Αγαπητέ Γιώργοmc, με το συμπαθειο και πάντα φιλικά, διαβάζοντας κανείς τα γραφόμενα σου τον τελευταίο καιρό που συμμετέχεις στο φορουμ υπερεντατικα, κινδυνεύει με μεγάλη σύγχυση. Τη μια λες ότι ο KFL+ είναι από τους πιο πολυπλοκους επισκευασιμους που υπάρχουν και δεν κανει για αρχαριο- μετά το παίρνεις πίσω. Μετά αναρωτιέσαι πως γίνεται ο Lemo που κατεληξες ότι εχει τη σφιχτη τζουρα που εψαχνες (!) να δίνει τόσο καλή γεύση με αντίσταση πανω απο 2Ω, πράγμα απολυτως φυσιολογικό (αν και υποκειμενικο). Η αντισταση σου δε, έπρεπε να είναι μικρότερη και κατι δε μετράει καλα και το μοντακι, αλλά μετά ξέχασες και μια σπειρα παραπανω που ειχες κάνει.
Μετά (η πριν, δε θυμάμαι ) κατηγορείς μια συγκεκριμένη βάση με νικοτινη ότι σου δημιούργησε κάψιμο στο λαιμό ενώ είχε μηδενικό throat hit (δεν ξέρω πως γίνεται ο συνδυασμός) και μετά το παίρνεις και αυτό πίσω - συμπτωματικα όταν η εταιρεία που παράγει τη βάση κάνει δώρο σε όλους περί τα 400 ml υγρών.
Και τώρα λες ότι εσφιξες την τζουρα του Erlprinz με κατσαβίδι (ενώ ένα από τα θετικά του είναι οτι δεν το χρειάζεται ούτε για αναπλήρωση υγρού) και παρόλα αυτά η τζουρα του είναι πιο αερατη απο του Lemo.
Σκεψου τώρα την πιθανότητα να διαβάζει κάποιος που ψάχνει πως γίνεται το diy στα υγρά ή θέλει τον πρωτο του επισκευασιμο χωρίς να έχει ιδέα ή που τον ψιλοκαλυπτουν οι εργοστασιακοι ατμοποιητές, αλλά θέλει να το ψάξει λιγο με επισκευασιμους για να σιγουρευτει οτι θα μείνει στο ατμισμα (εγώ, πριν 6 μηνες δηλαδή)...
Μην παρεξηγηθώ, τη γνώμη του ο καθένας μπορεί και οφείλει να τη λέει, γι αυτό είμαστε εδώ. Τα de facto συμπεράσματά του όμως καλό είναι να τα έχει διασταυρωσει λίγο καλύτερα.
Αγαπητη Ειρηνη ας τα παρουμε ενα ενα, ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε τοσο ενεργα στο κομματι των επισκευασιμων και ειναι λογικο οπως και σε ολα τα πραματα στη ζωη να μη γνωριζεις πολλα, κανεις δε τα ξερει ολα εξαλλου αλλιως θα ειμασταν Θεοι το οτι εκφερω μια αποψη-γνωμη χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτη και χωρις να το εχω ψαξει ή διασταυρωσει μεχρι το σημειο που πιστευεις πως θα επρεπε δε σημαινει απαραιτητα πως βαριομουν να το ψαξω και ειπα οτι μου κατεβηκε χωρις να ειμαι σιγουρος de facto οπως ειπες αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο καποιος αλλος που ειχε επισης αμαθεια πριν απο μενα να μου το εχει πει και μπορει να μην ειναι και ενας αλλα και περισοτεροι οι οποιοι επισης δεν γνωριζαν και απλα να ειχα λαθος πηγες, το ενδεχομενο οτι απλα ετυχε να γνωριζω λανθασμενα κατι και να μην γνωριζα που να ψαξω ή απλα αν ειχα μια λαθος αποψη λογω της απειριας μου σε καποιο θεμα το σκεφτηκες? ανθρωπινο νομιζω πως ειναι να εκφραζεις και λαθος συμπερασματα εκτος απο σωστα, δε σου κανω μαθημα ζωης τωρα μη με παρεξηγεις εξαλλου δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος σε αυτο
απλως θελω να σου εξηγησω πως και αυτο μεσα στη ζωη ειναι και δεν υπαρχει λογος να κριθει ο οποιοσδηποτε ''ενοχος'' για κατι τετοιο, σιγουρα θα ειναι πανω απο μια φορες στη ζωη σου που εχεις πει τη γνωμη σου για κατι που νομιζες πως ηταν ετσι αλλα τελικα στη πορεια διαπιστωσες πως ηταν αλλιως και καποιοι ηρθαν και σε διορθωσαν οπως διορθωσαν εμενα οταν μιλησα για τον kayfun ας πουμε, για να μαθουμε κατι ειναι αναποφευκτο το να το κανουμε πρωτα λαθος και επειτα θα το μαθουμε και θα το κανουμε 100 φορες λαθος για να το μαθουμε καλα οπως το να στηνεις μια αντισταση θα τη κανεις 100 φορες λαθος στν αρχη και καποια στιγμη θα πετυχει
και αυτο μεσα στη ζωη ειναι, οποτε ειναι απολυτα λογικο και μη κατακριτεο αλλα μου εκανε εντυπωση που κατι τετοιο σου εκανε τοση εκπληξη και ακομη περισοτερη εντυπωση το οτι πιστευεις πως θα μπορουσε να προκληθει τοσο μεγαλη συγχυση απο κατι τετοιο, προσωπικη μου γνωμη το θεωρω λιγακι υπερβολικο, τωρα, σχετικα με τα υγρα και τη βαση που ανεφερες σε διαβεβαιω πως δεν το πηγα πονηρα οπως πιστευεις αλλα για να το εγραψα σημαινει πως θα υπηρχε συγκεκριμενος λογος που δεν θα αναφερω δημοσια και εν παση περιπτωσει οχι δεν το εκανα για τον λογο που ειχες στο μυαλο σου και εμεσως εκφρασες και χωρις καμια παρεξηγηση και εντελως φιλικα καλο θα ηταν να μη βγαζουμε συμπερασματα για τον οποιονδηποτε χωρις να γνωριζουμε τι και πως, και αν διαβασες το τοτε post μου δεν πηρα πισω κατι απλως ανελυσα περισοτερο τη γνωμη μου για τυχον παρεξηγησεις μιας και πριν παλι δεν γνωριζα ή γνωριχα κατι λανθασμενο που παλι καταληγουμε στο ιδιο που ελεγα πριν
δευτερον επειτα απο το συγκεκριμενο post σιγουρα θα το ειχα ψαξει περισοτερο και θα ειχα μια πιο ολοκληρωμενη αποψη απλα τοτε εστω και καθυστερημενα μου δοθηκε η ευκαιρια να την εκφρασω για τον α χ ψ λογο και τη εκφρασα, αυτα ειχα να πω φιλικα παντα και χωρις καμια παρεξηγηση, οπως ειπες κι εσυ ο καθενας εχει τι δικη του αποψη, λοιπον αγαπητη συνατμιστρια ευχομαι να μη σε κουρασα με ολο αυτο το κειμενο, καλημερα!