vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

460 επισκέπτες, 6 χρήστες
zalaros, Milarepa, FINIX, manoslykos, anetost, gfilip

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος glko

• *
  • 55
  • Φύλο: Άντρας
  • Caminhando e cantando
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #2055 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 14:02 »
glko κι εγώ σ' αυτήν την κατηγορία είμαι, θέλω 8-10 ml την ημέρα, γι αυτό γρήγορα πέρασα σε δική μου παρασκευή υγρών (με υλικά Atmos), αλλιώς θα ήθελα καταναλωτικό δάνειο για να ατμίζω. Με 70-80 ευρώ έφτιαξα υγρά για 3 μήνες σχεδόν.

navy, προτιμώ να πιπιλιάζω παρά να ανεβάσω νικοτίνη. Μ' αρέσει το άτμισμα, τι να κάνω!!!

Θελω να το δοκιμασω αλλα νομιζω οτι θα σπαταλησω περισσοτερα χρηματα μεχρι να βρω την γευση που θελω.
Θα ηθελα ομως να ακουσω μερικες ιδεες πανω σε αυτο το θεμα.
Που θα βρω υγρα ATMOS και τι γευσεις παιζουν???

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #2056 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 14:24 »
Πολλά μαγαζιά έχουν πλέον Atmos. Μπορείς μέχρι να καταλήξεις, να αγοράζεις τα έτοιμα, διαφορετικές γεύσεις, και αυτήν που σου αρέσει να δοκιμάσεις να την φτιάξεις. Δεν είναι τιποτα φοβερό. Στον πίνακα του Atmos θα βρεις και οδηγίες για την ανάμειξη, επίσης και πολλές μα πολλές συνταγές για συνδυασμούς. Βρες πρώτα μια γεύση που να σου αρέσει πολύ και η συνέχεια είναι εύκολη.

Μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4637.0.html

για να πάρεις μια γεύση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2012, 14:30 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2057 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:04 »
  καλημέρα στο παρεάκι .....
 λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
 Κάνω Η/Τ από τον Μάρτιο και μέχρι χτες δεν είχα καπνίσει ούτε ένα κανονικό τσιγάρο.
 Από χτες έχω καπνίσει 3 τσιγάρα και ο λόγος είναι ότι τον τελευταίο καιρό το Η/Τ μου έχει σπάσει τα νεύρα !!!!!
 Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους ατμοποιητές...
 Το υγρό δεν το καπνίζω, αλλά το πίνω !!!!
 Αγόρασα 2 ατμοποιητές CE5 με 4 ανταλλακτικά από το cleverstore στο Αιγάλεω πριν  από 1 μήνα και μου βγήκαν όλα μάπα....
 Κάθε φορά που καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά πήγαινα στο κατάστημα και ο καταστηματάρχης με έβγαζε τρελό και μου έλεγε ότι είναι η ιδέα μου και ότι ο ατμοποιητής δουλεύει μια χαρά. Μετά την 3η φορά σταμάτησα να πηγαίνω και τους πέταξα...
 Μετά από αυτό πήγα σε ένα κατάστημα της nobaco στο Μενίδι και αγόρασα τον ίδιο ατμποιητή και ένα ανταλλακτικό. Όλα πήγαιναν καλά, ο ατμοποιητής μου κράτησε 3 εβδομάδες και προχτές αφού σταμάτησε να δουλεύει τον ξεβίδωσα για να τοποθετήσω το ανταλλακτικό. Όλα καλά για 1 ώρα, μετά το υγρό πάλι στο στόμα μου......
 Παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα και το παιδί εκεί δεν μου έδωσε καμία λύση. Μου έλεγε για την μπαταρία ή για υγρό που μπορεί να έχει πάρει μέσα στο σωληνάκι και διάφορα άλλα.....
 Του είπα ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και η απάντησή του ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί μάλλον νόμιζε ότι θα του ζητούσα πίσω τα 2.5€ που κάνει ο ατμοποιητής.....(τι να πω ρε παιδιά...φρίκαρα).
 Τέλος πάντων τον πέταξα και αυτόν.
 Τώρα έχω βάλει τον ατμποιητή που είχα στην αρχή alter eGo-T, αλλά είναι παλιός και πολύ χρησιμοποιημένος με αποτέλεσμα να ρουφάω συνεχώς ...χωρίς αποτέλεσμα.
 Τι να πω ρε παιδιά...το βαρέθηκα
 Πέφτει πολύ δούλεμα έξω στα καταστήματα....

