Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, Ηρακλης, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 1938297 φορές)

Αποσυνδεδεμένος captaincolly

• e-non ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #1590 στις: Ιουν 08, 2012, 12:47 »
την μετονομασια καποιου λινκ σε καποια περγραφικη λεξη οπως π.χ. εδω
πως την κανετε ρε παιδια?
ευχαριστω και σορρυ αν βγηκα εκτος θεματος...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #1591 στις: Ιουν 08, 2012, 12:50 »
Μαρκαρεις την λεξη εδω και επιλεγεις το εικονιδιο υδρογειος επανω απο φατσουλες και δινει επιλογη εισαγωγης συνδεσμου.

Αποσυνδεδεμένος mouko

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #1592 στις: Ιουν 08, 2012, 13:09 »
έστω θέλεις να δώσει το link http://e-kapnisma.gr

γράφεις το παρακάτω

{url=http://e-kapnisma.gr}εδώ{/url}

όπου έχω βάλει { και } βάζεις [ και ]
(αν τα γράψω τώρα με [ ] θα βγάλει το εδώ  )

Αποσυνδεδεμένος captaincolly

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1593 στις: Ιουν 08, 2012, 13:28 »
ευχαριστω παιδια, με την υδρογειο καποια πατατα κανω  :idiot1: αλλα της μουκο η φορμουλα δουλευει κανονικα...

Αποσυνδεδεμένος Andreas_A

• Κάπως άσχετος!
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πύργος
« Απάντηση #1594 στις: Ιουν 09, 2012, 09:27 »
Γεια σας παιδιά. επέστρεψα και αυτή την φορα έχω στα χερια μου το Η.T. μου (natura 510-t) ΑΛΛΑ κοντεύω να τρελαθώ. χθες όλα καλά και ωραία. τράβαγε ατμό κομπλέ όλα. σήμερα φόρτισα μπαταρία, το έστησα πάλι και τραβάει πολύ λίγο. ξέρει κανεις τίποτα για
το εν λόγο Η.T. ; και αν ναι μπορεί κανεις να βοηθήσει γιατί σε λίγο το βλέπω κολλημένο στον τοίχο!

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Ευλογημένος - Καταραμένοι κάτοικοι
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1595 στις: Ιουν 09, 2012, 09:34 »
Φίλε Αντρέα, καλωσόρισες στο φόρουμ.

Δοκίμασε ν'αποσυνδέσεις τον ατμοποιητή απ'τη μπαταρία κι αφού βγάλεις το φιλτράκι, φύσα τον ατμοποιητή με δύναμη σε μια χαρτοπετσέτα, να φύγουν τα περίσσια υγρά.

Αν εξακολουθείς να έχεις μειωμένη απόδοση, δοκίμασε αλλάζοντας ατμοποιητή.
Επίσης χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να βρεις κι εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2271.0.html

Ελπίζω να βοήθησα.

• Κάπως άσχετος!
  • e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1596 στις: Ιουν 09, 2012, 10:08 »

σε ευχαριστώ πολύ φίλε Vangos για την απάντηση σου, το θέμα είναι πως αυτά τα έχω δοκιμάσει ήδη. κοίταξα και της οδηγίες από την σελίδα της natura και δεν μου είπαν τίποτα παραπάνω από αυτά που έχω κάνει ήδη. καταρχάς το συγκερκιμένο Η.T. δεν έχει πάνω του κάποιο κουμπί εκκίνησης, αλλα ένας φίλος, μου είπε πως το κουμπί του είναι μπροστά στο LED. το LED ανάβει, o ατμοποιητήs καίει, το "φιλτρακι" γεμάτο με υγρό αλλα το πολύ πολύ από ατμό να κάνει κάνα piff.  έχω αρχίσει και τα παίρνω πολύ άσχημα. Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με χαμηλή μπαταρία αλλα θα το βάλω μια στην φόρτιση πάλι να δω. επίσης έχω αλλάξει ατμoποιητή και "φιλτρακι" αλλα ακόμα τίποτα.

Παρακαλούμε: Μην κάνετε χωρίς σοβαρό λόγο παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος όταν απαντάτε αμέσως από κάτω. Χρησιμοποείτε την "Απάντηση".Δεν υπάρχει λόγος να συναντάμε συνεχόμενα τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές! Για σωστή χρήση της παράθεσης διαβάστε κι εδώ.
Ευχαριστούμε.
Απ'το συντονισμό του φόρουμ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 09, 2012, 11:10 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #1597 στις: Ιουν 09, 2012, 10:13 »
Το ποιο πιθανόν να θέλει φόρτισμα η μπαταρία σου .

