Θυμάμαι σε μια φάση που είχε ακριβύνει πολύ ο καπνός ότι κυκλοφορούσαν και κατι νέες φτηνές μάρκες. Είχα πάρει μια να δοκιμάσω. Ρε φίλε! δεν καπνιζόταν με τίποτα, πέταξα όλο τον καπνό και πήγα σαν καλό παιδί και αγόρασα πάλι τη μάρκα μου.
Τώρα έχεις ενα εναλλακτικό προϊόν. Με δεκάδες γεύσεις και αρώματα. Είσαι στη φάση του πειραματισμού. Πόση νικοτίνη; πόσα ml; ποιο άρωμα; Η κάθε πιθανή απάντηση είναι και ένα πεντάευρω στην καλύτερη.
Διότι και καθότι το να λέτε σε ένα νέο user "μονο ηλεκτρονικό ρε φίλε" ενώ έχετε στην καβάντζα καμια δεκαριά (μη πω κατοσταριά) πιθανους συνδυασμούς παρόλο που εχετε ήδη κατασταλάξει στις γεύσεις και τη νικοτίνη σας ειναι κάπως

Η πρώτη μέρα για μένα είχε 7-8 στριφτά τσιγάρα από τα 25-30 που θα έκανα κανονικά και το θεωρώ μια χαρά, ακόμα κι αν συνεχίσει έτσι για μέρες μέχρι να μπορέσω να δοκιμάσω περισσότερους συνδυασμούς και να βρω κάτι που μου αρέσει.
Κι έτσι ερχόμαστε και στο ερώτημα
Αγόρασα τον Nobacco Giant S και μου φαίνεται μια χαρά προς το παρόν. Αλλά, (πάντα υπάρχει ένα αλλά) απο οσο καταλαβαίνω ο ατμοποιητής του δεν ειναι και ο βολικότερος για δοκιμές αρωμάτων. Στο κατάστημα μου εδειξαν καποιον χρωματιστό διαφανή με φυτίλι που θεωρητικά θα γεμιζει και θα αδειαζει ευκολότερα και θα ήταν χρησιμος για δοκιμές. Προσπαθώ να δω τι εναλλακτικές έχω για παρόμοιους ατμοποιητές αλλά δεν εχω καταλάβει πως θα βρω αυτούς που ταιριάζουν στον Giant S ώστε να μπορέσω να κάνω και μια έρευνα αγοράς. Θα με βοηθούσε να μου λέγατε κάποιες λέξεις-κλειδιά ώστε να ξέρω τι ακριβώς ψάχνω