Φεβρουαρίου 02, 2017, 11:47 »
Για τον κλωνο της fasttech λες??

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #524 στις: Φεβρουαρίου 02, 2017, 12:47 »
ναι το είχα πάρει πολύ παλιά , είχε ένα πρόβλημα στην φωλιά και περιστρεφόταν , την κόλλησα και από τότε ήταν από τους αγαπημένους μου , γιαυτό πήρα το γνήσιο.
Ήταν αυτός https://www.fasttech.com/p/3856800

Εν το μεταξύ τώρα με τον γνήσιο , πήρα και από την replacesmoke τον πόλο με τον αέρα , αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα για τον xtr , πιο πολύ για τον απλό είναι γιατί βγάζει πάρα πολύ λίγο αέρα , οπότε δεν έχει και πολύ νόημα , αν θέλεις έστω και περιορισμένη πνευμονική. Εγώ δουλεύω τον αέρα του xtr στο 1/3 με 1/4 και πάλι είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που βγάζει ο πόλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2017, 12:54 από flavorslut »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450588 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375183 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F