Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

443 επισκέπτες, 8 χρήστες
Vagglan, Tem, guss, thanos1071, infierno, manoslykos, ipomonias, Lazy Dog

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 1944142 φορές)

Αποσυνδεδεμένος glko

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • Caminhando e cantando
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #2055 στις: Νοε 09, 2012, 14:02 »
glko κι εγώ σ' αυτήν την κατηγορία είμαι, θέλω 8-10 ml την ημέρα, γι αυτό γρήγορα πέρασα σε δική μου παρασκευή υγρών (με υλικά Atmos), αλλιώς θα ήθελα καταναλωτικό δάνειο για να ατμίζω. Με 70-80 ευρώ έφτιαξα υγρά για 3 μήνες σχεδόν.

navy, προτιμώ να πιπιλιάζω παρά να ανεβάσω νικοτίνη. Μ' αρέσει το άτμισμα, τι να κάνω!!!

Θελω να το δοκιμασω αλλα νομιζω οτι θα σπαταλησω περισσοτερα χρηματα μεχρι να βρω την γευση που θελω.
Θα ηθελα ομως να ακουσω μερικες ιδεες πανω σε αυτο το θεμα.
Που θα βρω υγρα ATMOS και τι γευσεις παιζουν???

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2056 στις: Νοε 09, 2012, 14:24 »
Πολλά μαγαζιά έχουν πλέον Atmos. Μπορείς μέχρι να καταλήξεις, να αγοράζεις τα έτοιμα, διαφορετικές γεύσεις, και αυτήν που σου αρέσει να δοκιμάσεις να την φτιάξεις. Δεν είναι τιποτα φοβερό. Στον πίνακα του Atmos θα βρεις και οδηγίες για την ανάμειξη, επίσης και πολλές μα πολλές συνταγές για συνδυασμούς. Βρες πρώτα μια γεύση που να σου αρέσει πολύ και η συνέχεια είναι εύκολη.

Μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4637.0.html

για να πάρεις μια γεύση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 09, 2012, 14:30 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ωρωπός
« Απάντηση #2057 στις: Νοε 11, 2012, 12:04 »
  καλημέρα στο παρεάκι .....
 λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
 Κάνω Η/Τ από τον Μάρτιο και μέχρι χτες δεν είχα καπνίσει ούτε ένα κανονικό τσιγάρο.
 Από χτες έχω καπνίσει 3 τσιγάρα και ο λόγος είναι ότι τον τελευταίο καιρό το Η/Τ μου έχει σπάσει τα νεύρα !!!!!
 Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους ατμοποιητές...
 Το υγρό δεν το καπνίζω, αλλά το πίνω !!!!
 Αγόρασα 2 ατμοποιητές CE5 με 4 ανταλλακτικά από το cleverstore στο Αιγάλεω πριν  από 1 μήνα και μου βγήκαν όλα μάπα....
 Κάθε φορά που καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά πήγαινα στο κατάστημα και ο καταστηματάρχης με έβγαζε τρελό και μου έλεγε ότι είναι η ιδέα μου και ότι ο ατμοποιητής δουλεύει μια χαρά. Μετά την 3η φορά σταμάτησα να πηγαίνω και τους πέταξα...
 Μετά από αυτό πήγα σε ένα κατάστημα της nobaco στο Μενίδι και αγόρασα τον ίδιο ατμποιητή και ένα ανταλλακτικό. Όλα πήγαιναν καλά, ο ατμοποιητής μου κράτησε 3 εβδομάδες και προχτές αφού σταμάτησε να δουλεύει τον ξεβίδωσα για να τοποθετήσω το ανταλλακτικό. Όλα καλά για 1 ώρα, μετά το υγρό πάλι στο στόμα μου......
 Παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα και το παιδί εκεί δεν μου έδωσε καμία λύση. Μου έλεγε για την μπαταρία ή για υγρό που μπορεί να έχει πάρει μέσα στο σωληνάκι και διάφορα άλλα.....
 Του είπα ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και η απάντησή του ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί μάλλον νόμιζε ότι θα του ζητούσα πίσω τα 2.5€ που κάνει ο ατμοποιητής.....(τι να πω ρε παιδιά...φρίκαρα).
 Τέλος πάντων τον πέταξα και αυτόν.
 Τώρα έχω βάλει τον ατμποιητή που είχα στην αρχή alter eGo-T, αλλά είναι παλιός και πολύ χρησιμοποιημένος με αποτέλεσμα να ρουφάω συνεχώς ...χωρίς αποτέλεσμα.
 Τι να πω ρε παιδιά...το βαρέθηκα
 Πέφτει πολύ δούλεμα έξω στα καταστήματα....

