Γεια σας συμφορουμίτες και συνατμιστές,
Είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω
Λοιπόν ας μπώ στο θέμα :
Αν και ασχολούμαι πάνω από χρόνο με τον Ατμό , το τελευταίο εφτάμηνο το πήρα απόφαση και ατμίζω αποκλειστικά χωρίς παράλληλη χρήση κ.τ.
Παρόλο που με κάλυψε μέχρι στιγμής και είμαι ευχαριστημένος γενικά. Έχω ένα παράπονο.
Μου αρέσουν περισσότερο οι τσιγαρίσιες τζούρες (πρώτα στο στόμα και μετά στα πνευμόνια) και οι αεράτες όχι και τόσο, και έχω το εξής θέμα:
Οι παλαιότεροι ατμοποιητές σε στυλ Vivinova μου αρέσανε λόγω σφιχτής τζούρας άλλα λόγω της πεπαλαιωμένης τεχνολογίας τους και των τότε υλικών δεν τους χρησημοποιώ πλεον, άσε που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν λόγω των προβλημάτων τους κατέληγα στο περίπτερο. Ό μόνος από τότε που με κάλυπτε γενικότερα ήταν ο iJust (έγω είχα την εκδοχή icube της Nobacco) που εκτός του ότι είχε ρύθμιση αέρα την οποία έφερνα ακριβώς στα μέτρα μου ήταν και από ανοξείδοτο ατσάλι και γυαλί, καλά δηλαδή υλικά. Το μεγάλο του μειωνέκτημα ήταν πως δεν μπορούσα να κάνω πολλαπλές τζούρες γιατί μου έκαιγε την αντίσταση επιτόπου, κάτι που με εκνεύριζε αφάνταστα λόγω του ότι εκτός από τις τσιγαρίσιες , λατρεύω και τις πολλαπλές τζούρες. Πλεον χρησημοποιώ MAS 20+ (GS air) και ενώ είναι αξιοπρεπέστατος εν γένει , στο θέμα τζούρας κάτι δεν μου κάθεται καλά . Ψάχνοντας λοιπόν τις πιο καινούργιες και εξελιγμένες προτάσεις στον κόσμο των ατμοποιητών , βλέπω πώς σχεδόν τα πάντα περισστρέφονται γύρω από αεράτες και πνευμονικές (χωρίς να το θεωρώ κακό, και εγώ κάνω καμιά πνευμονική αραιά και που) και δοκιμάζοντας διαφορούς βλέπω ότι ακόμα και στην χαμηλότερη ρύθμιση αέρα μου είναι υπερβολικά "αεράτοι" για το καθημερινό άτμισμα που θα ήθελα εγώ.
Τέλος πάντων , για να μην το κουράζω πολύ, καθώς δεν έχω την πολυτέλεια να δοκιμάζω ό,τι κυκλοφορεί:
Θέλω
-σφιχτή και τσιγαρίσια τζούρα (mouth to lung)
-δυνατότητα για πολλαπλές τζούρες (2-3 συνεχόμενα συνεχόμενα "ρουφήγματα" έστω)
-Καλά υλικά (γυαλί , ανοξείδοτό ατσάλι κτλ.)
Χρησημοποιώ μοντάκι Smok XPro M65 (36 Watt) με Efest 18650 μπαταρία.
Άμαν κάποιος ξέρει να μου προτείνει ατμοποιητή τέτοιου τύπου θα χαρώ πολύ!
Ακούω προτάσεις και ελπίζω να μην σας κούρασα με την ιστορική αναδρομή!
*Υποσημείωση προς τη σύνταξη του φόρουμ: Όντας σχετικά πρόσφατο μέλος, άνοιξα το θέμα στην περιοχή νέων μελλών, εαν κριθεί πως θα έπρεπε να βρίσκεται στους ατμοποιητές, ας μεταφερθεί.