αναφέρεσαι προφανώς σε πολυεστέρα και όχι σε βαμβάκι αφού το τελευταίο δεν ενδείκνυται γενικότερα ως υλικό για χρήση με φίλτρα και ατμοποιητές ΗΤ.
Αναφέρομαι στο
βαμβάκι. Γνωρίζω ότι δεν ενδείκνυται επισήμως η χρήση του και ότι ως φόρουμ αποδοκιμάζετε (ή δεν υιοθετείτε) ο,τιδήποτε στερείται αυτής της ιδιότητας. Ήταν παράλειψή μου ότι δεν έκανα τη σχετική επισήμανση και ζητώ συγγνώμη γι'αυτό. Για το λόγο αυτό, βέβαια, δεν δημοσίευσα την ερώτησή μου στο παρόν νήμα, το οποίο απευθύνεται σε νέα μέλη/ατμιστές (έφθασε εδώ από συγχώνευση).
Φίλε Πολυκράτη, ευχαριστώ για τις παραθέσεις.
Τα είχα ήδη διαβάσει (αυτά και άλλα σχετικά και σε αλλοδαπά φόρουμ) και από εκεί μου γεννήθηκε η περιέργεια και η απορία που εξέφρασα στο παρόν. Διότι, ενώ γίνεται αρκετός λόγος για
πιθανά πλεονεκτήματα του βαμβακιού ως υλικού σε σχέση με το silica ή το fiberglass, δεν είδα αντίστοιχη σύγκριση με το ss mesh(από άποψης γεύσης και τροφοδοσίας).
Όπως και να'χει, αν ο συντονισμός θεωρεί ότι η ερώτηση μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια νέους ατμιστές, ας τη διαγράψει ή ας μου επισημάνει πού να τη δημοσιεύσω (πιθανώς σε κάποια από τα θέματα στα οποία παραπέμπει ο Πολυκράτης;)