Γεια σας και απο μένα . Έγραψα πριν ένα σεντόνι αλλα την ώρα που πατησα αποστολή , τελείωσε η μπαταρία στο iPad
οπότε δεν ξέρω αν δημοσιεύτηκε και που , η δεν δημοσιεύθηκε ή διαγραφηκε. Οπότε με το iPad στη μπριζα είπα να το ξαναγραψω. Είναι το μόνο φόρουμ που είχα γίνει μέλος ποτε. Και αυτο έγινε όταν ατμιζα παλιά
Ατμιζα απο Αύγουστο 2010 εώς Ιανουάριο 2011. Ωσπου μια μερα στα μπουζούκια τελείωσαν ο μπαταρίες... Σε δυο εβδομάδες είχα φτάσει τα 2 πακέτα 25αρια. Η αλήθεια είναι οτι πάντα μου έλειπε το κτ όταν έβγαινα έξω. Ειδικά με το ποτό. Αλλα το προσπαθούσα. Τώρα είπα να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια . Δεν θα το έκανα γιατι είχα βολευτει με το κτ. Αλλα πλέον κανω τη δουλεια που κάνουν αλλα 2 εκατομμύρια Ελληνες. Δηλαδη άνεργος... Οπότε απο κάπου πρέπει να κόψω εξοδα. Και το καλύτερο είναι τα 250 περίπου το μήνα που δίνω για τσιγάρα.
Το περίεργο είναι πως όταν έκανα ητ ένιωθα καλυτερα. Είχα γεύσεις, καλύτερη αντοχή, ξυπνουσα καλυτερα, περισεψα χρήματα (αν και έκανα αρκετές αγορές ητ πάλι φτηνότερα μου βγήκε) και παρόλα αυτα ξαναπήγα στο τσιγάρο. Ισως είμαι μαζοχα
. Τώρα όμως αναγκαστικα ξεκίνησα και πάλι . Εδω και 2 μέρες διαβάζω το φόρουμ και απο σήμερα, μάλλον απο χθες(Σάββατο) το απόγευμα , έχω μόνο ητ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη βγω έξω και αρχίσω τις μπύρες, ειδικά τα βράδια της πρώτης εβδομάδας. Τότε θα ανάψω σίγουρα τσιγάρο. Οπότε για μια εβδομάδα τουλάχιστον με βλέπω Σπιτι. Έτσι γλυτώσω έξοδα και απο τις μπύρες
.
Απο το 2010 έχω χάσει πολλα επεισόδια στο φόρουμ ( εξελίξεις εννοώ ) οπότε είμαι σαν αρχαριος. Ψάχνοντας για τα παλιά μου εργαλεία , βρήκα τα εξής:
1) 3 ego μπαταρίες και αρκετούς παλιούς ατμο εμπορίου
2) GGTS το μεγάλο ( δεν ξέρω αν μετα βγήκε κα άλλο μοντέλο)
3) lava tube με πολλές διαρροές όμως οπότε είναι σαν να μην το έχω
4) 2,5 επισκευασιμους ατμο. Το 0,5 είναι γιατι έχασα μισό α2τ
. Δεν τον βρήκα ολόκληρο. Έχω όμως άλλο ένα που παίρνει μεγάλο φίλτρακι 2ml και έναν mark -t
Επειδή ήθελα όμως να αρχίσω με κάτι καινούριο, πήρα απο φίλο που εχει μαγαζί ένα evic της ovale, μαζι με ένα ατμο που χωράει 3ml, ίσως και παραπάνω και δεν ξέρω πως το λένε . (Είδα οτι υπάρχει και πολυ πιο κάτω σε τιμή αλλα δεν γινόταν να πάρω απο αλλου).
Προς το παρόν αυτα με καλύπτουν αλλα θέλω κάτι δυνατο για τις εξόδους και παράλληλα μικρο, οπότε μάλλον θα χτυπησω και το μικρο προβαρι. ( το προβαρι το είχα στο μάτι και το 2010)
Αυτα για αρχη και συγνώμη αν σας κούρασα και θα σας κουράσω λίγο ακόμη.
Κάποιες ερωτήσεις που έχω θα τις κανω εδω γιατι έχω χαθεί και δεν ξέρω που να πάω να ρωτήσω
1) ο rsst τύπου genesis που διάβασα , εχει πιο εύκολο σεταρισμα απο α2τ; Γιατι εγω ουτε εκείνους μπορούσα να στησω. Ενας φίλος τους έκανε. Δεν πιάνουν τα χέρια μου.
2) αν είναι σχετικά πιο εύκολος και τον τιμήσω απο το ηλεκτρονικό κατάστημα ελλαδος , τι άλλο να πάρω μαζι του; Σύρμα ΜΑΣ και τι πιθανά ανταλλακτικά; ( αν γίνεται με λίγκ )
3) τον α2τ και τον μαρκ-τ τους βρήκα και είχαν πάνω αρχαία φυτίλια και αντιστάσεις. Με τι να τους καθαρίζω;( Για αυτούς έχω σύρμα για αλλα δεκα χρόνια. Το θέμα είναι πως τους φτιάχνω...)
4) κάτι παλιές μπαταρίες 18650 απο το 2010 που τις είχα για το GG , να τις βάλω να φορτίσουν για το evic ( εφεδρικες) η θα ανατιναχθώ;
5) θυμαμε ατμιζα περίπου 4ml 18αρια τη μερα. Σήμερα απο τις 11 το πρωι ως τώρα έχω κάνει περίπου 6ml 18αρα . Θα πάθω κάτι; Φταίει το evic; Να χαμηλωσω νικοτίνη;
6) θυμάμαι την ιταλική flavor art και μια πολωνική για ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ. Υπάρχουν ακόμη και οι δυο ; Καμία άλλη απο EU με καλές τιμές;
Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας και πάλι συγνώμη για το μέγεθος του πόστ. Απο το να σας ζαλίζω συνέχεια, καλυτερα μια και καλή