vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

459 επισκέπτες, 11 χρήστες
Tem, camber, neoklis79, jim356, gfilip, Mensanos, Milarepa, manoslykos, Paso, lounik, athmichalop

Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Αναπλήρωσης "American Stars"
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 12, 2015, 21:06 »
Ίσως να μην είναι βουτυρίλα. Από γευσιγνωσία δεν τα πάω και πολύ καλά. Αλλά αυτήν την πρώτη την αίσθηση που νιώθω με το που ατμίζω δε μπορώ να την περιγράψω αλλιώς. Σκέτη σοκολάτα  δε μου κάνει. Ίσως είναι σοκολάτα γάλακτος με πολύ γάλα όμως,  lol :D.

To είχα περάσει και για καπνικό το υγρό και με το που πήρα την 1η τζούρα έπαθα μεγάλη νίλα. Ούτε μισό ml δεν μπορω να ατμίσω. Θα χαριστεί σίγουρα κάποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 12, 2015, 21:09 »
Κάνε και εσύ έναν έλεγχο πριν αγοράσεις! http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23399.msg777008.html#msg777008

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 12, 2015, 23:38 »
To RY2Y ειναι καταπληκτικο . τα υπολοιπα που δοκιμασα δεν με ενθουσιασαν

Αποσυνδεδεμένος Artista

• *
  • 26
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 13, 2015, 01:16 »
Αν παει για χαρισμα εδω ειμαστε χαχαχα . Γευσεις ειναι και γουστα . Αυτο παντως με τις περιγραφες των american stars ειναι απαραδεκτο . Καμια σχεση με την πραγματικη γευση των υγρων

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 15, 2015, 13:14 »
Πράγματι στις περιγραφές τους υπάρχει απόκλιση.Διάβαζα για το Easy Rider οτι είναι βαρυ καπνικό πράγμα που με κράταγε μακριά,μέχρι που το δοκίμασα και ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.Απο τα 5-6 υγρά της εν λόγω εταιρείας που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα,είναι το πιο ευγευστο για μένα.

Αποσυνδεδεμένος lefos

• **
  • 148
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 15, 2015, 13:47 »
Απο την σειρα american stars το easy ryder μαζι με το buddy cookies  ειναι τα καλητερα κατα την αποψη μου! Βαρια σε γευση λιγο μπουχτιστικα για αλλους,,

Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 15, 2015, 23:27 »
Το Easy Rider μοιάζει πολύ με την καραμέλα της Atmos Lab σε σημείο που μπερδεύτηκα και δεν μπορούσα να τα ξεχωρίσω σε δυο ατμοποιητές της Eleaf gs air που χρησιμοποιώ γι αυτά

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 23, 2015, 20:35 »
Ειμαι μεγαλος λατρης του R2Y2 αλλα προσφατα παρατηρησα πολλα καταλοιπα στο βαμβακι  υπαρχει θεμα με αυτο ξερει κανεις με θεμα υγειας κτλπ ?

Αποσυνδεδεμένος Artista

• *
  • 26
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 23, 2015, 20:57 »
εχουν υπερβολικο αρωμα σαν υγρα , και ως γνωστον ο χρωματισμος των υγρων ειναι εξαιτιας των διαφορων αρωματων . Οσο πιο πολυ αρωμα , τοσο πιο πολυ "βαψιμο" θα αφηνει στο βαμβακι

Αποσυνδεδεμένος kotsos5

• *
  • 51
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 11:25 »
coco choco και miss maple πολυ ωραια υγρα για μενα και για καθε μερα!

Αποσυνδεδεμένος t@sos

• **
  • 327
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 14:55 »
μου ηρθαν καποια δειγματα και προς το παρον εχω δοκιμασει το strawberry cheesecake και το nutty baddy cookie.εντυπωσεις,το strawberry cheesecake για μενα αθλιο,εχει φραουλα ισως και κατι σαν μεντα μαζι με ολα τα αλλα και το πιο εντονο απο ολα μια φαρμακιλα...... :confused1: :thumpdown: .το nutty baddy cookie,πολλα υποσχομενο υγρο,εγω προσωπικα στο δειγμα που μου ηρθε 1000 τα εκατο δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη του.αυτο που καταλαβαινα ηταν σαν να κανω καποιο καπνικο υγρο με καποιες γλυκες νοτες ισως βανιλιας....... :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: μεχρι και που εβαλα και την γυναικα μου να δοκιμασει μπας και κανω τοσο λαθος αλλα το αποτελεσμα ιδιο.τωρα τι να πω,μηπως να ειναι αλλοιωμενα τα δειγματα,δεν ξερω.εχω ακομα να δοκιμασω αλλα 4 υγρα ελπιζω να μην φαω τετοια φολα και με τα υπολοιπα

διόρθωση μορφοποίησης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 15:18 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 12:41 »
εγω παντως το ολοημερο υγρο μου ειναι το big swapple.ειναι η ψευτικη γευση πρασινου μηλου που εχουν τσιχλες κλπ κλπ.

