Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

420 επισκέπτες, 8 χρήστες
Lazy Dog, Vagglan, john67, maprix, Tem, guss, paiktaras, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 1944231 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BlackSwan

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Eξ...ατμιζομαι!
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #2085 στις: Νοε 13, 2012, 18:29 »
@urahara ναι συγνωμη  :eyesplash: ...10 μπουκαλακια ηθελα να πω

Αποσυνδεδεμένος Dimitra76

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #2086 στις: Νοε 19, 2012, 08:58 »
Αν είστε νέος χρήστης και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα νέο θέμα (μέχρι να συμπληρώσετε 5 μηνύματα), και πιστεύετε ότι η ερώτησή σας ή η δημοσίευσή σας δεν ταιριάζει σε κανένα από τα ήδη υπάρχοντα, δημοσιεύστε την ερώτησή σας εδώ.
Καλημέρα σας,
Το τελευταίο μου τσιγάρο το έκανα πρίν 4 ημέρες. Έχω αγοράσει υγρό 24 mg νικοτίνης από το οποίο έχω ατμίσει το μισό μπουκαλάκι (10 mg έχει το μπουκαλάκι)
Έχω συμπτώματα στέρησης και πολλά νεύρα... Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης :
1. θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα καθόλου?
2. Κάνω σωστή χρήση του υγρού ως δοσολογιά ή είναι λίγο? (κάπνιζα 10 στριφτα την ημέρα μπορεί και παραπάνω)
3. Πότε να πάω σε λιγότερη νικοτίνη? Στο επόμενο μπουκαλάκι ή αργότερα?
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, έχω πελαγώσει...

Αλλαγή χρώματος γραφής
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2012, 10:30 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2087 στις: Νοε 19, 2012, 09:13 »
η συμβουλη μου ειναι να ατμιζεις οσο νιωθεις οτι σου χρειαζεται. Μην σκεφτεσαι το πολυ και το λιγο τον πρωτο καιρο. Εγω τις πρωτεςς μερες ατμιζα 3 φορες παραπανω απο οτι εσυ (με 18αρι υγρο). Παντως δεν υπαρχει "σωστή χρήση του υγρού ως δοσολογιά", (υπαρχει υπερβολικα πολυ αλλα δεν εισαι εκει), ο οργανισμος σου θα σου πει ποτε ειναι καλυμενος..και οταν ο οργανισμος σου θα καλυπτεται θα εισαι οκ απο πλευρας συμπτωματων στερησης.

Σε λιγοτερη νικοτινη δεν χρειαζεται να πας απο τωρα. Οταν σταθεροποιηθεις και δεν εχει συμπτωματα στερησης, νιωθεις υπερκαλυμενος με την νικοτινη που κανεις, μπορεις να δοκιμασεις να την μειωσεις. Απο οτι καταλαβα αργεις ακομη να βρεθεις σε αυτο το σημειο, αλλα μην σε αγχωνει αυτο...το μεγαλο βημα ηταν που αφησες πισω σου το τσιγαρο... στα υπολοιπα θα βρεις τις ισορροπιες σου.

Καλη ατμιστικη συνεχεια ;)

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #2088 στις: Νοε 19, 2012, 09:17 »
Σε ευχαριστώ πολύ  ;)

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2012, 10:22 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #2089 στις: Νοε 19, 2012, 09:17 »
Καλημερα Δημητρα.
Συμφωνα με τα γραφομενα σου και αν καταλαβα καλα το μπουκαλακι σου πρεπει να ειναι 10ml που σημαινει οτι σε τεσσερις μερες εκανες μονο 5 ml.
Προσωπικη γνωμη ειναι οτι ειναι λιγο και για αυτο τα συμπτωματα της ελλειψης.
Δηλαδη εχεις κανει περιπου 1,5 ml την μερα ενω επρεπε να εισαι περιπου στα 3-4 ml για αρχη.
Το  ποτε θα πρεπει να πεσεις σε νικοτινη θα το καταλαβεις οπως καταλαβες οτι εχεις συμπτωματα στερησης.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2090 στις: Νοε 19, 2012, 09:18 »
Dimitra76 κατ'αρχάς μπράβο για το ξεκίνημα που έκανες.

Οσον αφορά το θέμα της ποσότητας ανά μέρα, όποτε νοιώθεις την ανάγκη τραβάς τζούρες, ατμίζεις. Δεν υπάρχει κανόνας. Εγώ κάνω, μετά από 2,5 μήνες αποκλειστικού ατμίσματος, 7-9ml (4mg) την ημέρα και το ευχαριστιέμαι. γουστάρω που απαλλάχτηκα από την σαχλαμάρα το κ.τ.

Keep vaping, μην μασάς. Φτάνει να σου αρέσει η γεύση που ατμίζεις. Αν δεν σου αρέσει πολύ, ψάξε και βρες μια που θα σου αρέσει πολύ. Ετσι θα το ξεχάσεις γρηγορότερα το παλιο-κ.τ..

