vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

476 επισκέπτες, 5 χρήστες
dvelev, Doubt, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos

Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Φύλο: Άντρας
  • Heavy vape industry
Απ: Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 23:21 »
Και esmokers παίζει

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος perelevas

• **
  • 235
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 09:16 »
Η προσφορα παιζει σε ολα τα καταστηματα που πουλανε τα American Stars.

Αποσυνδεδεμένος evripidis

• **
  • 290
  • Nothing in life is to be feared.
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 10:30 »
Στον "καπνό" στο Αιγάλεω δεν την είχε την προσφορά. Αλλά θα ξαναπάω να ρωτήσω

Sent from my Death Star !

« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 22:26 »
Πήρα σήμερα το easy rider και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Είναι ότι πιο κοντά στο supreme που είναι το βασικό μου υγρό και όπως ανέφεραν και άλλα παιδιά σίγουρα δεν θυμίζει καπνικό.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος asteratos89

• *
  • 71
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 12:24 »
ποση vg/pg εχουν αυτα τα υγρα?

Αποσυνδεδεμένος geoman

• *
  • 69
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 21:53 »
>45% pg
>45% vg

50-50 πες και είσαι μέσα.

Το EASY RIDER βγάζει μια λαδίλα ποπ κορν με ξηρό καρπό πως την πάτησα έτσι. :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 00:01 »
Το easy rider είναι από τις μεγαλύτερες φολες, ίσως και η μεγαλύτερη που έχω φάει στο θέμα υγρό. Να το φυσάς και να μην κρυώνει που λέμε.

Στάλθηκε από το Nexus 7 (2013) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος fiouman

• *
  • 36
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 16:52 »
Φολα δεν το λες,απλα να ξερεις οτι το υγρο αυτο παιζει πολυ καλα σε kayfun lite plus πιστευω.Δες το αν εχεις kayfun.Παντως αντικειμενικα ειναι καλο υγρο και φθηνο!!!

διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2016, 23:43 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 12, 2016, 23:33 »
καλησπερα εχω παρατηρησει οτι το ιζι ραιντερ εχει αλλαξει καπως τελευταια η γευση του μετα την αλλαγη στο μπουκαλακι που εχει γινει λιγο πιο διαφανο,μου φαινεται πιο αραιωμενο.Αναφερομαι στα 30μλ.

Αποσυνδεδεμένος kondim

• *
  • 26
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 17, 2016, 01:34 »
αληθεια.σε kayfun lite αξιζει!

Αποσυνδεδεμένος argailwall

• *
  • 50
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 27, 2016, 16:22 »
έχοντας δοκιμάσει αρκετά από αυτά τα αρώματα τα περισσότερα δεν μου έδωσαν κάτι καινούριο, εκτός από το Ms Maple που είναι πραγματικά πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον σαν γεύση, που και που χτυπάω ένα 10μελο

« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 05, 2016, 07:21 »
Καλημερα παιδιά!!το easy rider το εκανα σε kayfun v3 mini με αντίσταση 1.4 ωμ..εμεινα

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• **
  • 243
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 12, 2016, 18:49 »
Εδώ είναι που καταλαβαίνεις πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα με τα υγρά. Ο φίλος απο πάνω έγραψε πως το easy rider είναι η μεγαλύτερη φόλα που έχει φάει. Απο την άλλη, για εμένα είναι απο τα αγαπημένα μου. Μάλιστα όταν δοκίμαζα τα άλλα american stars ήμουν σε φάση απόριψης της εταιρίας. Τόσο χάλια μου φαίνοταν όλα μέχρι που έβαλα το easy rider και ψαχνόμουν μην έχω κάνει λάθος και είναι άλλης εταιρίας. Τόσο χαοτική η διαφορά του απο τα υπόλοιπα για εμένα. Πραγματικά χαίρομαι που το έκανα διότι αν δεν το είχα κάνει δεν θα το δοκίμαζα μάλλον ποτέ στο μέλλον και μόνο που θα θυμόμουν την άσχημη εμπειρία απο τα υπόλοιπα της εταιρίας. Είναι απο τα αγαπημένα μου γενικότερα....και έχω δοκιμάσει αρκετά!
Το μόνο που με τρομάζει λίγο και εδώ θέλω τη γνώμη σας είναι πως γράφει ότι περιέχει αλκοόλ και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι καλό/υγιεινό. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος tomκα62

• *
  • 16
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 12, 2016, 19:28 »
Το Red Indiana είναι εξαιρετικό υγρό, για διαλείμματα από υγρά με έντονες γεύσεις που κουράζουν, ειδικά για όσους δεν θέλουν να ατμίσουν σκέτη βάση. Στην ουσία είναι άγευστο με μια απαλή γεύση καπνού στο βάθος η οποία γλυκίζει ελάχιστα.

Το μόνο της σειράς που δοκίμασα , γιατί ξέμεινα από υγρό με τον cupa  (1,5 ohm) παίρνω πολύ έντονη γεύση "πικάντικου"  καπνικού , με τον e-go ONE (0,5 ohm)  είναι άγευστο και με τον aspire nautilo (1,8 ohm)  μια χαρά ισορροπημένο υγρό , σε γενικές γραμμές μου άρεσε το υγρό . θα ήθελα να πώ ότι η απόδοση της γεύσης γενικά αλλάζει απο ατμοποιητή σε ατμοποιητή και απο ohms σε ohms και απο watts σε watts.
Αγόρασα όμως 2 αρώματα το Black tobacco και το Cigar passion , είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η εταιρεία , μου αρέσουν και τα δύο και και συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ.

Αποσυνδεδεμένος mfk

• **
  • 453
  • dream on...
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 12, 2016, 19:48 »
Εδώ είναι που καταλαβαίνεις πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα με τα υγρά. Ο φίλος απο πάνω έγραψε πως το easy rider είναι η μεγαλύτερη φόλα που έχει φάει. Απο την άλλη, για εμένα είναι απο τα αγαπημένα μου. Μάλιστα όταν δοκίμαζα τα άλλα american stars ήμουν σε φάση απόριψης της εταιρίας. Τόσο χάλια μου φαίνοταν όλα μέχρι που έβαλα το easy rider και ψαχνόμουν μην έχω κάνει λάθος και είναι άλλης εταιρίας. Τόσο χαοτική η διαφορά του απο τα υπόλοιπα για εμένα. Πραγματικά χαίρομαι που το έκανα διότι αν δεν το είχα κάνει δεν θα το δοκίμαζα μάλλον ποτέ στο μέλλον και μόνο που θα θυμόμουν την άσχημη εμπειρία απο τα υπόλοιπα της εταιρίας. Είναι απο τα αγαπημένα μου γενικότερα....και έχω δοκιμάσει αρκετά!
Το μόνο που με τρομάζει λίγο και εδώ θέλω τη γνώμη σας είναι πως γράφει ότι περιέχει αλκοόλ και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι καλό/υγιεινό. :hmmm:
Ακριβώς το ιδιο συνεβει και σε εμένα με το συγκεκριμενο υγρό. Τωρα οσον αφορά το αλκοολ που περιεχει δεν νομιζω πως ειναι αξιο ανησυχίας καθώς πολλά υγρά και μάλιστα γνωστά best seller το περιεχουν οπως εχει αναφερθει σε συζητήσεις στο forum απο τους περισσοτερο ψαγμένους.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F