Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 1944215 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
  • U can call me... ZAN
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #6570 στις: Νοε 22, 2015, 18:05 »
Δοκιμασε αυτο που σου ειπαν τα παιδια Γιωργο. Και εγω νεουδι ειμαι στους επισκευασιμους μολις 2 εβδομαδες & πηρα & δυσκολο να πειραματιστω τυπου genesis κιολας  :D Τι αντιστασεις φτιαχνεις & στα ποσα watt ατμιζεις γενικα? Γιατι θα σου ελεγα να εφτιαχνες μια στα 2ohm μεχρι 9watt να δεις οτι ο ατμος ερχεται πιο απαλα...

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #6571 στις: Νοε 22, 2015, 18:08 »
Τωρα εφτιαξα μια στα 1.7Ohm στα 9 με 10 watt οσο ανεβαζω Ohm οντως παει πολυ πιο απαλα ο ατμος κατω! Πολυ πιο απολαυστικο ατμισμα σε υψηλοτερα Ohm.
Και σταματησαν και τα ''καψουλια'' μολςη εκλεισα λιγο παραπανω τις σπειρες, μαλον οσο πιο πολυ ανοιχτες ειναι οι σπειρες εχεις πιο πολλα σκασιματα απο οτι εχω συμπερανει στη πραξη
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 22, 2015, 18:14 από giorgosmc »

Αποσυνδεδεμένος takkat

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Περιστερι
« Απάντηση #6572 στις: Νοε 22, 2015, 18:56 »
Αγαπητέ Γιώργο, διαβάζοντας και τα προηγούμενα μηνύματά σου, όπου αναφέρεις ότι με επισκευάσιους, έχεις πρόβλημα με το λαιμό σου, σκέφτομαι μήπως τα στησίματά σου, έχουν συχνά υποτροφοδοσία και έτσι παίρνεις "ολίγο καμένο"! ;)
Πράγματι με αντιστάσεις μαγαλύτερες και λιγότερα Watt, τα πράγματα λογικά καλυτερεύουν.

Ένα καλό τεστ θα ήταν, αν μας έλεγες αν συμβαίνει το ίδιο όταν δοκιμάζεις από επισκευάσιμο κάποιου άλλου συνατμιστή, που κάνει παρόμοια νικοτίνη, αν εξακολουθεί το πρόβλημά σου. :)

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #6573 στις: Νοε 22, 2015, 19:00 »
Με παρομοια νικοτινη και σε ενα subtank που ειχα πριν ειχα τσουξιμο στο λαιμο και ειχα βαλει στενιο ντριπτιπακι και κλειστη η τρυπα αερα οποτε μαλλον θα φταιει οτι δεν κανω σωστη ανμιξη των υγρων νικοτινης δε ατ αφηνω να ωριμασουν ποτε κανονικα για να πω την αληθεια και σε συνδιασμο με τις σχετικα υψηλες αντιστασεις για μενα που στηνω ισως εχω αυτο το καψιμο και παλι στο ισως ειμαι απλα ειμαι πιο κοντα σε αυτο το συμπερασμα

Αποσυνδεδεμένος takkat

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Περιστερι
« Απάντηση #6574 στις: Νοε 22, 2015, 19:21 »
Εννοώ αν σου συμβαίνει με ατμο που δεν έχεις στήσει εσύ, αλλά κάποιος γνωστός σου... :)

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #6575 στις: Νοε 22, 2015, 19:25 »
Δεν γνωριζω γιατι δεν μου εχει τυχει εκτος απο μια φορα που ατμισα απο καποιον πολυ πιο εμπειρο απο εμενα και με εκαψε παρα πολυ στο λαιμο παλι αλλα νομιζω ειχε μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νικοτινη το υγρο που ειχε μεσα

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #6576 στις: Νοε 22, 2015, 21:15 »
Γιωργο, υπαρχουν υγρα με 6mg νικοτινη που ειναι 60pg-40vg η 50-50 που εκει την ακους καλα... & υγρα με την ιδια νικοτινη 6mg αλλα 60vg-40pg η 70-30 που δεν χτυπαει τοσο πολυ. Η Pg γενικα βαραει & σου δινει χτυπημα, δοκιμασε με περισσοτερη vg στα υγρα σου & νομιζω οτι θα το λυσεις το θεμα...

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #6577 στις: Νοε 22, 2015, 21:22 »
Σηνηθως κανω υγρα της hexocell μιας και εχω αρκετα απο αυτα, natura, pharmacig, vision που εχουν περισοτερη vg λογικα αν και γραφουν πισω πως εχουν και ενα ποσοστο pg χωρις να αναγραφει περιεκτικοτητα και αραιωνω σχεδον ενα 9αρι σε 3 με 4 mg νικοτινης μεχρι εκει περιπου που σηκωνει ο λαιμος μου και με ικανοποιει κιολας

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #6578 στις: Νοε 22, 2015, 21:35 »
Ποιον επισκευασιμο χρησιμοποιεις & στα ποσα watt & Ohm?

