vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

497 επισκέπτες, 7 χρήστες
PsykieG, manoslykos, maprix, grag, camber, dvelev, Doubt

Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Φύλο: Άντρας
  • Funeral Fog.
Απ: Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 12, 2016, 20:04 »
Καλησπέρα.
Αγόρασα το nutty buddy cookie μέσα στο Πάσχα γιατί ξέμεινα,διάβασα βανίλια,μπισκότο,το έκανα και μια δοκιμή με ένα χάλια εργαλείο εκεί,ίσα ίσα έβγαζε ατμό μου φάνηκε οκ,είχα στο μυαλό μου κάτι πάνω κάτω σαν το aroma club .γλυκό .
Να μην τα πολυλογώ δεν μπόρεσα να το ατμίσω με τίποτα,ένοιωσα λες και έριξα ζαχαρούχο γάλα νουνού μέσα στο kanger,υπερβολικά έντονη γεύση και μυρωδιά.
Αραιωμένο και πάλι δεν το κατάφερα,δεν έφευγε και η μυρωδιά με τίποτα.
Ίσως να μην είναι για εμένα αυτή η γεύση αλλά και πάλι την βρήκα υπερβολικά υπερβολική εκτός και αν δίνει τόσο πολλή γεύση το subtank-not :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος fear22

• **
  • 127
  • To Be - To Know - To Understand
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 13, 2016, 15:04 »
Δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις για τα 3 νεα υγρά τους με ονομασίες Honey Hornet, Mr Melon και Milky Moo???
Oι περιγραφές τους ειναι οι εξής:
Honey Hortnet: ένα υπέροχο μείγμα καβουρδισμένων καρυδιών, γάλατος, μπανάνας και δημητριακών, εξευγενισμένα με γλυκό μέλι.
Mr Melon: ένα ηλιόλουστο μείγμα από φρούτα, μάνγκο, παπάγια και πεπόνι; Αυτό το υγρό σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις. Κομψό, φρουτώδες και τόσο πεπονάτο!
Milky Moo: Ο συνδυασμός φράουλας και νόστιμης λευκής κρέμας είναι και τόσο καλός που θα σας κάνει να φωνάξετε Moooo!

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 15, 2016, 00:15 »
Πολύ ενδιαφέρον συνδυασμοί! Θα ήθελα κι εγώ όποιος τα έχει δοκιμάσει να μας πει μια γνώμη!

« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 15, 2016, 16:44 »
Σκεφτείτε αυτά τα 3 υγρά σαν clones των υγρών της Cuttwood(Unicorn Milk,Monster Melons,Boss Reserve)
Παρόλα αυτα θα έλεγα οτι και τα 3 έχουν τον δικό τους χαρακτήρα,δοκίμασα στα καπάκια Μonster Melons και μετά το Μr Melon απο American Stars.Το Μr Melon είναι πολύ καλοκαιρινό νιώθεις κυρίως το Πεπόνι αλλα οχι τόσο γλυκό,λόγω παπάγιας.Ειναι ισορροπημένο.Εχω ατμίσει 15 ml απο το μπουκαλάκι,δεν με εχει κουράσει αντιθέτως πιπίλα στο ΑΙΟ.Και τα υπόλοιπα 2 θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Είναι μεγάλο άλμα της American Stars αυτα τα 3,όπως το κόβω.

Αποσυνδεδεμένος Foyle

• **
  • 178
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 17, 2016, 13:03 »
Nutty Buddy Cookie  :_love_heart:

Αποσυνδεδεμένος fear22

• **
  • 127
  • To Be - To Know - To Understand
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 18, 2016, 15:40 »
Milky Moo: Το υγρό για μένα ειναι :delicious2:  Είναι οτι λέει η περιγραφή, νιώθεις και την φράουλα(καθόλου χημική) και την λευκή κρέμα δεμένα τέλεια.
Φίλοι των unikorn milk και τετοιου είδους υγρών αξίζει να το δοκιμάσουν. Εμένα προσωπικά μιλώντας για το Unicorn δε μου έκανε το κλικ οταν το δοκιμασα να το ξανααγοράσω αυτό εδώ ομως σίγουρα θα μπει στα βασικά μου. Σε kayfun v3 mini μου αρέσει περισσότερο απ οτι σε phenomenon και Τηλέμαχο.

Honey Hornet: Στην εισποή νιώθεις μια ελαφρά γλυκήτα πιθανον απο το μέλι μαζι με μια κρεμώδη υφή και στην εκπνοή κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανισκο η μπανάνα με τα δημητριακά. Πολύ ευχάριστο υγρό και μπορώ να πω οτι στην επιγευση που αφήνει μοιάζει αρκετά στο boss reserve. Εδώ οι γεύσεις ξεχωρισαν καλύτερα σε Τηλέμαχο απ' οτι στον V3 mini.

Καλό είναι να μην δούμε τα υγρά αυτά ως κλώνους των premium υγρών που ανέφερα παραπάνω, αλλά απ΄την αλλη θα είναι αρκετά δύσκολο να μην τα συγκρίνει κάποιος αν τα δοκιμάσει μονο και μονο απο τη ομοιότητα του γευστικού τους προφίλ. Σίγουρα με αυτή την τιμή αξίζει μια δοκιμή

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 18, 2016, 16:09 »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παραπάνω φίλο και για το milky moo αλλά και για το honey hornet, αγοράστηκαν ήδη δεύτερα μπουκάλια για καβάντζα! :D

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 29, 2016, 01:56 »
Σήμερα μου ήρθανε 4 γεύσεις που παρήγγειλα από την εν λόγω εταιρεία.Τις βρήκα σε προσφορά 3€ το δεκάμελο και έχοντας διαβάσει εδώ το thread, είπα να δοκιμάσω..

