vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

553 επισκέπτες, 5 χρήστες
guss, camber, manoslykos, Milarepa, stauros53

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος mandraxio

• **
  • 117
  • Φύλο: Άντρας
  • to dare is to do
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #495 στις: Ιουνίου 20, 2016, 17:03 »
Ούτε εγώ το νομίζω.Η απόδοση του σάν dripper είναι μοναδική κ διαχρονική.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #496 στις: Ιουνίου 20, 2016, 17:09 »
Τα αντίπαλα στρατόπεδα είναι ο εβιβα και ο the dripper. Κατά την δική μου άποψη πάντα.
Και οι τρεις είναι αγαπημένοι μου, αλλά το τρίπτυχο απόδοση-ευκολία-ελευθερία που μου δίνει ο απολο, δεν μου το δίνει κανένας άλλος ατμοποιητής :D

« Απάντηση #497 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2016, 12:12 »
Γεια σας συνατμιστες. Σχετικα νεος ατμιστης αφου μου βγηκαν τα ματια να διαβασω ολο το νημα τελικα αγορασα τον apollo και ειμαι ευχαριστημενος . Διαρροες-δακρυα ακομα και χωρις τυφλο δαχτυλιδι δεν εχω δει ουτε υγρασια στον πολο . Το δουλευω με κλειστες τις πανω και ανοιχτη την κατω . Η πρωτη αντισταση που εφτιαξα γενικα ηταν για τον apollo και δεν μπορω να πω οτι ειναι και τοσο δυσκολο . Ακομα δεν την εχω πετυχει βεβαια οπως τις βλεπω εδω , μου βγαινει σχεδον κολλητα η αντισταση , αλλα θα μαθω. 

Μια ερωτηση να κανω εχω για Mod το eleaf istick 50 w μια χαρα δουλευει εννοειτε , απλα σκεφτομαι να παρω ενα mod σε tube .Οσα εχω δει απ  οτι εχω καταλαβει δεν εχουν ρυθμιση watt ή θερμοκρασιας. Ξερετε καποιο για να γινει πιο ωραιο και πιο κομψο το σετακι?

Αποσυνδεδεμένος npaolo

• **
  • 237
« Απάντηση #498 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 11:10 »
Δυστυχώς τα περισσότερα βίντεο για τον Apollo  έχουν εξαφανιστεί ....
Χθες μου έπεσε στα χέρια και με έχει εντυπωσιάσει ,γεύση,  ντουμάνι, ποιότητα κατασκευής και τρομερός σχεδιασμός.
Μοναδικό μειονέκτημα , όταν έχεις ανοικτό πόλο , έχει ελάχιστη διαρροή στο πόλο.  

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #499 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 18:20 »
Αν υπάρχει διαρροή, κάτι κάνεις λάθος φίλε μου ή έχεις σφίξει πολύ την φωλιά και δεν υπάρχει μόνωση από κάτω.
Αν εννοείς μια σταγόνα πάνω στον θετικό από την υγρασία, τότε είναι λογικό.
Ωστόσο μην φοβάστε. Εγώ και αρκετοί ακόμα τον δουλεύουμε καθημερινά μια 2ετια γεμάτη και ακόμα μοντ δε χάλασε :)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #500 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 18:50 »
Ατμοποιητής με αέρα από τον 510 θα στάξει κάποια στιγμή συνήθως από λάθος του ατμιστή που θα τον παραγεμίσει ή λόγω υπερτροφοδοσίας.
Σε κανονικές συνθήκες απλή υγρασία στον πόλο θα υπάρχει που και που.
Με τον τυφλό πόλο χάνει λίγο σε γεύση αλλά υγρασία δεν θα βγάλει ποτέ.