απλα ολα τα λεφτα.δεν ειναι βαρυ δεν κουραζει δεν σου φέρνει ξινίλα...απλα μια ισια ευχαριστη γευση για ολη μερα.
το πιπιλιαζω ασταματητα.  :o

ωραιο και το peanut butter cup.
κι αυτο πολυ ωραιο..ειναι σοκολατα μπανανα ισως και κατι αλλο μεσα? εχει σχεδον ιδια γευση με το into the storm..
τιποτα αλλο δεν μου αρεσει.

Αποσυνδεδεμένος t@sos

• **
  • 327
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 19:21 »
μου ηρθαν καποια δειγματα και προς το παρον εχω δοκιμασει το strawberry cheesecake και το nutty baddy cookie.εντυπωσεις,το strawberry cheesecake για μενα αθλιο,εχει φραουλα ισως και κατι σαν μεντα μαζι με ολα τα αλλα και το πιο εντονο απο ολα μια φαρμακιλα...... :confused1: :thumpdown: .το nutty baddy cookie,πολλα υποσχομενο υγρο,εγω προσωπικα στο δειγμα που μου ηρθε 1000 τα εκατο δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη του.αυτο που καταλαβαινα ηταν σαν να κανω καποιο καπνικο υγρο με καποιες γλυκες νοτες ισως βανιλιας....... :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: μεχρι και που εβαλα και την γυναικα μου να δοκιμασει μπας και κανω τοσο λαθος αλλα το αποτελεσμα ιδιο.τωρα τι να πω,μηπως να ειναι αλλοιωμενα τα δειγματα,δεν ξερω.εχω ακομα να δοκιμασω αλλα 4 υγρα ελπιζω να μην φαω τετοια φολα και με τα υπολοιπα

επανερχομαι με coco choko,strawberry fields,easy rider και big swaple.
λοιπον coco choko οτι αναφερει η περιγραφη του αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε γιατι το βρισκω αρκετα υποτονικο γευστικα.
strawberry fields πλουσια φραουλα ταυτοχρονα και γλυκια και ξινη και σιγουρα εχει και καποια αλλα φρουτα,προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ.
big swaple εντονη και καθαρη γευση μηλου που μου αρεσε πολυ,απο οτι υγρο εχω δοκιμασει με γευση τετοια για τα γουστα μου ειναι κομπλε.
easy rider σιγουρα οχι βαρη καπνικο οπως γραφει η περιγραφη του,ειναι σαν ενα ηπιο καπνικο με γλυκο τελειωμα που αυτο ειναι κατι σαν ξηροι καρποι ισως και λιγη σοκολατα,για τα γουστα μου σιγουρα το καλυτερο υγρο της σειρας

διόρθωση μορφοποίησης
διόρθωση παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 21:55 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος labrador13

• *
  • 77
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 17:33 »
πολύ ωραίο το easy rider. Παίδες όσοι έχετε καιφουν περνάτε εύκολα τα υγρά μέσω της πιπέτας στην τρύπα του καιφουν ; Εγώ μισό ml σε κάθε γέμισμα το χάνω

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 18:17 »
Μετά από καιρό ξαναδοκίμασα υγρό από την συγκεκριμένη σειρά.
Προκατειλημμένος αρνητικά από ορισμένες γεύσεις που είχα δοκιμάσει και είχα αναφέρει παλαιότερα, ήμουν ιδιαίτερα διστακτικός όταν με παρότρυναν να δοκιμάσω το blue magic.
Στην αρχή η γεύση μου φάνηκε πολύ έντονη, με το blueberry να κυριαρχεί υπόνοια φράουλας και ελάχιστη μενθόλη.
Στην πορεία οι γεύσεις της φράουλας με το blueberry άρχισαν να εναλλάσονται δίνοντας μου μια απίστευτη αίσθηση.
Δεν έχω καταλάβει για να σας πω την πλήρη αλήθεια εάν μου αρέσει το υγρό όπως άλλα που ατμίζω συχνά, το γεγονός είναι ότι το ατμίζω 4 μέρες συνεχώς και έχει γίνει ανέλπιστα πιπίλα. Φανταστείτε την απορία μου όταν αποφάσισα να κάνω μερικές τζούρες από τα Eliquid France (Relax, Supreme & Jet Fresh) που είναι από τα αγαπημένα μου και κατέληξα να τα αφήσω στην άκρη για το συγκεκριμένο υγρό.

Είναι πραγματικός γρίφος αυτό το υγρό, και μπορεί να μην είναι blue (στο χρώμα) σίγουρα magic είναι

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359911 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F