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #1598 στις: Ιουν 09, 2012, 13:56 »
Φίλε Ανδρέα ρίξε μια ματιά και εδώ

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 🇬🇷➹💢🚭⚠️🚭💢➷🇬🇷
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: AΘΗΝΑ,ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
« Απάντηση #1599 στις: Ιουν 09, 2012, 14:35 »
αντρεα γεια σου.τα ιδια συμπτωματα ειχα και εγω με αυτο τον τυπο η.τ, το 510-titan το πηρα φεβρουαριο και ηταν η πρωτη μου συσκευη. ολα καλα τις πρωτες 2 εβδομαδες και μετα αρχισαν τα προβληματα! τα ιδια οπως εσενα,λιγο ντουμανι,απιστευτες διαρροες οπου ολο το υγρο εβγαινε απο το tank και ολο το η.τ εκανε μπανιο κυριολεκτικα και μαζι και ολα τα πραγματα που ειχα μεσα στην θηκη μου! αλλαζω atmo, αλλαζω tank, μετα απο μια βδομαδα τα ιδια! και ξαναβαζω atmo καινουργιο που αγορασα και ξανα τα ιδια >:( δεν μπορεις να φανταστεις νευρα,απο  την πρωτη μου εμπειρια με το η.τ  και πεταμενα λεφτα,που ηταν το πιο σημαντικο για μενα γιατι δεν δουλευω τωρα,οπου βεβαια μετα ξαναρχισα να καπνιζω στριφτο.μαλλον ψωνισαμε απο κουπες :thumpdown:τι να πω :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #1600 στις: Ιουν 09, 2012, 15:10 »
Δήμητρα, μιας και είχες τα ίδια συμπτώματα και εσύ, πες τότε και στον Αντρέα, τι έκανες εσύ και συνεχίζεις και απολαμβάνεις το άτμισμα ;)

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 🇬🇷➹💢🚭⚠️🚭💢➷🇬🇷
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: AΘΗΝΑ,ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
« Απάντηση #1601 στις: Ιουν 09, 2012, 15:24 »
τι αλλο μπορουσα να κανω δλδ? αναγκαστηκα και πηρα αλλο η.τ!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 06, 2012, 02:20 από malamadre »

• Κάπως άσχετος!
  • e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1602 στις: Ιουν 09, 2012, 17:00 »
Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε και έχω καλά νέα! τα νέα είναι πως είμαι λίγο βλάκας   :idiot1:! σκέφτηκα πως για να λειτουργεί ο ατμoποιητής και να καίει σημαίνει πως δεν κάνει καλή επαφή το tank. στις οδηγίες έλεγε να μην το ζορίσω καθώς το
βάζω γιατί μπορεί να χαλάσει. Eτσι και εγώ δεν το πίεσα ιδιαιτερα και με το που άκουσα την πρώτη εγκοπή να κουμπώνει το άφησα εκεί. τελικά ήθελε μέχρι μέσα και τώρα λειτουργεί κανονικά. ελπίζω Δήμητρα να μην πάθω και εγώ τα ίδια :D

Και εγώ θέλω να πω την καλησπέρα μου σαν νέα ατμίστρια στους συνατμιστές του forum...Καλησπέρα παιδιά!!

Kαλησπέρα Nεφέλη και καλωσόρισες! ;)

Αποσυνδεδεμένος ANTONY

• 1 μήνας στον ατμό
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Όταν το κάπνισμα γίνετε HOBBY λέγετε... άτμισμα.
« Απάντηση #1603 στις: Ιουν 12, 2012, 04:01 »
καλημέρα σε όλους όπως ίσως δεν θα καταλάβατε με λένε Αντώνη :) είμαι 2-3 μέρες μέλος της παρέας εδώ και έχω μια απορία που έχει να κάννη με την λειτουργία του φόρουμ. περιηγήθηκα στους Έλληνες κατασκευαστές και είδα πολύ ενδιαφέρουσες κατασκευές αυτό που δεν είδα όμως ήταν κάποιο κατάστημα πώλησής ηλεκτρονικό η φυσικό αυτών των κατασκευών... βεβαία θα προτιμούσα φυσικό κατάστημα γιατί είμαι οπτικός τύπος μου αρέσει πριν από μια αγορά μου να αξιολογώ το προϊόν με τις αισθήσεις μου πρώτα όπως όραση και αφή για παράδειγμα (κάτι που δεν μπορώ να κάνω σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα) και μετά να προβαίνω στην αγορά του. Η ερώτηση μου είναι προφανής.... οι Έλληνες κατασκευαστές που διαθέτουν τα προϊόντα τους?

Αποσυνδεδεμένος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #1604 στις: Ιουν 12, 2012, 04:10 »
οι ιδιώτες μοντερς αν έχουν τον χρόνο μπορούν να σε προμηθεύσουν μόνο με πμ.δεν γίνεται πρώτα να το "πιάσεις" αφού δεν υπάρχει στόκ.γίνεται για χόμπυ,όχι για εμπόριο
εκτός αν το δεις σε καμιά συνάντηση.
υπάρχουν και κατασκευαστές με μαγαζιά φυσικά η ηλεκτρονικά που μπορείς να επισκεφτείς

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 791 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258036 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715760 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373139 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388097 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262514 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678878 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.