[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους.[/justify]
[justify]Μπορείτε ελεύθερα να με πείτε γραφικό, όμως θα το πω. Ένα χρόνο τώρα στο άτμισμα και οι χαρές είναι αμέτρητες. Θες από υγεία, θες από μία νέα αγάπη, που πλέον δεν είναι απλό χόμπι, θες από νέες εμπειρίες. Εδώ όμως ήρθε η συγκίνηση. Τον Leo, δεν είχα τη χαρά να τον γνωρίσω. Όσες φορές έτυχε να δοκιμάσω από τις δημιουργίες του, ποτέ δεν αξιώθηκα να πω όσα πραγματικά άξιζε ένας τέτοιος άνθρωπος, ένας τέτοιος κατασκευαστής. Τι να πω, ειλικρινά ντρέπομαι που δεν πρόλαβα να υποκλιθώ σ' ένα τέτοιο ανήσυχο πνεύμα, σ' έναν τέτοιο υπέροχο άνθρωπο. [/justify]
[justify]Apollo by Leo. Πρώτη δική μου επαφή, στον δικό μου Apollo! Άργησα απίστευτα, ένας ακόμα λόγος για να ντρέπομαι. Πιστεύω πως έχω δει ένα δυο πράγματα, εδώ τα είδα όλα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες "δεν θέλω να δω κάτι άλλο, εδώ σταματάω". Δοκιμάστε (και από σωστά χέρια) και δείτε τι σημαίνει καθαρότητα γεύσεων, ανάλυση, κατασκευή ατμιστικής ευφυίας. Δεν ξέρω πώς να γράψω τη χαρά και τη συγκίνησή μου, ειλικρινά. [/justify]
Μία απλή επαφή: Kanthal 0.28mm, 5 σπείρες, 2.5mm πυρήνας, 14w (1.3Ω), υγρό αναπλήρωσης Thenancara (Paradisio). Γεύση; (είναι μυστικό).