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #6579 στις: Νοε 22, 2015, 21:38 »
Kayfun lite plus 1.5-1.8 Ohm 9-11 watt

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #6580 στις: Νοε 23, 2015, 06:54 »
Μια χαρα σε βρισκω τοτε με τον KL  :) Εχει & την σφιχτη τζουριτσα ολα οκ. Αφου ομως σε προβληματιζει, δοκιμασε να φτιαξεις αντιστασουλα κοντα στα 2ohm & ατμισε στα 9watt & νομιζω οτι θα εχεις το ιδανικο χτυπημα & γευση  :)

Αποσυνδεδεμένος boltsis

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #6581 στις: Νοε 23, 2015, 09:39 »
Πάντως αυτό το θέμα με τον KFL που γδέρνει το λαιμό το έχει και ένας φίλος μου που είναι γνήσιος κιόλας.Δοκίμασε πολλές επιλογές , αντιστάσεις με προστασία θερμοκρασίας,kanthal, ψηλά χαμηλά, διάφορα υγρά, χωρις νικοτίνη κτλπ.Τώρα κατέληξε να τον πουλάει.Ενώ με απλούς ατμοποιητές παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να τον χτυπάει, τι να πω δε ξέρω.

Εγω που δοκίμασα κάποιες επιλογές του όντως είχε πιο έντονη γεύση και λίγο περισσότερο χτύπημα απο τους απλούς που έχει.Του είπα να κατεβάσει νικοτίνη , έκανε και με μηδενική και πάλι το ίδο μου λέειΕγώ περιμένω απο Fastech τον κλώνο KFL για να δω εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος dikos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς/Χατζηκυριάκειο
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #6582 στις: Νοε 23, 2015, 09:42 »
Ο KFL είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής, στους επισκευάσιμους ότι στήσεις θα πάρεις  :bye:

Αποσυνδεδεμένος asfalag

• Νέο μέλος
« Απάντηση #6583 στις: Νοε 23, 2015, 14:48 »

Καλησπέρα σας.
Είμαι στο forum από το 2011 όταν άρχιζα να καπνίζω Η.Τ. για περίπου 8-9 μήνες. Μετά δυστυχώς ξανά ‘’κύλισα’’ στο Κ.Τ. ! οι λόγοι πολλοί και ένας από όλους ήταν η μη ικανοποίηση μου από το ‘χτύπημα’’ αλλά και το ‘’ντουμάνι’’ που έπαιρνα από το Η.Τ.. Δεν με κάλυπτε. 
Μετα από περίπου 3 χρόνια περίπου έτυχε να δοκιμάσω ενός γνωστού….  Το χάος!!!!
Ρε παιδιά έμεινα πολύ πίσω και τώρα διαβάζω 2-3 μέρες ξανά στο forum και είμαι μετεξεταστέος …. Αντιστάσεις, watt, τσιγαρισια ‘η πνευμονική τζούρα , 1 μέρα ‘η και παραπάνω αντοχή μπαταρίας , επισκευασιμοι  κλπ… 

Δεν θέλω να σας κουράσω ;D  ( συνεχίζω να διαβάζω στο forum αλλά θα πάρει μήνες ) αλλά θα ήθελα μια πρόταση για αγορά τώρα που είμαι ζεστός πάλι. Ήδη ξεκίνησα με το Η.Τ. που είχα από το 2012 ένα Ovale mini-T , οπότε καταλαβαίνεται τι προβλημα εχω. ΔΕΝ με καλύπτει. Με μπαταρία 220 και 0,7ml , τρώω αρκετό υγρό …. !!! οποτε καπνιζω εως και 5 Κ.Τ. την ημερα απο την προηγουμενη εβδομαδα.

Το μπατζετ μου είναι στα 60-70 € και μάλλον είμαι για box μπαταρία σαν του γνωστού μου. Δοκίμασα σε διάφορα μαγαζιά Η.Τ. αλλά όλα ιδιά μου φαίνονται. ( αν δεν γνωρίζεις … ίδια σου φαίνονται).
Τεσπα από review εδω μια λυση για μενα ειδα ότι προτείνετε το  Set iStick 30W + Lemo το οποίο είναι στο μπατζετ μου. Μετα όμως ειδα και το Set iStick 30W + melo… δεν ξερω…
Επίσης στο μπατζετ μου δοκίμασα και ένα XPRO M65 TITANIUM με NOBACCO iCUBE GLASSOMIZER BDC 1.8Ohm  . Καλο και αυτό…
Αν  έχετε τίποτα να προτείνετε για ‘’τσιγαρισια τζούρα & δυνατή & 1 μέρα αντοχή’’ θα βοηθούσατε πάρα πολύ μπας και το κόψουμε το Κ.Τ αυτην την φορα.

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ…   ;D

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κηφισιά
« Απάντηση #6584 στις: Νοε 23, 2015, 14:53 »
Καλως μας γυρισες!

Για το ποσο θα σου κραταει, ειναι υποκειμενικο. Εγω θα σου ελεγα μοντ που να αλλαζει μπαταρια για να λες οτι σιγουρα σου κραταει 1 μερα (αλλαζοντας μπαταριες).

Οι Lemo/Melo που ειπες, ειναι για πνευμονικες τζουρες. Σε βολευουν; O Lemo ειναι επισκεαυσιμος καθαρα (να προτιμησεις τον Lemo 2) και ο Melo (εχει βγει και σε αυτον ο 2) ειναι καθαρα με κεφαλες.

Αν ο γνωστος σου μπορει να σου δειξει πως να φτιαχνεις αντιστασεις και να περνας βαμβακι, με κλειστα τα ματια Lemo 2. O αγαπημενος μου μεχρι τωρα. Αν δεν ξερει. τοτε θα μπορουσες να δοκιμασεις οντως τον Melo 2, που εχει τις ετοιμες κεφαλες.

Με αυτο το budget απο το εξωτερικο παιρνεις πολυ αξιοπρεπη πραγματα. (eVIC VTC mini, μπαταρια + Lemo 2/TVF4/Subtank mini/κλπ)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1460 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259142 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718979 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389606 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263291 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680973 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888326 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.