« Απάντηση #501 στις: Νοεμβρίου 07, 2016, 14:18 »
Για εμένα ο Apollo πρέπει να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά με ανοιχτό πόλο, μονή αντίσταση μέσα στη φωλιά και με non airflow ring για απόλυτη στεγανοποίηση σε πλάγιες θέσεις. Ιδανικό Drip-Tip to Straight 1cm επίσης του Leo. Όπως ακριβώς τον είχε δηλαδή ο Ρένος (AresMares) όταν έκανε βίντεο με δοκιμές υγρών. 

Για τις διαρροές στον πόλο είναι θέμα καθαρά συνήθειας και με τον χρόνο μαθαίνοντας μέσα από τα πολλά σεταρίσματα τον φέρνεις στα μέτρα σου. Ένας μπούσουλας είναι ή να στάζεις ελάχιστες σταγόνες κατευθείαν απο το drip-tip ή να αφαιρείς την καμπάνα και να στάζεις πολύ περισσότερο κατευθείαν επάνω στο βαμβάκι. 

Η γεύση που δίνει αυτός ο άτμο είναι όλα τα λεφτά. 

Πρόσφατα αγόρασα τον Magma V2 Hcigar γιατί είχα κολλήσει με την θήκη που συνοδευόταν στο πακέτο (μια τύπου ego με δυχτάκια συγκράτησης αλλά σχεδόν στο μισό μήκος από της συνηθισμένες mini case.)
Πολύ καλός άτμο τον έφερα στα μέτρα μου με μονή αντίσταση και βάζοντας στενότερο drip-tip ώστε να τον κάνω πιο τσιγαρίσιο στην τζούρα. Κάπως βελτιώθηκε το πράγμα.

Που θέλω να καταλήξω...ατμοποιητές για πνευμονικές και γερά ντουμάνια υπάρχουν πολλοί και πολύ φθηνότεροι από τον Apollo. Αν κάποιος είναι αυτής της κατηγορίας δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα για την αγορά ενός Apollo.

Αν όμως κάποιος θέλει κάτι άλλο... στον Apollo θα βρει την καλύτερη ατμιστική εμπειρία κατά εμένα , κάτι που ίσως δεν φαντάζεται ότι υπήρχε στο άτμισμα...

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #502 στις: Νοεμβρίου 10, 2016, 13:29 »
[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους.[/justify]
[justify]Μπορείτε ελεύθερα να με πείτε γραφικό, όμως θα το πω. Ένα χρόνο τώρα στο άτμισμα και οι χαρές είναι αμέτρητες. Θες από υγεία, θες από μία νέα αγάπη, που πλέον δεν είναι απλό χόμπι, θες από νέες εμπειρίες. Εδώ όμως ήρθε η συγκίνηση. Τον Leo, δεν είχα τη χαρά να τον γνωρίσω. Όσες φορές έτυχε να δοκιμάσω από τις δημιουργίες του, ποτέ δεν αξιώθηκα να πω όσα πραγματικά άξιζε ένας τέτοιος άνθρωπος, ένας τέτοιος κατασκευαστής. Τι να πω, ειλικρινά ντρέπομαι που δεν πρόλαβα να υποκλιθώ σ' ένα τέτοιο ανήσυχο πνεύμα, σ' έναν τέτοιο υπέροχο άνθρωπο. [/justify]

[justify]Apollo by Leo. Πρώτη δική μου επαφή, στον δικό μου Apollo! Άργησα απίστευτα, ένας ακόμα λόγος για να ντρέπομαι. Πιστεύω πως έχω δει ένα δυο πράγματα, εδώ τα είδα όλα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες "δεν θέλω να δω κάτι άλλο, εδώ σταματάω". Δοκιμάστε (και από σωστά χέρια) και δείτε τι σημαίνει καθαρότητα γεύσεων, ανάλυση, κατασκευή ατμιστικής ευφυίας. Δεν ξέρω πώς να γράψω τη χαρά και τη συγκίνησή μου, ειλικρινά. [/justify]

Μία απλή επαφή: Kanthal 0.28mm, 5 σπείρες, 2.5mm πυρήνας, 14w (1.3Ω), υγρό αναπλήρωσης Thenancara (Paradisio). Γεύση; (είναι μυστικό).