« Απάντηση #2058 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:19 »
εχεις αντεξει απο το μαρτιο και τωρα θα τα παρατησεις?
ψαξου πειραματισου βρες κατι αλλο

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2059 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:24 »
τι να ψαχτώ ......
κανονικά πρέπει να παω προς διάφορα mods , αλλά αυτά κοστίζουν, δεν αντέχει η τσέπη μου για τέτοια ....
το προσπαθώ με τους ce4 ή ce5.
Από που να αγοράσω ???
Δεν τα παω καλά με το internet για να αγοράσω από το εξωτερικό...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #2060 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:27 »
Kostas στα σίγουρα δεν βιδώνεις καλά την κεφαλή. Βγάλτην, και ξαναβάλτην, αλλά πριν βιδώσεις, κάνε το ανάποδο, ξεδίδωμα, για να πάρει τα ίσια της η κεφαλή και μετά βίδωσέ την καλά. Σιγουρέψου ότι την βίδωσες καλά. Αν όχι θα βγαίνει υγρό και θα το τραβάς με την τζούρα από μέσα από την διαδρομή του αέρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:36 από vagskarm »

« Απάντηση #2061 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:32 »
δοκιμασε το vivi nova,ιδιας φιλοσοφιας και δεν ανεβαζει υγρο στο επιστομιο

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #2062 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:35 »
vivi nova είχα κι εγώ, αν δεν βίδωνες σωστά την κεφαλή, έφερνε κι αυτό. Αλλά έκανα εγώ λάθος, μόλις το διόρθωνα, όλα καλά.

Kosta, μην το γεμίζεις μέχρι επάνω, μέχρι πολύ λίγο κάτω από τα φυτίλια.

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2063 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:46 »
μέχρι την μέση το γεμίζω

Αποσυνδεδεμένος pineza

• **
  • 135
« Απάντηση #2064 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 12:56 »
kosta ειχα το ιδιο προβλημα εσπασα το κεφαλι μου και βρηκα λυση..

στο πιπετο πανω οταν το ξεβιδωσεις  απ εξω εχει ενα δαχτυλιδι που ειναι το σπειρωμα του
αυτο σε καποια φαση ξεκολλαει απο το σωμα με αποτελεσμα  οταν το βιδωνεις πανω στο C5
να μην σφίγγει καλα με τη σιλικονη μεσα και να περναει υγρο μαλιστα αν βιδωσεις περισσοτερο θα δεις πως το πιπετο σηκωνεται πολυ..
παρε το πιπετο.. με το νυχι σου κατεβασε λιγο το δαχτυλιδι καθαρισε και βαλε λιγο κολλα προσεξε ομως να ανεβασεις παλι πανω πανω το δαχτυλιδι ασε λιγο να στεγνώσει και εισαι ετοιμος  :thumpup:

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2012, 13:11 από pineza »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2065 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 13:07 »
Κωστα μην τα παρατας ... σου εστηλα μηνημα ... οτι θες εδω ειμαστε ... θα βρεις τοπ δρομο σου... ειλικρινα .... και εγω ειχα διαφορα που κοντευα να τα παρατησω  αλλα υπαρχουν εδω παιδια που ειναι τοσο καλα και σε βοηθανε... :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #2066 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 14:33 »
Θα συμφωνήσω με τον συνατμιστή από πάνω... :D
Όντως, τρομερά κουραστικό!!!! :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #2067 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 16:11 »
Παράθεση
Ρε βλακα, ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ερχεσαι εσυ κρατωντας το παιδικο κομπιουτερ απο τα τζαμπο που εχει 4 κουμπια, το ενα κανει "γαβ-γαβ", το αλλο κανει "μπεεε", το αλλο "νιαου" και το αλλο "μουυυυ", βλεπεις εμενα με το τετραπυρηνο λαπτοπ και μου λες "που πας με τη ντουλαπα"??? Ασταδιαλα ασχετε.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #2068 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 17:20 »
τι να ψαχτώ ......
κανονικά πρέπει να παω προς διάφορα mods , αλλά αυτά κοστίζουν, δεν αντέχει η τσέπη μου για τέτοια ....
το προσπαθώ με τους ce4 ή ce5.
Από που να αγοράσω ???
Δεν τα παω καλά με το internet για να αγοράσω από το εξωτερικό...

Πάρε carto Κωστή, να ησυχάσεις μια για πάντα  ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139
« Απάντηση #2069 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 18:53 »
σήμερα το μεσημέρι ήπια καφεδάκι με τον φίλο hemlock και τα είπαμε σχετικά με τους ατμοποιητές, μου έδωσε και έναν δικό του για να την βγάλω μέχρι να αγοράσω αύριο..

εκτός από τον φίλο  hemlock ευχαριστώ και όλα τα παιδιά του forum που με απέτρεψαν από την επιστροφή μου στο Κ.Τ
να είστε όλοι καλά.... :) :) :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359938 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374853 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328206 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99935 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F