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
« Απάντηση #2091 στις: Νοε 19, 2012, 09:20 »
Δημητρα καποια συμπτωματα στερησης ειναι φυσικο να εχεις για διαφορες αιτιες.  απο τη διαφορα της συνηθειας(πως κραταμε το κτ. ή το ηλ. τσ.) μεχρι και τον τροπο προσληψης της νικοτινης απο τον ατμο. θελει λιγο υπομονη κσι επιμονη και θα δεις οτι θα φυγει η στερηση πολυ γρηγορα.
εξαλλου οι περισοτεροι εδω εκαναν πολυ πανω απο 10 τσιγαρα.. 

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• Κώστας
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #2092 στις: Νοε 19, 2012, 09:36 »
@Dimitra76

Η γνώμη μου είναι πρώτα να βγάλεις οποιοδήποτε "πρέπει" (εκτός από αυτά που αφορούν την ασφάλεια σου). Μην κάνεις την αλλαγή από κ.τ. σε η.τ. βεβιασμένα. Απόλαυσέ το. Αν νοιώθεις οτι πρέπει να καπνίσεις κανένα κ.τ. κάντο, δεν χάλασε ο κόσμος.
Διάβασε πολύ τα θέματα του φόρουμ, θα βοηθηθείς ψυχολογικά, θα αποσπαστεί η προσοχή σου από το στερητικό σύνδρομο και θα πάρεις γνώση.
Δεν ξέρω τι σετ η.τ. διαθέτεις, αλλά αν νομίζεις οτι χρειάζεται να ξοδέψεις λίγα χρήματα για 1-2 διαφορετικούς ατμοποιητές, κάντο (και τα πειράματα και οι αγορές βοηθάνε στη ψυχολογική ενίσχυση).
Παίξε και με τις γεύσεις, ώστε να απολαμβάνεις αρώματα.
Άρα: όχι πρέπει, περισσότερα ml αν θες, κ.τ. αν θες, μελέτη φόρουμ αν θες, αγορές-δοκιμές αν θες κλπ.
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ, αν θες  ;) :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #2093 στις: Νοε 19, 2012, 09:57 »
Δημητρα σε ολες σου τις ερωτησεις θα παρεις τις απαντησεις μονη σου εν καιρο :)
Ατμισε οποτε νιωθεις οτι το χρειαζεσαι......επελεξε την υψηλη νικοτινη αναμεσα σε αυτη και στο κανονικο τσιγαρο......και μην πιεζεις τον εαυτο σου να μην κανει υψηλη νικοτινη η να κανει λιγα ml.......o οργανισμος μας μονο ξερει τι χρειαζεται και μας το δειχνει..... ;) ;) καλη αρχη  :) και ακομη καλυτερη συνεχεια :D

• e-non ατμιστής
  • *
  • Eξ...ατμιζομαι!
« Απάντηση #2094 στις: Νοε 19, 2012, 15:33 »
Δημητρα δεν χρειαζεται ανχος!Σου γραφω σαν νεα ατμιστρια που τα περασα και εγω.Η ελειψη κ.τ ειναι φυσιολογικη.Μην φοβασαι θα σου περασει σιγα σιγα.Συνεχισε να ατμιζεις αποφευγοντας οσο μπορεις το κ.τ.Θα δεις που θα φτασει η στιγμη που θα το συχαινεσαι και θα σου βρωμαει!!Ακου και εμενα που καπνιζα πολυ περισσοτερο απο εσενα (1 καπνο τη μερα σχεδον  :o ).Οσο μπορεις μπαινε στο φορουμ θα σε βοηθησει σημαντικα να ψαχτεις και ατμιζε οσο χρειαζεσαι χωρις να φοβασαι.Χρειαζεται επιμονη και υπομονη  :) .

Καλη συνεχεια και απο εμενα στην πορεια σου με το η.τ!Πιστευω οτι θα τα καταφερεις μια χαρα! :D

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #2095 στις: Νοε 19, 2012, 19:12 »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!  :)

• e-non ατμιστής
  • *
  • Eξ...ατμιζομαι!
« Απάντηση #2096 στις: Νοε 20, 2012, 15:13 »
Kαλησπερα.Εχω εναν ατμοποιητη nobacco episilon.Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενη αλλα θα ηθελα και εναν δευτερο ετσι για αλλαγη.Εχετε να μου προτεινεται κατι καλο?Ελεγα για ego-c αλλα δεν ξερω...Βασικα θα ηθελα καλο ντουμανι και καλη γευση.

Αποσυνδεδεμένος capable

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #2097 στις: Νοε 20, 2012, 15:25 »
ο (w) ειναι πολυ καλος. παλιος βεβαια...αλλα καλος.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Everywhere
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #2098 στις: Νοε 20, 2012, 15:44 »
Θα μπορουσες να παρεις τον dripper που εχει και ετοιμες φυτιλοαντιστασεις.
Ελληνικος και ντουμανι και γευση και κατι διαφορετικο απο τις πλαστικουρες.

Δεν χαλαει και αν βαρεθεις αντε να πουληθει 20% λιγοτερο απο την αγορα του.
 :thumpup:

• e-non ατμιστής
  • *
  • Eξ...ατμιζομαι!
« Απάντηση #2099 στις: Νοε 20, 2012, 15:52 »
Οταν λεμε dripper τι εννουμε?καποιο σχετικο λινκ?συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειμαι καινουρια ακομα  :-[

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1461 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718997 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374375 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389614 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263294 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680984 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888335 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.