Καλησπέρα σας.
Είμαι στο forum από το 2011 όταν άρχιζα να καπνίζω Η.Τ. για περίπου 8-9 μήνες. Μετά δυστυχώς ξανά ‘’κύλισα’’ στο Κ.Τ. ! οι λόγοι πολλοί και ένας από όλους ήταν η μη ικανοποίηση μου από το ‘χτύπημα’’ αλλά και το ‘’ντουμάνι’’ που έπαιρνα από το Η.Τ.. Δεν με κάλυπτε.
Μετα από περίπου 3 χρόνια περίπου έτυχε να δοκιμάσω ενός γνωστού…. Το χάος!!!!
Ρε παιδιά έμεινα πολύ πίσω και τώρα διαβάζω 2-3 μέρες ξανά στο forum και είμαι μετεξεταστέος …. Αντιστάσεις, watt, τσιγαρισια ‘η πνευμονική τζούρα , 1 μέρα ‘η και παραπάνω αντοχή μπαταρίας , επισκευασιμοι κλπ…
Δεν θέλω να σας κουράσω

( συνεχίζω να διαβάζω στο forum αλλά θα πάρει μήνες ) αλλά θα ήθελα μια πρόταση για αγορά τώρα που είμαι ζεστός πάλι. Ήδη ξεκίνησα με το Η.Τ. που είχα από το 2012 ένα Ovale mini-T , οπότε καταλαβαίνεται τι προβλημα εχω. ΔΕΝ με καλύπτει. Με μπαταρία 220 και 0,7ml , τρώω αρκετό υγρό …. !!! οποτε καπνιζω εως και 5 Κ.Τ. την ημερα απο την προηγουμενη εβδομαδα.
Το μπατζετ μου είναι στα 60-70 € και μάλλον είμαι για box μπαταρία σαν του γνωστού μου. Δοκίμασα σε διάφορα μαγαζιά Η.Τ. αλλά όλα ιδιά μου φαίνονται. ( αν δεν γνωρίζεις … ίδια σου φαίνονται).
Τεσπα από review εδω μια λυση για μενα ειδα ότι προτείνετε το Set iStick 30W + Lemo το οποίο είναι στο μπατζετ μου. Μετα όμως ειδα και το Set iStick 30W + melo… δεν ξερω…
Επίσης στο μπατζετ μου δοκίμασα και ένα XPRO M65 TITANIUM με NOBACCO iCUBE GLASSOMIZER BDC 1.8Ohm . Καλο και αυτό…
Αν έχετε τίποτα να προτείνετε για ‘’τσιγαρισια τζούρα & δυνατή & 1 μέρα αντοχή’’ θα βοηθούσατε πάρα πολύ μπας και το κόψουμε το Κ.Τ αυτην την φορα.
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ…