Έχω γράψει αρκετά εδώ μέσα για διάφορους ατμοποιητες.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο ατμιστή ούτε και αρκετά ψαγμένο.
Προσπαθώ όμως να γίνω και σαν χόμπι και για την ποιότητα του ατμού μου.
Εχω στην χρήση αυτή την στιγμή Eviva, Squape Rs και πρόσφατα απόκτησα και τον Erlprinz αφού χρησιμοποίησα και πούλησα Nautilus, Kayfun L+' ΣΟΦΙΑ ΙΙ, Kangertech sub mini, expromizer και μπορεί να ξέχασα και κάποιον.
Τον Elprinz τον είχα στο μάτι απο παλιά.Μου άρεσε εμφανισιακά, μου άρεσε το deck γιατί εχει οδηγούς για το coil, γενικά μου άρεσε.
Κάποια στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος, το άφησα, ασχολήθηκα με κατι άλλο αλλά τώρα η συγκυρία τα έφερε να τον αποκτήσω.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιο πολύ απ ότι περίμενα.
Ειναι του γούστου μου και η γεύση και το ντουμάνι του και η τζούρα του.
Σε άλλους μπορεί να μην ταιριάζει.
Οταν τον πρωτοπηρα αντιμετώπισα ενα πρόβλημα που πρέπει να μοιραστώ μαζί σας και μια μικρή απορία που μάλλον ξέρω την απάντηση γιατί διάβασα και τις 30 σελίδες του νήματος αλλά έτσι για τις ανασφάλειες μου θα ήθελα την γνώμη των εμπειροτερων.
Λόγω του προβληματος που αντιμετώπισα μόλις τον πήρα, θα έπρεπε να τον ειχα σουτάρει αλλά μια που είμαι "κέρατο"' δυο που μου άρεσε και σαν γεύση και σαν τζούρα αλλά και σαν εμφάνιση-ποιότητα σε σχέση με την τιμή και τρία η άψογη συμπεριφορά Φώτη-Μαρίας-Fabvape στο πρόβλημα μου με έκαναν να το παλέψω και δεν μετάνοιωσα.
Είμαι ηλεκτρονικός και εχω άλλη αντίληψη σε κάποια θέματα αντιστάσεων, ώμο μέτρων κλπ. Στήνοντας λοιπόν την αντίσταση παρατήρησα στο ipv d3 μου περίεργες αποκλίσεις, έλλειψη ατμοποιητη στην οθόνη ή check battery που με έκαναν να χρησιμοποιήσω το πολυμετρο μου που μου έδειξε μικρό βραχυκύκλωμα μεταξύ θετικού, αρνητικού πόλου δηλαδή μεταξύ των δυο βιδών, χωρίς αντίσταση έπαιρνα μπιπ!!! Ρε τι έλυσα, τι καθάρισα, τι έκανα......τίποτα!
Ο θετικός πόλος στο εμπρός σημείο μπροστά απο την οπή του αέρα, ακουμπούσε στο deck! Τι να πω, ξενέρωσα!
Αμέσως Mail σε Fabvape και εκει έπαθα την πρώτη πλάκα γιατί παιδιά αστεία αστεία, παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην εικόνα ενός προϊόντος η συμπεριφορά των ανθρώπων που το αντιπροσωπεύουν σε κάποιο σου πρόβλημα.
Κι εκεί που περίμενα πως θα πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας, με απλές κινήσεις την εμομενη μέρα ειχα καινούργιο.Δεν πρόλαβα ούτε να αγχωθώ, μπράβο στα παιδιά!
Αυτο το ανέφερα γιατί μπορεί να το εχει αντιμετωπίσει κι άλλος και δεν ειναι τώρα να κάθεσαι να λιμάρεις πόλους ειδικά σε καινούργιο πράγμα.
Όσον αφορά την απορία μου, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΜΑ, έστησα όπως ο Ρένος στο aresmares και η petra είπε πως δεν ειναι ο σωστός τρόπος.
ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ!
Εχω διαρροές! Λίγες αλλά εχω!
Σίγουρα φταίει το βαμβάκι μου! Στήνω με 0,28 σε 2αρι πυρήνα 1,3 ωμ!
Μέχρι εκεί καλά απ' ότι διάβασα.
Στο βαμβάκι τα στ@τ@σα!!!Γιατι είδα πρώτα το βίντεο που είπα και μετά διάβασα εδώ και είδα και τα αλλα βιντεάκια και συμβουλές.
Απ ότι κατάλαβα θέλει πέρασμα στο coil, αφήνουμε το πάχος ως εχει μέχρι την άκρη του deck και κουρεύουμε το υπόλοιπο ώστε να εχει το πάχος των αυλακιων. Τέλος τα κόβουμε στο ύψος που αρχίζει να μπαίνει το υγρό τοςο ώστε ιςα-ιςα να μην φαίνεται απο τις τρύπες οταν βιδώνει η καμπάνα.
Σωστά;
Ζήτω συγνώμη για το τραινο αλλα δεν μπορούσα να τα πω πιο περιληπτικά!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ακόμα δεν εχω καταφέρει να περιορίσω την μικροδιαρροη απο κάτω.
Αν και δεν θα το έλεγα διαρροή αλλα ελαφρά υγρασία!
Σήμερα κατάφερα, σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφτηκαν εδώ, να ξεβιδωσω απο κάτω για να επέμβω στο στήσιμο μου. Δεν πείραξα το coil μιας και ήταν σωστό και μιας μέρας αλλα έβαλα καινούργιο βαμβάκι σύμφωνα με το βίντεο της 178 απάντησης του νήματος.
Καλύτερα οπωσδήποτε αποτελέσματα αλλα η υγρασία συνεχίζεται.
Το μόνο που δεν έκανα ήταν να βάλω μικρά κομματάκια βαμβάκι πίσω απο τις βάσεις των λουκιων και περιμετρικά της εισαγωγής αέρα όπως δείχνει στο βιντεάκι.
Το εχει κάνει κάνεις; Εχει αποτέλεσμα;