Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Εδώ και δύο 24ωρα έχω τον επισκευάσιμο ατμοποιητή Kayfun Lite Plus (Svoemesto), επάνω στο eVic-VTC Mini της Joyetech. Σύρμα kanthal A1 (0,3mm) και οργανικό βαμβάκι (Νο1). Όλα άριστα με τις πρώτες μου δοκιμές.
Χθες βράδυ, τον έλυσα με σκοπό να βάλω άλλο υγρό (7 Heavens – 6mg/ml). Νέα αντίσταση στα 1,5Ω, μικρές τάσεις μέχρι 4V, βαμβάκι όσο πρέπει και στη θέση του, πλύσιμο (με υγρό πιάτων) όλων των μερών.
Μετά, ο κακός χαμός. Απίστευτη μυρωδιά (σαν πλαστικό και σαν κάπνα από σκέτο βαμβάκι). Αηδία.
Το πρωί, τρεχάλα στο κατάστημα για να βρω το λάθος μου. Ασφαλώς, πήγα τον ατμοποιητή πλυμένο και χωρίς ίχνος μυρωδιάς. Οι άνθρωποι ευγενέστατοι και με υπομονή. Έστησαν τον ατμοποιητή με αυτά που εγώ τους πήγα (τα ίδια βήματα σε όλα).
Το τρελό; Με τα ίδια βήματα, ο ατμοποιητής υπέροχος! Όλα λειτουργούσαν άριστα.
Ερώτηση: Μήπως όταν τον έπλυνα είχε κάπου ίχνος απορρυπαντικού και την έπαθα; Ή μήπως έφαγα όλη την μεταλλίλα του καινούργιου γιατί δεν τον πέρασα από ξύδι και σόδα και σχολαστικό καθάρισμα; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Οι άνθρωποι στο κατάστημα (και τους ευχαριστώ για την υπομονή τους) έκαναν ακριβώς τα ίδια βήματα παντού και με τα ίδια υλικά κ.λπ. κ.λπ.