Καλησπέρα σας, ψάχνω και δεν είμαι σίγουρος πού να ποστάρω το παράπονο/προβληματισμό μου οπότε θα το γενικεύσω και λίγο για να κολλήσει σίγουρα στο συγκεκριμένο νήμα.
Με έχει μυήσει και στο άτμισμα και στο φόρουμ, παιδικός μου φίλος. Επειδή όταν θέλω κάτι το θέλω αμέσως πήγα στο κοντινότερο κατάστημα που βρήκα και έκανα κάποιες ερωτήσεις δοκιμές και κατέληξα σε ένα πακέτο. Ατμίζω εδώ και 2 μήνες ακριβώς με τον συνδυασμό από nobacco: MAS30 με ατμοποιητή MAS20+, και τις αντιστάσεις τις αντίστοιχες όλα αγορασμένα πάντα από τοπικό κατάστημα Nobacco. Έχω ήδη διαπιστώσει ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτά που μου λέγανε για 20-30 μέρες διάρκεια ζωής των αντιστάσεων ή μέχρι να μυρίσει καμμένο..Οι αντίστάσεις έχουν πραγματικά αστεία διάρκεια ζωής και το κόστος τους είναι πολύ μεγάλο οπότε δεν υπάρχει για μένα κανένα value for money για την ώρα αν συνυπολογίσουμε ότι αγοράζω και έτοιμα υγρά αναπλήρωσης. Έχω κερδίσει το γεγονός ότι δεν έχω ξαναβάλει κανονικό τσιγάρο στο στόμα μου και σκοπεύω να συνεχίσω απλά θεωρώ πως επιβάλλεται να αλλάξω κάτι στα "αξεσουάρ" μου.
Τώρα συγκεκριμένα μπορεί κάποιος να μου πει, πώς γίνεται να έχω πάρει ένα μπουκαλάκι numbers 5, και να έχω αλλάξει 3 αντιστάσεις σε ούτε 10ml χρήσης;;; Να σημειώσω πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και γενικά έχω αγοράσει πάνω από 10 διαφορετικά υγρά από διάφορες σειρές της εταιρείας, τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί. 2 κατάμαυρες αντιστάσεις σε ούτε 8ml με αποτέλεσμα χτες να ετοιμάζομαι να βγω...γεμίζω τον ατμοποιητή και αλλάζω καθαρή αντίσταση. Πάντα μα πάντα τους στρώνω από τα 8W και δεν ανεβαίνω ιδιαίτερα άντε να πάω μέχρι τα 10W, συνήθως στα 9,5 είμαι καλυμμένος. Γυρνάω σπίτι έχει κατέβει η στάθμη στη μέση, πέφτω για ύπνο. Σήμερα Κυριακή καφές και άτμισμα και μου είναι δυσάρεστο, ανοίγω και είναι τέρμα μαυρισμένη η αντίσταση και δεν έχω και άλλες ούτε άλλο υγρό διαθέσιμο..Έχω στείλει μήνυμα στην εταιρεία και τους έχω ήδη προαναγγείλει ότι θα την δημοσιεύσω την απάντησή τους εδώ πέρα. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο εσείς στην μέχρι τωρα εμπειρία σας; ΤΙ μπορεί να φταίει;
Από μεταφορά