« Απάντηση #503 στις: Νοεμβρίου 10, 2016, 13:50 »
Βασικά το μεγάλο πλεονέκτημα του Apollo είναι ότι κάνει τα DIY υγρά να φαίνονται σαν Premium έτοιμα  :))

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #504 στις: Νοεμβρίου 10, 2016, 23:11 »
JoeBarTeam καλοάτμιστος,σε κάποιο επόμενο στήσιμο δοκίμασε να βάλεις πολύ λιγότερο βαμβάκι.Αρκεί η ποσότητα που φράσει τα ανοίγματα της φωλιάς.Αν σου δοθεί η ευκαιρία να τον ατμίσεις πάνω σε ένα Mecha,με ορινγκάκι να κλείνει τις πλαϊνές του 510 και τον αέρα μόνο απο κάτω θα...well,θα δείς..!

Ενδεικτικά:

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #505 στις: Νοεμβρίου 10, 2016, 23:42 »
[justify]@Serviani, καλησπέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχή και για τις συμβουλές. Στήνω ασταμάτητα εδώ και ώρες... και κάπου στη διαδρομή το είδα αυτό που με συμβουλεύεις. Ήταν όντως πλεονασμός τόσο βαμβάκι, και μου πήρε ώρες για να το καταλάβω. Το πρόσεξα μόλις στέγνωνε η εισπνοή ενώ το παραπάνω βαμβάκι περιμετρικά ήταν ακόμα μούσκεμα. Σπουδαίος σχεδιασμός, είτε έτσι είτε αλλιώς, το αποτέλεσμα ήταν πάντα καταπληκτικό. Δεν ξέρω τι να πω, έχω φάει τα λόγια μου. Προσωπικά, για 2 διαφορετικούς ατμοποιητές πλέον θα πω πως είναι με ασύλληπτο σχεδιασμό-ατμιστικό αποτέλεσμα: Phenomenon και Apollo.[/justify]

Τι άλλο να πω. Λοιπόν. Ό,τι υγρό είχα το κατέβασα..., δεν ξέρω πόσα ml έχω κάνει.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #506 στις: Νοεμβρίου 10, 2016, 23:51 »
Serviani εχει αισθητη διάφορα με ribbon; 

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #507 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 00:05 »
Ω ναι,με βοηθά να εκμεταλλευτώ όλο το χώρο που μου δίνει η φωλιά σε οριζόντια αντίσταση με τον καλύτερο τρόπο.Αρνητικό του,η μεγαλύτερη επιφάνεια θα φέρει πιο γρήγορα τα ιζήματα στα οχι και τόσο φιλικά για τις αντιστάσεις υγρά.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #508 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 12:30 »
Το ήθελα αυτό. Ένα ξεχασμένο θέμα, για έναν dripper που με απασχόλησε απο τα πρώτα μου βήματα στο άτμισμα. Και δεν ξέρω γιατί δεν τον πήρα. Βλέποντας τα γραφόμενα του JoeBarTeam, φόρτωσα άσχημα με μένα, που απο την μια ψάχνω dripper χωρίς τουρμπίνες, με γεύση όπως ο Zest μου, αλλά που ψάχνω κι εγώ δεν ξέρω. Ευχαριστώ παιδιά που ανακινήσατε το νήμα.

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• **
  • 325
  • Αν δεν κοιτας εκει που πας, πας εκει που κοιτας.
« Απάντηση #509 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 12:32 »
Παιδια εχει δοκιμασει κανεις Κλωνο του Apollo ? Αν μπορουσα θα επαιρνα τον αυθεντικο γιατι εκτος οτι εχω διαβασει διθυραμβους για τον apollo by Leo, θα θελα να εχω στην κατοχη μου ενα ατμηστηρι απο τον Leo, για να τιμησω και την μνημη του...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114320 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328423 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F