Αποσυνδεδεμένος john247

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #2058 στις: Νοε 11, 2012, 12:19 »
εχεις αντεξει απο το μαρτιο και τωρα θα τα παρατησεις?
ψαξου πειραματισου βρες κατι αλλο

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #2059 στις: Νοε 11, 2012, 12:24 »
τι να ψαχτώ ......
κανονικά πρέπει να παω προς διάφορα mods , αλλά αυτά κοστίζουν, δεν αντέχει η τσέπη μου για τέτοια ....
το προσπαθώ με τους ce4 ή ce5.
Από που να αγοράσω ???
Δεν τα παω καλά με το internet για να αγοράσω από το εξωτερικό...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • e-high ατμιστής
« Απάντηση #2060 στις: Νοε 11, 2012, 12:27 »
Kostas στα σίγουρα δεν βιδώνεις καλά την κεφαλή. Βγάλτην, και ξαναβάλτην, αλλά πριν βιδώσεις, κάνε το ανάποδο, ξεδίδωμα, για να πάρει τα ίσια της η κεφαλή και μετά βίδωσέ την καλά. Σιγουρέψου ότι την βίδωσες καλά. Αν όχι θα βγαίνει υγρό και θα το τραβάς με την τζούρα από μέσα από την διαδρομή του αέρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 11, 2012, 12:36 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος john247

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #2061 στις: Νοε 11, 2012, 12:32 »
δοκιμασε το vivi nova,ιδιας φιλοσοφιας και δεν ανεβαζει υγρο στο επιστομιο

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #2062 στις: Νοε 11, 2012, 12:35 »
vivi nova είχα κι εγώ, αν δεν βίδωνες σωστά την κεφαλή, έφερνε κι αυτό. Αλλά έκανα εγώ λάθος, μόλις το διόρθωνα, όλα καλά.

Kosta, μην το γεμίζεις μέχρι επάνω, μέχρι πολύ λίγο κάτω από τα φυτίλια.

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #2063 στις: Νοε 11, 2012, 12:46 »
μέχρι την μέση το γεμίζω

Αποσυνδεδεμένος pineza

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: piraeus
« Απάντηση #2064 στις: Νοε 11, 2012, 12:56 »
kosta ειχα το ιδιο προβλημα εσπασα το κεφαλι μου και βρηκα λυση..

στο πιπετο πανω οταν το ξεβιδωσεις  απ εξω εχει ενα δαχτυλιδι που ειναι το σπειρωμα του
αυτο σε καποια φαση ξεκολλαει απο το σωμα με αποτελεσμα  οταν το βιδωνεις πανω στο C5
να μην σφίγγει καλα με τη σιλικονη μεσα και να περναει υγρο μαλιστα αν βιδωσεις περισσοτερο θα δεις πως το πιπετο σηκωνεται πολυ..
παρε το πιπετο.. με το νυχι σου κατεβασε λιγο το δαχτυλιδι καθαρισε και βαλε λιγο κολλα προσεξε ομως να ανεβασεις παλι πανω πανω το δαχτυλιδι ασε λιγο να στεγνώσει και εισαι ετοιμος  :thumpup:

« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 11, 2012, 13:11 από pineza »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Θασος
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2065 στις: Νοε 11, 2012, 13:07 »
Κωστα μην τα παρατας ... σου εστηλα μηνημα ... οτι θες εδω ειμαστε ... θα βρεις τοπ δρομο σου... ειλικρινα .... και εγω ειχα διαφορα που κοντευα να τα παρατησω  αλλα υπαρχουν εδω παιδια που ειναι τοσο καλα και σε βοηθανε... :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος osnik

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • Live and let live...
« Απάντηση #2066 στις: Νοε 11, 2012, 14:33 »
Θα συμφωνήσω με τον συνατμιστή από πάνω... :D
Όντως, τρομερά κουραστικό!!!! :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • e-high ατμιστής
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #2067 στις: Νοε 11, 2012, 16:11 »
Παράθεση
Ρε βλακα, ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ερχεσαι εσυ κρατωντας το παιδικο κομπιουτερ απο τα τζαμπο που εχει 4 κουμπια, το ενα κανει "γαβ-γαβ", το αλλο κανει "μπεεε", το αλλο "νιαου" και το αλλο "μουυυυ", βλεπεις εμενα με το τετραπυρηνο λαπτοπ και μου λες "που πας με τη ντουλαπα"??? Ασταδιαλα ασχετε.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μοσχάτο
« Απάντηση #2068 στις: Νοε 11, 2012, 17:20 »
τι να ψαχτώ ......
κανονικά πρέπει να παω προς διάφορα mods , αλλά αυτά κοστίζουν, δεν αντέχει η τσέπη μου για τέτοια ....
το προσπαθώ με τους ce4 ή ce5.
Από που να αγοράσω ???
Δεν τα παω καλά με το internet για να αγοράσω από το εξωτερικό...

Πάρε carto Κωστή, να ησυχάσεις μια για πάντα  ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #2069 στις: Νοε 11, 2012, 18:53 »
σήμερα το μεσημέρι ήπια καφεδάκι με τον φίλο hemlock και τα είπαμε σχετικά με τους ατμοποιητές, μου έδωσε και έναν δικό του για να την βγάλω μέχρι να αγοράσω αύριο..

εκτός από τον φίλο  hemlock ευχαριστώ και όλα τα παιδιά του forum που με απέτρεψαν από την επιστροφή μου στο Κ.Τ
να είστε όλοι καλά.... :) :) :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259130 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718948 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374359 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389581 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680916 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888291 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.