Easy Rider
Milky Moo
Honey Hornet
Mr Melon

Σαν νέος στο "Χώρο"μέχρι στιγμής άτμιζα μόνο καπνικά και είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.
Το πρώτο που άνοιξα της τετράδας ήταν το Easy Rider μιας και διαφημίζεται σαν καπνικό

Η γεύση;
Φανταστείτε ότι κατά κάποιο τρόπο συμπύκνωσαν όλες τις πραλίνες φουντουκιού,αμύγδαλο και δύο κιλά ζάχαρη σε 10ml λάδι

Δεν άντεξα ούτε 1ml..με μπούχτησε στις δέκα τζούρες..Έφυγε στον νεροχύτη το υγρό που έβαλα στον ατμοποιητή,πλύσιμο,βούρτσισμα δοντιών και γέμισμα με το καπνικό που κάνω.Το υπόλοιπο πάει για χάρισμα

Αν το καπνικό ήταν έτσι, τα άλλα που δεν είναι καπνικά πως θα είναι;;

Εdit..

Mr Melon

Ισορροπημένο δροσερό φτουτώδες υγρό με κύρια γεύση το πεπόνι.Ηπια,ελαφριά γεύση χωρίς να μπουχτίζει και να κουράζει

Πολύ καλό το προτείνω ανεπιφύλακτα

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2016, 21:22 από Superuser »

Αποσυνδεδεμένος makrimallis

• *
  • 21
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 30, 2016, 19:39 »
Το honey hornet είναι πολύ καλό και ξεκούραστο. Είχα θετικές απαντήσεις και από όποιον το δοκίμασε. 

Στάλθηκε από το S8Q+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 30, 2016, 19:54 »
Για το Mr melon πολύ καλές εντυπώσεις έχω κ εγω! Πολύ ωραία και ξεκούραστη γεύση. Για καλοκαιράκι ότι πρέπει!

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 30, 2016, 21:04 »
Επανήλθα για τα άλλα δύο

Honey Hornet
Μέλι..το νιώθεις..αλλά όχι με πολύ γλυκάδα να σε λιγώνει.Τα δημητριακά τα γεύτηκα αλλά την μπανάνα που είπε ο συνατμιστής παραπάνω δεν την κατάλαβα

Milky Moo
Κρέμα γάλακτος με φράουλα απλά..τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Έντονη γεύση και αυτό χωρίς να λιγώνει-μπουκώνει

Αν θα τα ξανα αγόραζα; όχι!
Όχι επειδή δεν αξίζουν, αλλά απλώς συμπέρανα  ότι ο ουρανίσκος δεν είναι για γλυκές γεύσεις.Για κάποιον που αρέσκεται στα γλυκά υγρά, τα προτείνω..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2016, 21:21 από Superuser »

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 03, 2016, 20:33 »
Το Mr. Melon είναι τρελή πιπίλα, πολύ ωραίος φρουτώδης συνδυασμός χωρίς ίχνος χημικίλας. Δεν το περίμενα, σε σχέση με παλαιότερα της εταιρείας που είχα δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος johnaros

• *
  • 98
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 04, 2016, 01:11 »
Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα ένα milky moo και μετά από 5,5 ml περίπου που άτμισα μέχρι στιγμής κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι για τα δεδομένα το πιο ''ευκολόπιοτο'' της σειράς.Και την έχω δοκιμάσει σχεδόν ολη.
Δεν μοιάζει για τα γούστα μου τόσο με το unicorn milk (που το έχω προσωπικά στο τοπ 3 των υγρών μου) όσο με το milky way της pink mule με μια ελάχιστη νότα φράουλας περισσότερη.
To συστήνω ανεπιφύλλακτα πάντως στους λάτρεις των κρεμοφραουλοειδών υγρών

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 04, 2016, 01:57 »
Ναι ωραίο το Milky moo συμφωνώ! Αλλά και σε ναυτίλο και σε Kayfun που το έβαλα αφήνει απίστευτη μάκα! Την bvc στον Ναυτίλο μου την έκαψε στα 10 ml!!

Αποσυνδεδεμένος Tribal

• **
  • 241
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 11, 2016, 03:36 »
4 υγρά έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από american stars και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Εξελίσσετε στην 2 αγαπημένη μου εταιρία μετά την Eliquid France.
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει r2y2,buddy cookie,coco choco και easy rider.
To easy rider για μένα το καλύτερο και άνετα γίνετε το καθημερινό μου υγρό. 
Το coco choco και το buddy cookie έρχονται δεύτερα και μοιάζουν αρκετά!
Το r2y2 δεν με ξετρέλανε,εγώ σύμφωνα με την περιγραφή περίμενα κάτι tribecoιδες αλλά καμία σχέση! Κάτι σε βατόμουρο μου έκανε. Δροσιστικό υγρό αλλά μάλλον δεν θα το ξαναπάρω. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328146 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F