Λοιπόν και επιγραμματικά έχουμε και λέμε...
1. Δεν υπαρχει αντιστοιχία στην πρόσληψη νικοτίνης μεταξύ ΗΤ και κτ οπότε μην σε ανησυχεί η μεγάλη χρήση εκτος αν δείς οποιαδήποτε παρενέργεια όπως αναφέρεις παρακάτω. Προσωπικά είμαι περίπου στα 10ml τη μέρα και παρενέργειες γιόκ!
2. Η μπαταρία σου κρατάει μια χαρά! μια δεύτερη μπαταρία για πάν ενδεχόμενο είναι παντα καλό να έχεις! Αν η δουλειά σου είναι τέτοια που σου κανει και πασθρου, ακόμα καλύτερα!
3. Ατμοποιητές υπάρχουν όσα και γούστα στο άτμισμα. Εδώ μονο διαβάζοντας και ρωτώντας θα ενημερωθείς, μιας και ο καθένας εχει την άποψή του. Αλλα οτι και να λέμε, η δοκιμή είναι ο ορθότερος κριτής.
Ριξε μια "γρήγορη " ματια και
εδώ.
4. Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμένο, αλλα θα σε παρότρυνα να δοκιμάσεις κλασσικά cartomizer 510D. Είναι κατι που και χρήστες ετών χρησιμοποιούν συνέχεια! προσωπικά, πέραν επισκευάσιμων ειναι το μόνο "εμπορίου" που χρησιμοποιώ και δεν προτίθεμαι να σταματήσω!!!
5. για φυσικά καταστήματα στην Αθήνα δες
εδώ. Και λέω φυσικά, για να μπορέσεις να δείς πράγματα με τα μάτια σου και να έχεις κάποια βοηθεια σε ότι δέν ξερεις! και πιθανότατα, να μπορέσεις και να δοκιμάσεις κατι καινούριο.
6. Αν δεν κανω τραγικό λαθος, ειναι 510. Ητοι οτι ατμο δείς να λεει οτι εχει σπείρωμα 510 σου κάνει στην μπαταρία σου!
7. Είναι λογικό και μπορεί να φταίνε και όλα μαζί ή ενα! Εμενα με πιάνει το ίδιο αν το παρακάνω και εχω υψηλή νικοτίνη! Εσένα μπορεί να σε ενοχλεί κάπως η PG ας πούμε σε συνεχή χρήση! οπως και νάχει, είναι ίσως ενα δείγμα οτι το παράκανες εκείνη τη μέρα. Μια μικρή αποχή για καμμια ωρίτσα ας πούμε δεν θα εβλαπτέ! Επιπροσθέτως ισως πρεπει να πειραματιστείς με τα υγρά σου.
8. Η μπαταρία σου μπορεί να κρατήσει ενα μήνα, (οπότε θα είσαι μαλλον στην εγγύηση) μπορει και ένα χρόνο καί! Οπως και να χει, θα διακρίνεις ευκολα την πτώση της απόδοσής της, και της διάρκειάς της, και θα έχεις όλο το χρόνο να την αντικαταστήσεις.
Οι ατμοποιητές συνήθως έχουν εγγύηση DOA. Dead on Arrival. Που σημαίνει οτι εχουν αρκετά ακόμα, μεγάλο ποσοστό φύρας και ελλατωματικών.
Για αυτό και σου πρότεινα να δοκιμάσεις απλά κάρτο 510D , γιατι με κόστος 5 ευρώ περίπου τα 5, δεν σε νοιάζει ακόμα και αν το αλλάζεις κάθε μέρα. Αν σε ικανοποιούν φυσικά. Είναι ομως και πάλι μια καλή καβάτζα αν ξεμείνεις απο ατμο!
9. Αυτο είναι θέμα του κάθε συγκεκριμένου ατμοποιητή, και μόνο μια έρευνα στα συγκεκριμένα νήματα θα σε κατατοπίσει.
10. Την πρόταση μου την προανέφερα ήδη, και την θεωρώ δόκιμη. προσωπικά ανακάλυψα τα 510 κάρτο ΜΕΤΑ απο τους επισκευάσιμους, και παρ όλα αυτά παντα εχω ενα κάρτο με τανκ επάνω μου για παν ενδεχόμενο. Και ενώ δεν μου προσφέρουν την ιδια ακριβώς απόλαυση που μου προσφέρουν οι επισκευάσιμοί μου, είναι πολύ πιο κοντά, απ όσο δικαιολογεί η διαφορά τιμής τους!!!!!!
και επίσης είναι ίσως νωρίς αλλα μάλλον ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με αναμίξεις υγρών! Εστω για την οικονομία, που είναι και ο λόγος για τον οποίο τις άρχισα κι εγώ.
και είναι πολυ ευκολότερο απ ότι φαίνεται αρχικά! Δές
εδώ. και
εδώ. και τελικά
εδώ.
και τελικά, πέρνα και μια βόλτα απο
εδώ!!!
και καλωσήρθες.