Με κουρασαν τα δεκαδες ειδη που κυκλφορησαν και η επιθυμια μου να τα δοκιμασω ολα.
Οι εποχες που υπηρχε μονο το παλιο καλο ego-T και ολοι ειμασταν ευχαριστημενοι μονο και μονο επηδη ξεφυγαμε απο το καρκινοσωληνακι ηταν ομορφες!!!!!!
Με κουρασε να προσπαθω να επισκευασω εναν ατμο που κανει 4 γιουρο απλα για να παρατηνω την μετριοκακη του αποδοση 5-6 μερες, χωρισ να σκευτομαι οτι οταν τα εχωνα στον περιπτερα ημερισιως δεν με ενοχλουσε καθολου!!!!
Με κουρασε το να εχω 3 μπαταριες και να της φορτιζω και της 3 καθε μερα (ναι η μια ειναι παλια και ναι το εχω κανει προεκταση το η.τ.)
Με κουρασε να ψαχνω να βρω ινφο για το τι κακο μου κανει το η.τ. οταν το επιβαιβεωμενο κακο που μου εκανε το κ.τ. δεν το σκευτομουν και τοσο συχνα.
Με κουρασαν οι ειδημονες , οι ασχετοι , οι φανατικοι πρωην καπνιστες , οι φανατικοι νυν καπνιστες , οι wannabe doctors και ολοι αυτοι που το ειδαν "καθηκον"....
Με κουρασε το οτι νιωθω τυψεις για τα 3-4 κ.τ που καπνιζω τους τελευταιους 3-4 μηνες ενω για τους πρωτους 8-9 αβιαστα δεν το ειχα βαλει στο στομα μου.
Και πιο πολυ με κουραζει η σκεψη οτι τελικα ειμαι πολυ αδυναμος να τα πεταξω ολα κ. & η.τ. και να κανω μια ζωη απαλαγμενος απο πολλα πραγματα που με ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ !!!!!!!!